Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-72 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od freelove: „weź to z perspektywy złomiarza, bo za takiego można Cię uważać. 70% złomu i zaraz nieopłacalne farmienia stają się opłacalne, wracają chęci do gry, bo nie latasz po 500k na farming a po 1-2kk z Pztem. po złomie szybsza odbudowa, a co za tym idzie większa motywacja by jak najszybciej się odbudować, bo sury na UNI będzie dość. nie będzie się trzeba szczypać przy wysyłaniu floty czy zarobisz chociaż na deuter jak wyślesz całą flotę. a przejmować się tym co bedzie za 2-3 lata? ni…
-
TOP 1 Solo - riddi i bmws1000rr i Poltergeist [New] vs gward [PiS] - 12607,07%
wSCIEKŁY - - Hall of Fame
PostCytat: „nie ukrywam że bardzo mnie to RW cieszy na Gemini bezkarni ... tutaj już widać nie bardzo czekam na kolejnego PiSiora w recach SzO obrońcy bo to jeden z normalniejszych ludzi w sojuszu jak dla mnie” nie tylko ciebie Senna cieszy widok PiSowca w reckach, choć wolał bym widzieć tu 2 innych graczy tego sojuszu tobie ridi gratulacje się należą, ładny 5-cyfrowy % zrobiłeś z mega zyskiem obrońcy oczywiście SZO, które na pewno będzie, bo sojusznicy pomogą
-
Loki i bryk [TIWAZ] vs Farmer [Smerfy] - 3525,67% + zbiórka TOP 5 ACS uBarym
Postbryk to, że mnie broniliście to będę o tym pamiętał cały czas, gęsi brzozy i tak by padły z ręki Lokiego i nikt by o to nie miał pretensji, bo Loki wcześniej wywalił go z buddy tak jak wielu innych Smerfów i dał nam tym samym znać, że będzie na nas latał. nam się nie spodobało to, że Ty mając brzozę w buddy poleciałeś na niego i żadne tłumaczenia, że flota i tak by padła nic nie zmienią, bo dla niektórych buddy to rzecz święta Tak więc Loki tobie pogratuluje STrącenia ładnej ilości Gąsek a ciebi…
-
ACS; Witcher vs wSCIEKŁY, bryk, evil_death71, Loki - 4730,12% obrona top4 ACS
PostTak więc jeszcze raz dziękuje panowie za obronę mojej skromnej floty. Nawet jakiś mały plusik nam wyszedł. Witcher tobie oczywiście SZO życzę
-
(Crazy Iwan) Sierotka Marysia [ILU] vs kmicic [SDRR] - 11250,44% + farming + zbiórka (PB i Top4 ST Io)
PostGratulacje Iwan starcia i decyzji lotu % robi wrażenie i mimo starty części złomu to i tak masz ekstra zysk
-
AntiGameReborn
PostCytat od Marcos: „Witam ...od wersji 1.54.0 nie przyciemniają się powracające floty (mimo że mam tą opcję zaznaczoną), poza tym brak uwag. edit: Greasemonkey 0.9.13 FF 9.0.1” Sprawdź sobie czy masz zaznaczą opcję: Nie używaj efektów które mogą spowolnić przeglądarkę/komputer Jak masz to odznacz i sobie sprawdź, mi pomogło :)