Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 642.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ..::Piłka::Ręczna::..

pawel1000 - - Sport

Po pierwsze to nie byłem na meczu oglądałem go w TV , po drugie to faktycznie nie jestem jakimś wybitnym znawcą piłki ręcznej , bynajmniej za takiego się nie uważam ,ale kilka rzeczy może zauwazyć kazdy kto ogląda repre , a ja oglądam od dawna, nie wżne czy wygrywają w pięknym stylu ,czy przegrywają w jeszcze gorszym, nigdy nie wyłączyłem ani nie przełączyłem tv przed końcem meczu choć niejednokrotnie zdarzały się mecze ,których oglądanie do przyjemności nie należało, ale zgodze się z Toba że na…

• ..::Piłka::Ręczna::..

pawel1000 - - Sport

Oj ucichło , ucichło jak ja wczoraj podczas drugiej połowy , bo w pierwszej jeszcze krzyczałem jakieś emocje z siebie wydawałem ale w drugiej to juz tylko nalewanie kolejnych drinków pozostało, no nie moge tego zrozumieć , jak to sie stało? Tak łądnie grali po meczu z Francja mega optymizm, i.... nagle wszystko poooooszło..

• Wraca człowiek z urlopu a tu takie coś , aż nie wypada nie pogratulować, a Jointowi SZO

• No to ten od czego by tu zacząć... Moze tak , widziałem jak pewnie niejeden z Nas i z resztą nie raz... jak Gesi Juro leciały w idlaka , zeskanowałem planete pana idlera zobaczyłem małe zasieki antyfarmingowe i że lezy tam trochę surowca , pierwsza myśl - mam blizej i tez tyle gęsi że może uprzedzę Juro, ale z drugiej strony wiadomo kusi żeby zdjąć te gwiazdki z Ursowego nieba ... napisałem więc do ludzi z CSU że chciałbym wpasc na chwilkę do nich bo są gwiazdki do zdjęcia. To wszystko działo si…

• 3..... 2..... 1....... Miiiind!!! Własciwie w momencie kiedy Polo oddał konto pod "opieke" Mindowi zakładalismy się kiedy dostanie dzwona... Mindowi musze pogratulować w końcu top3 solo to nie w kij dmuchał Aresowi graty, kurde taka flote na bfs to chyba tylko w GEN można trafić, ale cóż kto bogatemu (polo) i kapryśnemu (polo) i ekscentrycznemu (polo) zabroni oddac jedno z lepszych kont Mindowi :)

• Cytat od panWpolo.: „Straty są duże, ale wszystko przez to że Paweł cofnął 40k recek, które wysłał na atak, przez to utraciliśmy sporą moc ogniową ” tak po pierwsze to nawet nie wiesz jak moje recki [ciach] niejeden pancernik sie już o ich sile przekonał , po drugie, to - P: -586.845). no przecież to samo sedno GEN po to budujemy floty żeby je tracić no nie? po trzecie to ja dzis z pracy sie zwalniam żeby sie dospać a polo zwraca koszty mojemu szefowi , nieobecności mej.. a w ogóle to i tak było…

• Cytat od aVastPL: „Gratki chłopaki potężnego zysku” Plamka chłopaku! Graty! :D:D piątek 13 był podobno wczoraj ale Jointowi się nieco przedłużyl w czasie.. zerowanie floty totalne Przetapiaj bo masz co.. chyba ze i tutaj obowiązuje małżeńska współwlasność to bedziesz musiala sie podzielic zyskiem

• Graty! Naprawde , szczerze mozna pogratulować bo takie ST to esencja tej gry, nie wiem czy Joint nie wysłał FS czy nie odebrał ale jak to sie mówi.. stało i nie stoi - Plamka pewnie podpowiedziałaś mezowi co? Wstaje sobie wcześnie rano w sobotę bo pracy wyjątkowo dużo, myśle w koncu czas włączyć łogejma i patrze a tu jakoś za wysoko w statach no i po chwili wszystko jasne, aż prawie zapomniałem sadzy z wyczystki wyciągnąć No to jedną flote na uni mniej, ciekawe czy będzie odbudowa? Minus może i …

• Cytat od Leonidas: „Na logikę. Skoro w każdej bitwie rozstrzygniętej wygrywa osoba która ponosi mniejsze straty, tak samo w bitwie w której padł remis można na tej podstawie określić kto tą bitwę wygrał w momencie powstania RW.” Widzisz o co mi chodzi o "Waszą" czyli w tym wypadku Twoją i konia logikę, znaczy jej brak, bo skoro sam napisałeś żę w bitwie padł remis - a potem chcesz określać zwycięzce to znaczy że nie rozumiesz za bardzo , bądż nie odróżniasz słowa REMIS od słów BITWA NIEROZSTRZYG…

• Cytat od (Cannabis): „Pawel... no chyba i w tym starciu nie masz wątpliwości kto je wygrał... ” Nie nie mam żadnych wątpliwości, zwycięstwo należy sie MNS, napisałem zresztą potem że jest jeszcze kilka starc gdzie agresor nie przebił sie za 1 razem , pierwszą fala ataku , więc idąc tym tropem to także tamtym "pokonanym" należałoby z tych ST doliczać procenty a to jednak nie najlepszy pomysł.

• Widze że walka rozgorzała na dobre , i faktycznie jest mały problem bo Fatal jasno zaznaczył że chodzi TYLKO o podliczenie procentu obrońcom ze starcia , które wzbudziło najwięcej kontrowersji ostatnimi czasy , i rzeczywiście także moim zdaniem ten % w tym dziale powinien być doliczony także obrońcom, a regulamin nie do końca jest dopracowany... EDYTA: Dwuznaczność sytuacji , bo wstawiająć to starcie w ST na boardzie tam było jasne kto ma % i kto jest zwycięzcą, tutaj rozważa sie jako starcie ni…

• No to yyyy ten - GRATY % , akcja pewnie przez jakis czas pobita nie zostanie , jak ktoś powyżej pisał planujący akcję chcieli już od jakiego czasu przejśc na EKo , niektórzy nawet chcieli konta wymieniac , wiec postanowili co widać w załączonym RW , pogratulować mozna odwagi jednym i drugim kazdy leciał do końca choć wiedzieli na co sie piszą Zabawa trwa nadal choc zapewne bez kilku flot juz na uni

• O prosze Motaba ruszył tyłek - tylko jak już ruszył to widać jak bardzo zależy Ci na top1 solo co prawda wpadło ale....... styl czy jego brak na KUPIONYM koncie lecenafs pisał o tym na lewo i prawo tylko cena spadała, pewnie i tak zaraz po wpisaniu postu zgłosisz go ale co tam - Nie gratuluje takiego top1.....

• Cytat od Raku77: „kon wez sie do roboty zezlomuj fatalnego albo goscia w polo to moze wtedy pokazesz jakas klase bo na razie to marnie wyglada ustawki z ludzmi ktorzy nie maja czasu na gre ” o właśnie zgadzam sie najlepiej tego tam.... jak mu było... yyyyyyyy o mam Wpolo czy Wpassat - nie nie ta to o pana Wpolo chodzi on jak robi stejki to i tak na minusie więc jaka to mu bedzie różnica czy jest po lewej czy po prawej stronie raportu A tak ogólnie to naprawde jest czego gratulować wiec -

• No tak- prawda akcja zasługuje na złożenie gratulacji. % taki którego zapewne długo nikt nie ruszy, graty tym większe. Owens w reckach jak się należy uwierzył w swoją wielkość i jak każdego kozaka na zapewne każdym uni wywieziono w reckach. Jak to się mówi na każdego przjdzie pora Reth - o tym rano pisałeś ?

• to jest wieeelki kawał dobrej roboty!!! takie zestawienie ze szok! rewelacja i oby zapału nie brakło

• Szczerze mówiąc , mam nadzieje ze nie stanie sie tak jak pisał wujas czyli wpadniemy do wora z IO bo... nie fajnie by to wyglądało , ale połączenie uni które punktowo wygladają mniej-wiecej tak samo rzeczywiscie byłoby dosc sprawiedliwe.

• Witam - ja co prawda tysiace kilometrów od domu - ale skoro WI-Fi tu szybsze niz u mnie stacjonarka ;)))) to mi sie tam podoba , a co do starcia - to fakt jest czego graulowac bo wynik piekny tylko (o ile sie nie myle) to kolejne starcie gdzie jakby doliczyc strate dexu...... ojjjj troche plecy - ale fakt Windek nie gra sie dla surowców a dla wyników i za to szacunek ;)))

• no to po prostu nie wypada nie pogratulować - co niniejszym czynię mam nadzieję że tak jak napisał Fearless Lukis po urlopie nadal grać bedzie. Rekord ładny , nadal progi ida w góre jak dalej tak pójdzie bedzie trzeba założyć nowy dział nie Starcia Tytnów , a MEGA Starcia i to takie od 5000% w górę...

• również jestem za tm by konto po prostu usunąć - a Ci co farmią je teraz mimo iż wiedzą jaka straszna rzecz sie stała w oGame sami farmami powinni zostać, i niech mi nikt tutaj nie wyskakjue z tekstami ze " to tylko gra" bo naprawde granice jakieś każdy powinien mieć...