Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 642.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[ciach] Niby na czym ta gra polega? Na kopaniu ( kruszców ) i złomowaniu tym razem trafiło na Ciebie. A jak już nie chciało Ci sie pilnować obrazków to jest taki magiczny przycisk " urlop " . Graty Krzychu takie okazje jak najbardziej trzeba wykorzystać. Cytat od khz: „wszystkich multi Pawłów ” i wszystkie mulciaki , znaczy ja dziekują
-
Megan [T O] & Grzecholot [T O] & Finito_GJ_GF [T O] & Nowy nick [T O] vs. Usagi [G-NEM] ~ 220865,86
PostPięknie Wam to poszło, jak powyżej napisaliście możei za łatwo , ale skoro sam Usagi postanowił Wam dopomóc no to nic tylko skorzystac Graty dla calej ekipy , podnościcie poprzeczkę , kurde trza bedzie coś wywąchać znów hahah. Pozdro !
-
Jakoś nowy tydzień trzeba zacząc - stało i ni ma Pozdrowienia dla JEDI i dla znajomych . Dnia 14-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca K4L10N [ZWIAD] ________________________________________________ Mały transporter 21 Duży transporter 5.000 Lekki myśliwiec 5.555 Krążownik 36.527 Okręt wojenny 100 Recykler 2 Sonda szpiegowska 20 Niszczyc…
-
Było w ACS , trafiło się i solo - Riper nadal trzymał flotę w tym samym miejscu choć widywana była w innej gali. Ale skoro sam poszkodowany ułatwił zadanie to ... dlaczego nie skorzystać. Pozdro jak zawsze dla best ekipy JEDI i dla znajomych . Zapraszam na STejka : Dnia 13-09-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 200.000 Pancernik 350.000 _________________________________________ Obrońca Riper [EP…
-
Cytat od DeKi: „Widze pawel ze sie szykujesz na unifussion Graty ” Hehhh bedzie UniFusion , bedzie zabawa , tutaj ekipa naprawde mega zgrana, wiec bedzie z kim wkraczać w nowe progi.
-
CUDA SIĘ ZDARZAJĄ ... To tak na początek - Ale po kolei, zaczątkiem tego starcia był mój nieudany atak na poszkodowanego jakiś czas temu. Tamto to był pełen spontan no i .. nie doszedłem zabrakło kilku minut , ale zacząłem obserwować. Powiedziałem chłopakom że jest cel , obserwuje i zrobimy sojuszowe Gang-Bang Naprawde wiele można by tu napisać - spam w sojuszu w dniu dzisiejszym był mega wielki, zamiast wrzucać urlopy postanowiliśmy sie zabawić w złomowanie. PLAN : pawel1000 - panowie wbijamy l…
-
Witam spółka Znajdź & Recykluj przedstawia Tadzior0 x3 Po raz kolejny zajrzałem do kolegi , znów stała taka całkiem zachęcająca do lotu flotka w dodatku taka sama samiusieńka nawet bez jednego litra paliwa, wygladało jakby to jakas zapomniana ekspa wróciła , choć skład ciut dziwny. Skoro znalazłem to oczywiście poleciałem 90 % lotu spokojne , i na jakies 6 minut przed dolotem - cyk akta na matce , po kolejnej chwili , cyk akta na moonie gdzie leciałem.... Pomyślałem no kolego pawle chyba trzeba …
-
Kurna i zostałem sponsorem no A kiełbaska to stary zgred bo nawet sond pożałował !! Hahaha ogólnie to jeszcze raz graty , jak już mówiłem - ważne że zostało w rodzinie Kolejne fajne ST z fajną historią w Naszym wykonaniu Czekam na kolejne panowie
-
Witam po urlopie Małe ale jak zawsze cieszy , ktoś o krążkach zapomniał , wiec zaopiekowałem się nimi Pozdrowienia dla chłopaków z JEDI i znajomych ! Dnia 31-08-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca K4L10N [ZWIAD] ________________________________________________ Mały transporter 141 Duży transporter 5.688 Krążownik 26.131 Recykler 1 ________…
-
Witam po raz kolejny - cholera i znów udało się ustrzelić kolejne TOP 1 : Cytat od DeKi: „Wiem ze stac Cie na wiecej wiec czekam na cos wiekszego” Moze to nie jest wiele więcej ale jednak zawsze... więcej i jak to napisał @alldromeda : Można by podpowiedzieć jak za starych Genderowskich czasów , no ale poza numerem st niewiele się zgadza smile.pngAkcja bez komplikacji z zyskiem - to było pod poprzednim TOP1 No to teraz kolejne TOP1 , w którym oprócz wlotu , wyskanowania ... to juz nic sie nie zg…
-
Widze że znów po uniach szalejesz graty Top Łan solo Pozdro z Kalyke