Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 642.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dzień Dobry Stało i nie stoi Pozdro dla JEDI Team i dla znajomych ! Dnia 07-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Okręt wojenny 200.000 _________________________________________ Obrońca SPACE ENGINEER [BAt] ________________________________________________ Mały transporter 91 Duży transporter 52.124 Krążownik 7.629 Recykler 7.674 Pathfinder 4.786 _________________________________________…
-
Dobry bunkier to zaorany bunkier , a skoro z zyskiem to tym lepiej Pozdro dla JEDI i dla znajomych ! Dnia 04-11-2020 18:33:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 200.000 Okręt wojenny 200.000 Mały transporter 650.000 _________________________________________ Obrońca The Fifth Element ________________________________________________ Mały transporter 68 Duży transporter 17.471 Ciężki myśliwiec 1 Statek koloniza…
-
Elo - Urodzinowe złomowanie Było i nie ma - gąski niestety przetrwały pozdro dla JEDI i znajomych ! Dnia 03-11-2020 22:35:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 500.000 _________________________________________ Obrońca Adialasa [CaP] ________________________________________________ Mały transporter 6.797 Lekki myśliwiec 1.658.181 Krążownik 64 Recykler 293 Sonda szpiegowska 2 Gwiazda Śmierci 11 _______________…
-
A teraz czas na danie główne, bo taka prawda że do usagiego poleciałem tylko dlatego , że leciałem do Ronusa , kiedy zobaczyłem jaki Orlen przyparkował to aż monitor zrobił się zielony , no dobra , niebiesko - krysztalwo - zielony Paliwko jak zawsze mile widziane a taka ilość cieszy tym bardziej Pozdro dla JEDI i dla znajomych :) Dnia 01-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 222.222 Mały transp…
-
Tak stało , stało i stalo wiec się zaopiekowałem Pozdro dla JEDI i znajomych ! Dnia 01-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 55.555 Mały transporter 30.000 _________________________________________ Obrońca Usagi [G-NEM] ________________________________________________ Duży transporter 34.869 Sonda szpiegowska 100 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor p…
-
No to popsuliście znów komuś konto Cholera dla Was to powinno być jeszcze jeden znaczek do wygrania na forum - Wataha 2020 Graty !
-
Dobra , bo cos dawno mnie tutaj nie było Pora coś sie przyłożyć do gry Flota pana nowynick , niestety nie przeszła przeglądu technicznego , wiec musiala zostać zezłomowana. Ot i tyle Pozdro dla JEDI i znajomych ! Dnia 29-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 444.444 _________________________________________ Obrońca nowynick ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.16…
-
Skoro kolega ma...... ten tego no to strata małej flotki pewnie też jakoś specjalnie nie zaboli Pozdro dla JEDI i dla znajomych ! Dnia 19-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Okręt wojenny 200.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca mamwyjebane ________________________________________________ Mały transporter 3.936 Duży transporter 2.791 Lekki myśliwiec 489 Ciężki myśliwie…
-
No to mi niezły farming wyszedł - kiedy zobaczyłem skan to od razu krew zaczeła szybciej krążyć i wiadomo było że trzeba polecieć. Zastanawiałęm sie czy to nie podpucha bo Walgamer w tym samym US i non stop na aktywce. ale taki odczyt RS zrobił swoje - Metal: 734,097m Kryształ: 885,64m Deuter: 1,388Mld po prostu trzeba było wpasć po taki kąsek. Opózniałem ile sie dało - okazało sie ze podpuchy nie było , Dudy tez nie - zalogował troszkę później No wiec tadaaam wejszło Pozdrowienia dla Alko JEDI …
-
O, no to w końcu ja ! Sie ja czuje normalnie bardziej poszkodowany niż obywatel Stumbrass - po pierwsze bo odebrano mi moje własne osobiste wychuchane , wydmuchane TOP Łan solo , po drugie ze , cholera sam chciałem wbić w układ poszkodowanego , a zamiast tego musiałem zaurlopować na szybko. No cóż takie życie człowieka dwa dni nie ma a tuatakie KFiatki. Ok to teraz tak Megan - Graty Starcia , naprawde % robiący wrażenie, i motywujący do szukania większych % . Wróce niedługo A i szczerze mam nadz…
-
No i pięknie kolejny STejk w wykonaniu JEDI - z tym że tym razem kiełbaske zgrilowano Nasza sojuszowa kiełbaska , nasz cement sojuszu, osoba która nas zespala i namówiła do aktywnej gry. Opoka Nasza. Cudowność Nasza . Kiełbaska .... wasza Hahahahah tak to jest jak dla kiełbaski słowo "Jestem trzeźwy " oznacza jedynie 0,7 na łeb Nie żebyśmy wczoraj wszyscy stronili od % ... z tym że tylko Pawcio % z butelki przerobił na % na forum - miało być ST z nickiem JEDI i proszę - jest ! A że strona nie do…
-
STejk naprawde rewelka - dość napisać ze kiedy spojrzałem w podgląd galaktyki i zobaczyłem tyle fruwających cyferek to z tego wszystkiego gratulacje najpierw napisałem Durendalowi , dopiero po chwili pod właściwy adres trafiły Procent mega a zysk ło matko stocznie beda przypchane przez jakiś czas Graty dla Was a Durendalowi powodzenia na Sombrero
-
Się wzięło i załapało no to wstawiam - obrońca wpadł na pomysł ze jak flota na raty wracać będzie to pewnie nikt nie ruszy - a mnie tam jakoś to nie przeszkadzało. Pozdrowienia dla HTH i dla koleżanki , która towarzyszyła w trakcie lotu Poszkodowany troche złomu podebrał , no nic może uda się odebrać następnym razem Dnia 10-10-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Luke Skywalker [HTH] ________________________________________________ Krążownik 1.000 Pancernik 900 _________…