Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 642.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Brawo moje Wy mulciaki ! Jestem z was dumny jak PAF Pieknie się ogląda takie rzeczy - jak diakkon wrzucił ten skan to też wierzyć się nie chciało że to ogarniecie a jedak weszło pięknie GRATYYY ! Ku chwale Naszej JEDI Alko multi , push Kalyke!
-
Jakoś tak ostatnio wszystko naciągane w tych ST jak nie chodowane to znalezione Ważne że zysk jakiś tam jest Pozdrowienia dla ekipy z JEDI i znajomych .Dnia 10-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 20.000 Mały transporter 50.000 _________________________________________ Obrońca JD Outsider [MKD] ________________________________________________ Duży transporter 20.950 Recykl…
-
Jakoś tak się złożyło że w oczekiwaniu aż moje śmieciarki pozbierają PZ z poprzedniej akcji , klikałem w podgląd galaktyki. Na moonie , w który wpadłem wcześniej zamiast minutek pokazała się aktywka , pomyślałem że ktoś pewnie widząc leżące pz , chciał sprawdzic czy na moonie coś zostało. Jakoś mnie tak tknęło i sam puściłem skan - o dziwo wróciła na moon kolejna część floty. Wiec reszta już w kolejności , śmieciarki , flota , chwila oczekiwania ... buuum i kolejne śmieci u mnie Pozdrowienia dla…
-
No to jakoś tak się ostatnio udaje zwąchać jakieś małe flotki , o dziwo znów LMy , więc pewnie ktoś może znowu się oburzyć że jak to , że chodowane itd.... W każdym razie bez wielkiej finezji znalezione - przetworzone. W międzyczasie pogadałem sobie z craftem , i weszło prawie że na czysto Pozdrowienia dla JEDI oraz znajomych . Dnia 09-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 20.000 ______________…
-
Hehhh , ja już myślałem że nic u obroncy ciekawego nie ma ale jednak coś się znalazło Naciągane ST z tego wyszło flotą z ekspedycji robione A co mi tam haha - pozdro dla moich multi kont i pushówek z JEDI i dla znajomych . Dnia 07-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Okręt wojenny 30.000 Bombowiec 3.000 Niszczyciel 1.500 _________________________________________ Obrońca Viceregent Perseus ______________…
-
W sumie to ja mogę być pushkontem hahahaha A do tego nielota powyżej, jakoś mam duże wątpliwości co do tego zawracania
-
Cytat od Stumbrass: „hahaha sojusz JEDI w natarciu, 7 członków, ale 2 graczy 3,5 konta na osobe + kilka multi co by się dodatkowo pushowac i jeszcze tutaj wstawiac palić głupa. ” Ty może z Krecikiem załóż sojusz Hejter będzie Wam raźniej , w sumie wczoraj mogłem Cie nie oszczędzać, ale pokazałem dobre serce, no nic wiecej nie będzie. Gdyby głupota mogła latać już być wyfrunął . Kurde jestem właścicielem 3,5 konta najsss. Zgłoś to gdziekolwiek jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości.
-
Jakby to ując , zabawy w locie było mega dużo - zgrania prawie wcale ale sie w koncu udało. Po sobotnim wlocie okazało sie że poszkodowany chyba ma dość Naszego uni. Dziwne ze wszystko na moonach przez dwa dni stało , za to dzis postanowiliśmy wyczyścić resztę floty jaką obrońca posiadał. Nie wiem czy życzyć SZO ale jak bedzie to też fajnie. Z mojej strony pozdrowienia dla całej ekipy JEDI , w sumie KAC Jedi bo to inaczej dziś się nazwaćnie możemy Dla znajomych również pozdro Polecam filmik: [ur…
-
w sumie to mogę napisać tak : Jakiś średni z Ciebie górnik, bo tymi panterami i krążkami to raczej nic nie wykopiesz , no chyba ze flotę tego kto fsów nie odbiera Piękne ST zaraz po debiucie taki strzał, trzeba przyznać że mało kto takie wejscie miał Graty Avi ponraz kolejny i jak juz pisałem czekam na więcej ! Ku chwale Jedi uKalyke
-
Hmmm... tak popatrzyłem , poobserwowałem , floty wracały , aktywki ktoś robił .. efekt w sumie ten sam, moje recki znów pełne wracają Pozdro dla chłopaków z JEDI i znajomych . STejk....... Dnia 04-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Viceregent Perseus ________________________________________________ Mały transporter 2…
-
Takie tam wpadło i jest w progu.. Pozdro dla JEDI i znajomych . Dnia 27-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 15.727 Krążownik 200.000 Pancernik 50.000 _________________________________________ Obrońca piotr [2020] ________________________________________________ Duży transporter 421 Lekki myśliwiec 38.194 Recykler 341 Sonda szpiegowska 4.114 Pancernik 200 Reaper 964 Wyrzutnia rakiet 24.…
-
No to dziś coś już całkiem przyzwoitego , top 8 póki co naszego uni jeśli chodzi o ST solo i całkiem przyjemny zysk Obrońcy życzę SZO bo całkiem porządny gość z niego. Pozdrowienia dla JEDI i znajomych ! No to smażymy STejka ... Dnia 24-06-2020 23:42:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 190.500 Okręt wojenny 52.408 Pancernik 87.254 _________________________________________ Obrońca Viceregent Perseus _______…
-
Cholera ja się już raz wpisywałem pod tym jakże huczącym po Uni STarciem - jeszcze raz graty , dlatego ze leciec do końca mało kto ma odwagę, znam takich , którym było by szkoda internetowych obrazków.. Jak widać, już niektórzy nadrabiają stracone floty , tak jak pisałem wcześniej wraca wszystko do normy. Graty decyzji lotu one more time