Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 642.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• OOOOOOO Zesz Ty szejku z Arabii wzięty! Matko Bosko itp. Nie za dużo tych zielonych cyferek nałapałes ??? To skoro juz masz tyle paliwa , to graty - lataj i złomuj dalej !

• No to jeszcze ja ! Graty panowie zabawy - a zysk hmmm człowiek zaczepka naspawa kolejnych zaczepnych obrazków Do naSTępnego !

• i jak widać prezenty na Świeta rozdane Graty !

• Rozumiem ze chciales sie w % wpasowac do sond ktore kolega doczepka wyslal? Skądinad 69 to liczba , ktora z czyms mi sie kojarzy tylko nie wiem z czym... Wazne ze moja stalowa rozpórka przezyla - to sens tego stejka. Bo tak na prawde to : - moon spadł wzorowo - synchro weszło - w dodatku z zyskiem ( i to w dexie ) Po prostu bleeeeeeee i tyle Tak wiec Avi graty , baaardzo dobra robota !

• Hmmm.. czołgania się do setki ciąg dalszy Pozdro dla ekipy z Jedi i dla znajomych :) PS. Avi pamiętaj nie mieszamy smaków Dnia 12-12-2020 01:47:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 30.000 _________________________________________ Obrońca Dex [NOLIMIT] ________________________________________________ Duży transporter 39.400 Wyrzutnia rakiet 1 Lekkie działo laserowe 1 Ciężkie działo laserowe 1 Działo jonowe 1…

• Też mam taka nadzieję że się uda

• siemka słabe .. ale w progu więc jest ST Pozdro dla wariatów z alko JEDI i dla znajomych :) Dnia 06-12-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 250.000 Okręt wojenny 250.000 _________________________________________ Obrońca DNZ ________________________________________________ Mały transporter 2.982 Duży transporter 31.618 Lekki myśliwiec 32 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 60 Okręt wojenny 42 Recykler 4…

• Łoooo panie kochany - Nie dość że % po prostu mega wielki , to Stocznie zapchasz teraz do połowy 2021 roku Ale przyznać trzeba że zabawa w obrazki tym starciem weszła na nowy level Pokonanemu chyba jednak nie ma co życzyć odbudowy b sam napisał że nie bedzie wiec powodzenia na innym uni , badz w realu , a Tobie Deki - kurde , przetop , przetopu i jeszcze raz przetopu

• No proszę panterki zrobiły co miały zrobić a zysk , naprawde cieszy oko , bedzie można dospawać troszkę obrazków. Graty Cann !

• A dziękuje bardzo

• i kolejny lekko zapuszkowany padł Graty!

• Wlot w mini bunkier - w sumie całkiem opłacalny Pozdro dla JEDI i jak zawsze dla znajomych :D Dnia 21-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 1.000.000 Okręt wojenny 250.000 Pancernik 500.000 _________________________________________ Obrońca Conqueror [EPB] ________________________________________________ Mały transporter 5.117 Duży transporter 17.988 Lekki myśliwiec 1.230.132 Ciężki myśliwiec 3.…

• Cytat od YTTM: „PS Paweł a wlot był podczas przerwy technicznej czy nie? ” Gdyby była przerwa byłaby blokada. Przerwe jedyną jaka zauważyłem to u kolegi w logowaniu.

• Hahahah a myslałem że to takie "zwykłe" złomowanie będzie ale jednak kolega Priczard przeszedł samego siebie Priczard15.11.2020 11:22:13Skasowales mnie w czasie przerwy technicznej wiec pisze do supportu o zwrot floty i surowcow. Pozdrawiam :) Potem Priczard na privie zarzucał mi nieuczciwość i że ogólnie zezłomowałem go w czasie kiedy nie mógł się bronić itd... hahahah nie wiem co kolega używa , ale albo niech sie podzieli albo nie przyznaje :)

• No i kolejna porcja surki i złomu do przetopienia na flote wpadła . Pozdro dla JEDI i dla znajomych ! Dnia 15-11-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 200.000 Pathfinder 25.000 _________________________________________ Obrońca Priczard [NTW] ________________________________________________ Mały transporter 36.994 Duży transporter 31.143 Lekki myśliwiec 6.825 Ciężki myśliwiec 4.652 Krążownik 335 Ok…

• Cytat od KrecikMax: „dobrze że mistrzowie pushu TO Cie nie szukają ale jak juz pakt macie to pewnie za 1000 też nie da rady. ” W sumie to widze jakieś lekkie zachwianie na punkcie PLN , moż my jakąś zbiórkę dla Ciebie na zrzutce utworzymy ? Tylko cel niejasny bo Pfizer szczepionki dla Ciebie chyba nie szuka....

• Krecik , przecież Ty multi nie masz Chciałbyś mieć ale no cóż ja mogę Przyjdzie czas i na Ciebie

• Cytat od Biały miś: „Akurat w wypadku JEDI mam wiedzę w temacie kilku uśpionych kont, ” O kurde , to ja Ci powiem że wiesz więcej ode mnie , a myślalem że duzo wiem o sojuszu , który zakladałem Ale widze ze jeden Krecik na uni juz nie dawał rady więc idzisz w jego ślady ?

• No to teraz danie główne na dzis , jako że i chłopaki w sojuszu już mówili że się opier..dzielam i @DeKi się czepiał Cytat od DeKi: „Tee Pawel. Dawno szescio cyfrowki nie widzialem. Skoncz farmic i wez sie za zlomowanie” No to pomyślałem że faktycznie wypadałoby coś większego wykręcić , a sprawe sam poszkodowany ułatwił , który wyszedł z założenia że skoro jest świeżutki ul , to ul jest po to by było bezpiecznie. Z jednym wyjątkiem - jeżeli nawet w ulu flotę zostawiasz to jest duuuże prawdopodob…

• Takie tam , przywitanie z nową dzielnicą - stało i nie ma - i o to chodzi Pozdrowienia dla JEDI i znajomych ! Dnia 13-11-2020 22:11:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Maludas ________________________________________________ Duży transporter 450 Lekki myśliwiec 433 Ciężki myśliwiec 3.377 Krążownik 2.345 Okręt wojenny 250 Sonda szpiegowska 3.000 Bombo…