Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-226 z 226.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Teyndeld [Sprite] & Shade [Sprite] & Scofield [Sprite] vs. Allegrus [Moon] - 3076%
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostNo proszę, nie sądziłem że będę zmniejszał poziom krwi w alkoholu przez trzy STeki. A jeszcze i kabanosów i orzechów laskowych i piwa mam w cholerę, może wytrzymam do 25 Graty Romany, tak trzymać. Może zbuduję sobie ze 2 pancki i też polatam? hmmmmm
-
Cytat od Madedrin: „Przy 25 starciu piję. Gratuluję, do następnego Odbudowy pokonanemu ” Już chciałem napisać, że powinieneś przy każdym pić, ale uświadomiłem sobie, że alkoholizm by Cię czekał. Zatem ja się napiję przy 18 i 19 i trzeba znaleźć kogoś kto będzie się nasączał przy 20,21,22,23 i 24, bo 25 to przecież Ty będziesz chlał. hyhy Graty Scofield i tak btw. strasznie mnie ten serial wkurzał, ledwie obejrzałem pierwszy sezon
-
zielu75 [Heheheee] & Scofield [Sprite] vs. lashlo [Hanza] - 11230% TOP 4 ACS
Ice_ - - Starcia Xanthus
PostCytat od Scofield u9: „Ice - tak jak obiecałem Spróbuj się tylko nie wpisać ” Wcale się nie boję i spróbowałem się nie wpisać. Nie udało się. Żrę zatem orzechy laskowe i kabanosa, zapijając to wszystko zimnym browarem i piszę: gratulacje takiego krwistego STeka Pamiętajcie chłopaki, że gdzieś tam wśród kosmicznej pustki na swój złom czeka złodziej śrubek.