Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 561-580 z 642.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• hahaha a Wafel nadal w gazie ! Graty i pozdrowienia z Wasatu!

• Takie tam - ktoś robił sobie zwózkę i wyszło ST :) Pozdro dla ekipy z Wasatu i z Polarisa i Wszystkim bez wyjątku: WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Dnia 24-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 50.000 Krążownik 10.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca ZOMO [knury] ________________________________________________ Duży transporter 16.892 Satelita słon…

• Nowe forum to i jakiegoś posta trzeba dorzucić , ostatnio czasu mało ale flotę przewietrzyłem, obrońca latał a stacjonuj i zawracał... w końcu o flocie zapomniał bądź poczuł sie bezpieczniej w swoim bunkrze... efekt jest jaki jest puszka przeorana po raz kolejny , flota wywietrzona, wekeend można zacząć Pozdrowienia dla GENderków dla CS z Polaris i wszystkich znajomych Dnia 03-12-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] _______________________________________…

• Jako że z krwi i kości wychowany jestem w sojuszu JEDI - choć GEN to mój dom 4ever - to normalne że Vadera lubić nie mogę Jak to się mówi ( choć brzmi to jednak nieco dziwnie ) Stało i nie stoi brakowało mi jednej planety w zestawie , ale odpowiedni lot sprawę załatwił Pozdrowienia jak zawsze dla GEN-derków , CS z Polarisa oraz wszystkich znajomych... Dnia 20-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Lekki my…

• Pushówka z pewnością , dobrze wiedzieć byłoby czyja.... Zysk miodzio

• Witam po raz kolejny Agresor latał , latał i wylatał... Już raz próbowałem się pod jego gąski podstawić u innego gracza , ale wtedy się pokapował o co chodzi, tym razem lot na pewniaka- bez sprawdzenia czy dolot bezpieczny i 500 gęsi STraciło piórka Pozdrowienia lecą w strone GEN-derków rozsypanych po różnych uniach ogejmowego świata - dla sojuszników z C S z uPolaris i dla znajomych :) Do rzeczy: youtube.com/watch?v=tGsKzZtRwxw Dnia 08-11-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Ag…

• Takie tam wietrzenie drobiu na plantacji u sąsiada Pozdrowiena dla udzielających się tutaj jeszcze GENderków i znajomych oraz dla sojuszu C S z uPolaris :) Wypas gąsek: Dnia 31-10-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 998 _________________________________________ Obrońca andres57 [AKUKU] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 390 Krążownik 150…

• Uuuuu no to posypało się metalu ze zniszczonych statków po galaktyce Ale Fatal wielkie graty naprawde jesat czego TOP ŁAN i to naprawde na nie byle kim robi mega wrażenie! Dekiemu SZO bo pewnie odbuduje sie w moment, a decyzja o odejściu zapewne wyjdzie na dobre , chociaż fakt faktem Ci co na Ursie grali zawsze za nią tęsknić będa Jeszcze raz graty i powodzenia!!

• Witam , jakoś tak się złożyło że kolejne St wpadło , ale to dlatego że obrońca niefrasobliwie posłał flotę na FS , z tym że na Pz-kę dwudniową, wiec wiekszego problemu nie było ze zdjęciem tej floty , chociaz spodziewałem sie troszkę mniejszego % bo spora część DT stała na planecie , ale jak obrońca sam przyznał wystarczy zagapić się chwilkę w tv i... po flocie , z resztą doskonale rozumiem bo miałem dokładnie to samo i pozbyłem sie wczoraj i dziś dość sporej ilości MTków , i dexu.. no ale cóż t…

• Bo Marta mi powiedziała żebym nie czekał znów tak długo na kolejne ST , więc spełniam życzenie , kolejna puszka otworzona, co prawda bez zysku, ale chociaż frajda ze kolejna konserwa na unii mniej, bo faktycznie robi sie ich zdecydowanie za duzo Pozdrowienia jak zawsze dla GEN i dla znajomych do naSTępnego! Dnia 28-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [GEN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.693.724 Krążownik 127.451 Okręt woj…

• Ojj cos mi się wydaje ze obrońca miał totalnie złe ostatnie dni - naj[pierw ja potem Ty z tym że masz zysku duzo więcej Pozdro i do naSTępnego!

• Ojjj dawno mnie tutaj nie było , ale jeszcze GEN nie powiedziało ostatniego słowa W końcu trochę więcej czasu troszkę skanowania i w koncu... ..wbiłem się w bunkier jak Starsky i wPolo za najlepszych czasów , no dobra może nie tak znów "idealnie" bo otworzyłem puszkę z małym bo małym ale jednak zyskiem , więc jednak biję się w piersi Pozdrowienia dla wszystkich znajomych i oczywiście dla GEN i.. ekoGEN - tak tak na emeryturze zachciało nam się ekowcami na innnym uni zostać no ale cóż... takie ży…

• No i to jest to na co czekają czytający dział ST - pięknie weszło, cud miód... Pzcik Pokaźne to PB teraz czekam na kolejne Wielkie gratulacje!

• Cytat od FaTaL1Ty: „Pozdrowienia dla znajomych jeśli jeszcze ktoś tu zagląda :)” No to czuje się pozdrowiony A tak na poważnie too widzę ładnie pierdyknąłeś. Graty ! I kolejnych udanych wlotów!

• Cholera a mnie niedawno zwial - jak widać nie daleko Graty Deki! Passa trwa :)

• No no widać że jednak latasz , choć konto oddawać chciałeś Graty Fatal miło widzieć Cie znów w ST

• A no to sie wpisze bo Imperator robie ST po ST a tu nawet nie było jak gratulacji złożyć , to też właśnie zamieszczam moje własne osobiste prosto od serca - GRATY!! lataj i psuj nadal Imperatorze jeden TY!

• Łooooo mój BoSZ! Imperator! To ja Ci teraz dosłownie udzielam nagany! tyle lat rozbijania się po bunkrach , tyle zaplanowanych misternie akcji ( bądź mniej misternie) I to dopiero 100ST ??? I jeszcze ten % mały jak przyrodzenie wPolo! Do kompletu brakuje tylko bilansu na - Dobra a tak na poważnie to gratulacje i dawaj jak najszybciej do 200!

• Ej Admirał , nie to żebym chciał się obrazić , ale miałeś sie podzielić towarem co tak pięknie targa ekipą po kontach , albo przynajmniej zaprosić , ale nie to nie to nie! Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka I Tak w ogóle to graty popsucia komuś zabawy :P

• Dzień ... Dobry .. Wieczór!! Tutaj skład walczący z alkoholizmem z grze strategicznej zwanej popularnie "ogejmem" A ogólnie to wczoraj doszedłem do wniosku że walnąłbym jakąś flaszkę , a że samemu nie wypada , zaprosiłem na tą okazję kolegę Piotro oraz kamrata Fabiana, debatując doszliśmy do wniosku że warto walnąć jakąś flaszkę Nie zastanawiając się wcale a wcale kazałem Piotrkowi czym prędzej wyjść z domu bo miał najdalej i ...dać znać kiedy dojdzie ( w końcu należy pamiętać że jednak akcję pl…