Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-220 z 642.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No proszę to się nazywa wejście do soja Graty Stejka i wiesz na co czekamy teraz

• To ja tak skromniutko , po wczorajszych Gwiezdnych Wojnach w wykonaniu graczy Kalyke Pozdro dla JEDI i znajomych ! Dnia 24-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca Commodore Orb [GNC] ________________________________________________ Mały transporter 8.000 Duży transporter 1.798 Lekki myśliwiec 12.248 Ciężki myśliwiec 6.910 Krążownik 2.673 Ok…

• No to ja w końcu też coś dorzucę Procent naprawde powala , dla takich akcji klika się te obrazki , oczywiście teraz chwila odbudowy i wróci wszystko do "normy" Ja przez chwilke myślałem ze kilka kont bana dostało bo nagle top o kilka oczek poszedł mi do góry Ale po chwili było jasne co i jak. Graty agresorom bo polecieli do końca 4Fun , ekipie broniącej też sie należa za zgranie.

• Tadammmm no i pękło 50 ST na Kalyke , kiedy zaczynałem tutaj nie myślałem że na oGejmowej emeryturze jeszcze będzie mi się chciało , ale jak widać wesołe jest życie emeryta Pozdrowienia jak zawsze dla JEDI i znajomych ! Dnia 20-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 164.665 Pancernik 80.071 _________________________________________ Obrońca Rosio [TWIERDZA] _______________________________________…

• Stało .. i nie stoi - zbliżam się powoli do "pięćdziesiątki" na Kalyke Pozdrowienia dla Jedi i znajomych . Dnia 17-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 150.174 Okręt wojenny 52.796 Pancernik 68.378 _________________________________________ Obrońca PIOTR II [G2 Army] ________________________________________________ Mały transporter 17.091 Duży transporter 13.067 Lekki myśliwiec 97 Ciężki myśliw…

• Tak sobie patrzyłem , obserwowałem ... az w końcu wystartowałem no i przed obiadem kolejne ST wpadło. Pozdrowienia dla JEDI i znajomych . Dnia 07-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca DarkKnight92 ________________________________________________ Mały transporter 43.140 Duży transporter 12.048 Lekki myśliwiec 72.317 Ciężki myśliwiec 3.852 …

• hahaha bo tak jakoś jak leciałem do wezu to widziałem też Twoja flotke wiec chwilke sie pogadało w trakcie dolotu - graty kolejnego ST

• Stały Pionki z mietkami takie zapomniane , to pomyslałem że surowce wtórne się przydadzą Pozdro dla JEDI i znajomych . Dnia 07-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca wezu_91 [DELETE] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Pathfinder 22.465 _________________________________________ Po bitwie... Agresor pawel…

• Yyyyy także ten , Daria bo nie wiem skoro Wacek przy Tobie padł.. to ja w sumie nie wiem czy to tak całkiem ok Ale to przecież oGame wiec każdy kto po poprawnej stronie , ma przyjemność Wiec graty debiutu - jak widze to taki dzien debiutów i u Was i u Nas Ps... Tak sie zastanawiam co TO na TO ... ze tam idziecie po nich ...

• Coś mi sie wydaje ze , komuś świeżo upieczoną GSówke popsułeś Graty!

• Wstawiam za kolege - i jednocześnie gratulacje debiutu na Kalyke - oby tak dalej i do przodu , jakby to powiedział klasyk. Gratulacje Pawcio jeszcze raz teraz czekam az Avi coś ułupie i bedzie git Danie Główne - 39 życzeń Dnia 06-06-2020 12:19:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kielbaska [JEDI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 98.000 Okręt wojenny 15.000 Mały transporter 5.000 _________________________________________ Obrońca Senator Helix ________…

• Takie małe "zadośćuczynienie" , czyli na osłodę weszło ST chwilę po tym jak na ekspie poszło w piach 450k LM Pozdro jak zawsze dla JEDI i znajomych ! Dnia 06-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 88.888 _________________________________________ Obrońca Viceregent Perseus ________________________________________________ Mały transporter 21.899 Duży transporter 31.212 Lekki myśliwiec 38.675 Ciężk…

• Taki tam poranny wlot przed pracą , stało w sumie całą noc to sie zaopiekowałem rano żeby sie nie zmarnowało Pozdro dla JEDI i znajomych ! Dnia 03-06-2020 07:06:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _________________________________________ Obrońca Rarity2 [SZAMBO] ________________________________________________ Mały transporter 2.290 Duży transporter 2.414 Lekki myśliwiec 3.430 Ciężki myśliwiec 1.24…

• Graty Starcia , poszkodowanemu powodzenia w realu lub na innym uni - a Wam myśle że celi póki co nie braknie

• Rosio z flotą uciekał uciekał.... ale w końcu znów zapomniał o FS Pozdro dla Jedi i znajomych . Dnia 24-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 360.000 Krążownik 91.903 Pancernik 35.426 _________________________________________ Obrońca Rosio [TWIERDZA] ________________________________________________ Mały transporter 35.178 Duży transporter 9.768 Lekki myśliwiec 202.008 Ciężki myśliwiec 14.…

• i pięknie Wam to wyszło , mimo tego żeniechcący Wam stracha narobiłem Graty Top1 bo cyfry już robią wrażenie A pokonoanemu albo SZO albo powodzenia w realu czy tez na innych uni... Coraz bardziej sypie się ta Twierdza Wrocław..

• z Darią dogadałem sie na priv, co było mineło Mala strata szybka do odrobienia

• .....yyyyy także ten, tego - jak mówiłem ze wpadnie to wpadło : Dla pokonanego SZO , pogratulował na priv, i póki co na tyle Pozdrowienia dla JEDI i znajomych . Dnia 18-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 50.000 Pancernik 32.734 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kIERO [TWIERDZA] ________________________________________________ Mały transporter 19.062 Okręt …

• Lama kiełbasiarz znów dostał w garnek... Echh bedzie znow musiał eksp napuszczac Graty wlotu

• Witam - takie tam miało być z zyskiem nieco lepiej , ale tym razem niestety nie pozbierałem całego złomu. Pozdro dla JEDI i znajomych . Dnia 15-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca CERBERUS [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 3.557 Duży transporter 14.839 Lekki myśliwiec 5.526 Ciężki myśliwiec 168 Krąż…