Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 642.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Moim zdaniem , to już szczyt bezczelności , musimy sobie o tym porozmawiać Jak tak można się pytam ? Bezczelnie wbiłeś w układ , bezczelnie sobie złomujesz ? Czy Ty wiesz ze to jest bezczelne? a może szczelne ? Właściwie to już sam nie wiem , w każdym razie graty po raz kolejny

• Noooo - pięknie wykonałeś zadanie Jak miło popatrzeć na takie ST - pod nosem szefa Twierdzy , ale jak juz pisałem Rosio ma słabe strony i nawet ucieczka pod skrzydła Durendala niewiele dała, to co nieuniknione stało się faktem , jak pisałem pomyliłem sie o jakieś 2 minuty hahah Graty Avi naprawde wielkie bo i % i zysk naprawdę zacny! Twierdza coś ma pecha do nas , ale cóż taka gra Przy okazji własne PB i top 5 Jedi , jutro też poproszę o jakiegoś STejka , dziś przetapiaj bo masz co I oczywiście …

• tak patrze na to STarcie i widzę nicki z którymi na różnych uni grałem tylko zastanawiam sie czy ten kaper to ten z hydry i czy hamer to ten z ursy , tak czy siak graty wylądowania w dziale ST

• Hmmm także ten , no co ja mam napisać - wersja dla kolegi @KrecikMax to promocja na konta była to sobie jedno wziąłem A ogólnie to wszyscy narzekaja ze nie ma kontr - cholera ciężko kogoś kontrowac jak praktycznie mało kto lata.. nie ma zdejmowania monów... no dobra poczekamy No to wpadla obrona coś co jest najczęstszym ST na początku uni , taki fajny złom pod dom nanananana Sam nie chciałem uwierzyc - bo generalnie ktos zaplanował lot w stylu JEDI czyli : -zero powodzenia przy planowaniu - brak…

• Ładne zakończenie cieplego tygodnia usmażonym Stejkiem , juz zazdroszczę Graty naprawdę się należą, kolejny piątek i kolejny Stejk. A są tacy co w piątki mięsa nie jedzą, jak widać Ciebie się to nie tyczy

• Całkiem pryjemne te wloty - ilość panter taka ładna Graty ataków a pokonanemu SZO Pozdro z Kalyke

• ojojojj co to się stało - Ptaszku SZO , nieźle gruchnęło.. floty szkoda ale jak będziesz miał siłę to odbudujesz obrazki, tylko dospawaj coś krążków bo mało w składzi cięzkiej floty Atakierowi graty ubicie byłego sojusznika, bo dobrze się pilnował. Pozdrowienia z Kalyke

• Dzień Dobry w niedzielne , spokojne popołudnie Dziś udał mi się wykręcić jak do tej pory najlepsze % na Kalyke i w sumie ogólnie też Obrońce od dawna obserwowałem, juz na niego wylatywałem , ale max 15 minut lotu i log... myślałem już ze na czitach gra ( Jak całe Jedi ) Ale to do dziś , tradycyjnie skany , minutki , obserwowanie i decyzja o wylocie, choć podjęta właściwie z myślą że znów przepalę dex... jak się okazało tym razem udał mi sie wstrzlić w nieobecność obrońcy , który zalogował sie ki…

• Skoro , ST zrobił mój mulciaczek to nie wypada nie zrobić STejka głównym kontem prawda ? Tak więc wpadło cos całkiem przyjemnego - jak przystalo na JEDI alko wekeend Pozdrowienia dla JEDI , znajomych i dostawców :) Dnia 25-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 293.921 Okręt wojenny 53.990 Pancernik 183.592 _________________________________________ Obrońca MordimerMadderin [TWIERDZA] ___________…

• Noo taki całkiem przyjazny ten farming i to tak na czyściutko W sumie jak juz w soju napisałem - wszystko nie tak - na czysto , z zyskiem , złom zebrany i urlop zalączony... Echh pozostaje tylko pogratulować ! Pięknie weszło !

• Cytat od KrecikMax: „Holmes miał na nazwisko ” o ile wiem Był Sherlock Holmes , czyli postać fikcyjna , wykreowana przez pana Doyla.. , więc już naprawdę nie wiem o jakie to nazwisko chodzi ...

• Cytat od b4el: „Pancernik 34.999 ( -1 ) ” To byłoby najkrótsze podsumowanie tegoż ST - uczcijmy minutą ciszy bohatera , który oddał swój złom dla dobra ogółu ! Cytat od Stumbrass: „mamy dosc twoich przekretow ” MAMY ??? To ilu Was jest obywatelu @Stumbrass ?? A i b4el , jako że jesteś moim mulciaczkiem to poprosze po zdjęciu urlopu na głównym koncie o podesłania paliwa ze starcia. Odpłace metą po minimalu Garty tak w ogóle !

• Ojojoj , w sumie dopiero teraz się pokapowałem - dzięki Ci @Stumbrass ja jestem Bogiem ! No bo w sumie w trzech ( i to przynajmniej ) osobach ! Wiesz urlop czasem trzeba załączyć żeby w wekeend odpocząć od pilnowania i fruwania - tak po prostu. Sa dwa rodzaje graczy widzę że Ty należysz do tych , którzy wszędzie widzą teorie spiskowe. Sa tacy jak chlopaki z Twierdzy - szanujemy się , nawet da się ACS-a wykonać. Co nie znaczy ze sobie odpuszczamy i nie rywalizujemy. I to się nazywa zdrowe podejśc…

• Skan lot bum - i troszke surowców na budowanie kolejnych panterek wpadło I tak w ogóle obiecałem że będą dedy więc SOL to st ze specjalnymi dedami da Ciebie A oprócz tego pozdrowienia dla ekipy JEDI i znajomych ! Dnia 18-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca AliYO [TWIERDZA] ________________________________________________ Duży transporte…

• III Rozbiór Atam Jak już wcześniej pisałem też miałem chrapkę na główną flotę niestety , czekałem na dex za długo i chłopaki ogarnęli temat . Mi została nagroda pocieszenia czyli takie skromne RW Pozdro jak zawsze dla najlepszej ekipy z JEDI oraz dla znajomych . Dnia 17-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 66.666 _________________________________________ Obrońca Atam [DELETE] _________________…

• Hehhh no pięknie Wam to wyszło , muszę przyznać i graty się należą tym bardziej że jakoś nie pamiętam ACS wykonanego w ataku ze składem mieszanym w sojuszach tym bardziej ciekawie to wygląda. Natomiat co do moich skanów - to dopiero historia bo... o mały włos a sam chciałem wykonać lot nr. 3 tego dnia tylko na dex czekałem na tamtym moonie za długo i obserwowałem co się tam dzieje... . Może to nie będzie wielkie zaskoczenie ale .. w tym czasie to nie była jego jedyna zdjęta flota - bo w 3 gali n…

• Cytat od KrecikMax: „Kruchego oddaj , ” No to przecież ja go nie brałem Cytat od KrecikMax: „pozdrów Kiełbasę i resztę soju to coś jakbyś sam siebie miał pozdrawiać ” Już pozdrowiłem wszystkie swoje JA

• osz kurde Cann , Ciebie to sto lat nie widziałęm , dzieki

• Od momentu ostatniego ST , planowalem kolejne tak by było jakieś takie "większe" nie jakieś 2k czy 3k % , po pierwsze bo to 60 ST na tym uni , a to dla mnie taka lekko magiczna liczba bo dokładnie tyle ST zrobiłem na uni Uriel , które wspominam naprawde dobrze. przyznać trzeba że kiedy tutaj zaczynałem , jakoś nie wpadłbym na pomysł że na ogejmowej emeryturze uda mi się tyle ST tutaj strtzelić... Tym bardziej zadowolony jestem. A co do samego ST - dość proste w nocy poskanowałem okolice a potem …

• Graty się należa bo huknęło zdrowo A obrończyni SZO , bo szkoda by kolejny gracz nas opuszczał