Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-224 z 224.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
szacun za akcję % konkretny i długo będzie nie do przebicia zysk marny ale akcja jak napisał aplikant to chyba był spontan więc wszystko zostaje wybaczone
-
Witam Mam przyjemność zaprezentować TOP 2 ACS naszego Uni Akcja typowy spontan skanowałem sobie i znalazłem szybkie pw do kompana lotu, liczenie i lot myślę, że kilka osób na uni to RW ucieszy obrońcy SzO pozbierał trochę więc ma podziękowania dla pawcioka za lot pozdrowienia dla wszystkich parasolek specjalnie dedykacje dla Kusego, który skończył przygodę z ogame i konto oddał pozdrawiam również moją dziewczynę ediT: zapomniałem o Miksonie, który posłał recki muaaaa i sojusz FRG z uni Taurus a …
-
szkoda, że dla nie których ( czyt. BlackLamka ) nie ma zasad. rocky też mógł się lepiej zachować, bo skoro dowiedział, się o akcji to mógł ich spakować do spółki z chłopakami z ZWB bez cyrku z BlackLamką z roli głównej, który pokazał czym jest na uni. agresorom odbudowy dobytku obrońcom, a raczej rockiemu można życzyć odpoczynku od ogame, bo ta akcja była nie fair edit: co do kwestii przenoszenia planet. jeden pójdzie do sklepu i kupi sobie browar, drugi paczkę, fajek, a trzeci zamiast tego kupi…