Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 498.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Geograficzny!
PostBoliwia i Bolivar?
-
Liga Afrykańska? Nie chodziło o Ligę Arabską? albo Unię Afrykańską? jakąś podpowiedź prosimy
-
Prawidłowo
-
To nie była za wysoko podniesiona noga, ani nakładka. Nigdzie nie napisałem, że za takie rzeczy wyrzucać z boiska. Gdyby trafił go parę centymetrów wyżej to już byłaby sposobność do czerwonej kartki? Czy to dalej walka o piłkę? albo niezamierzony faul? Lewandowski nie za takie zagranie dostał czerwoną. Takie są trendy w piłce i nie ma się co gotować
-
Meczu nie oglądałem, ale obejrzałem sytuację z kartką i jak można w ogóle mieć pretensję do arbitra? Zagranie niebezpieczne=czerwona kartka. Nie ma co wieszać psów na Turku. Pisanie, że wpłynęło to na wynik meczu, wiadome, ale są określone reguły gry w piłkę i gdyby nie zachowanie Naniego nie byłoby dyskusji. Komisja sędziowska na pewno nie oceni źle tej decyzji.
-
Polak urodzony po wojnie, większość z nas powinna go kojarzyć, choć może niekoniecznie z wyglądu. Niegdyś prezenter, obecnie pracuje w branży rozrywkowej w dziedzinie, która jest popularna w niewielu krajach, głównie w Polsce i krajach byłego Związku Radzieckiego.
-
Geograficzny!
PostDokładnie
-
Geograficzny!
PostProste, gdyż nie mam weny Od nazwiska pewnego człowieka nazwane zostało morze, cieśnina i wyspa, na której zmarł. Kim był ten odkrywca?
-
Toadie odpowiedź prawidłowa Fireredsky nie zaliczam
-
Właśnie, że nie nie kojarzę, żeby Bombaj był stolicą Indii
-
Kraj ten jest w światowej czołówce jeśli chodzi o produkcję fabularnych filmów. Główna wytwórnia filmowa znajduje się w byłej stolicy państwa.
-
Geograficzny!
PostMarcus Baker
-
Naddniestrze
-
Skoki narciarskie
PostSłowenia, Norwegia, Niemcy, Austria, Polska. Taka kolejność mi się widzi. Może indywidualnie ktoś trafi z dwoma skokami
-
Diogenes
-
Australia i makadamia?
-
Pistacje dane program Galileo
-
Iran
-
Jordania?