Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• w grze jest baner anty 50% taniej

• Cytat od Ruda: „Szansa na zniszczenie gwiazdy śmierci przez myśliwca jest naprawdę baardzo mała. ” jaka ? Cytat od Avinashi: „z tym dokiem to też cuda na kiju są ” Z dokiem nie jest tak źle na lmach najwiecej można zyskać ja spada spora ilość

• Witam generałów czy komuś już udało się zniszczyć gs-a myśliwcem ? czy jest może jakiś filmik ,jak przy niszczeniu moona ? Robiłem kilka prób i nic Ktoś może doprecyzować czy chodzi o obronę czy o atak ? jedna gąska na moonie i kilkadziesiąt fal lmów bez rezultatu - działa to wgl ?

• @Fourier aktualizacja topsolo

• Cytat od boski wiatr:): „Jeszcze jeden taki lot kawa i zglaszam push na dzikim;) ” nie możesz , bo dziki kupił konto top 3 marsik ew może sie na nim pushować ale Dzik jest na urlopie więc przez minumum 2 dni nie da rady

• Dnia 13-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: To samo co wczoraj skan lot , nawet nie pilnowałem dolotu mam to liczyć do twojej weekendowej odbudowy ? nawet nie minęło 24h i twój dok w reckach Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 Pancernik 291.669 _________________________________________ Obrońca dziki nastolaek [IRA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 665.417 Ciężki myśliwiec 254 Krążownik 5…

• Dnia 13-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Krążownik 120.000 _________________________________________ Obrońca dziki nastolaek [IRA] ________________________________________________ Mały transporter 214.673 Sonda szpiegowska 850 Crawler 960 Wyrzutnia rakiet 17.044 Lekkie działo laserowe 5.013 Ciężkie działo laserowe 500 Działo Gaussa 250 Działo jonowe 10 Wyrzutnia plazmy 264 Mała powłoka ochronna 1 Duża…

• Dnia 12-06-2020 następujące floty spotkały się w walce: Zwykle nie wrzucam nic nie znaczących steków ,na byle kim Ale mnie poproszono Nawet nie wiem co mam napisać Kolega od którego kupiłeś konto pewnie zadowolony tydzień się pobawiłeś i tyle Twojego chcę widzieć tą odbudowę w dwa dni , prześledzę przyrosty i wrzucę posta w niedzielę ,ile floty odbudowałeś Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.058.554 Okręt wojenny 120.000 Pancernik 30…

• Dajcie spokój dzikiemu niech sobie lata i wkleja farmingi Może nazbiera coś floty za rok czy dwa (jak będę na urlopie ) ,żeby zwrócić moją uwagę bo narazie to samymi reckami go składam

• Tak Ale za entym razem sie udaje ;p

• Dnia 31-05-2020 05:07:08 następujące floty spotkały się w walce: Długo mnie nie było i raczej nie planowałem tu być ,ale jak złom sam przylatuje to nie będę się opierał Agresor Spawacz1984 [RoG] ________________________________________________ Pancernik 39.353 Pathfinder 5.138 _________________________________________ Obrońca BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Mały transporter 483.599 Duży transporter 43.039 Lekki myśliwiec 951.914 Ciężki myśliwiec 26.886 Kr…

• Cytat od Franki: „myśle ze spawacz troche sie zagalopował ” dokładnie , wrócił na swoje miejsce w szeregu

• spawacz, Pospawa sobie nowe latajki , za rok może dwa

• problem jest bardzo denerwujący przy próbach moonowych 13 prób na 20 % które kończyły sie po 1 rundzie dając tylko 6 % szans na moona -dobrze że sondami to szybko wracały na innych kordach mony siadały za 1 -4 razem bez problemów Jedne magiczne kordy i RW kończyło sie po 1 rundzie dodam że próby leciały od trzech graczy i każdy miał taki sam raport obrona 333 lm 300 krążków atak 6667 sond wynik 1 runda około 1800 sond spada ,reszta do domu sytuacja nie była pilna ,ale jeżeli taka sytuacja miała …

• Kolejny koniec Końca dziki już dzwoni po ludziach po kolejne pasy już nie długo wklei st z serii " śnieżna kula /lecimy dalej " pogra tydzień i konto ktoś dopadnie NeverEnding Story

• Nie ma co z dzieciakiem dyskutować ,życie sie mu nie udało to ucieka w internety Bo kto normalny po złomie dzwoni do agresora ? tylko dziki ,miałem tego nie pisać ,ale sam zacząłeś jakoś godzine po złomie (około 7 rano ) dzwoni telefon , +44 wielka brytania (numer kojarzyłem ale nie zapisany, bo to nr z dualsim tylko do ogame ) może dzwoni pogratulować ?:D Pytam grzecznie czy sie wyspał ,a ten do mnie z tekstem że mam czas do 12 odesłać mu złom bo pożałuje i pretensje "po co wgl na to leciałeś .…

• Dnia 03-05-2020 06:09:17 następujące floty spotkały się w walce: Cytat od guenhvyvar: „powoli efekt kuli snieznej nabiera ksztaltow, kazde male zwyciestwo jest malym postepem do zoba kiedys ” Gorące latte i kula śnieżna sie roztopiła Trzeba było skończyć z ogame a nie zajeżdżać kolejne konto ot tak 2h lotu /recki przez galę / jak sie obudziłem to było po sprawie Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Pancernik 270.000 ____________________________________…

• mam w rynku 23 wiadomości Nie wiem co to jest surka \kupione statki/ Nie ma informacji gdzie się rozładuje po kliknięciu wtf I co teraz??? jak mi jest potrzebmy dex który kupilem A nie potrzeba i niechce teraz wyciagac statków Ale badziew

• Do czasu aż nie zostanie wyjaśniona sprawa z dexem . będę pisał zgłoszenie na każdy transport " Prosze sprawdzić czy mogę otrzymać surowce od gracza XXX " "Proszę sprawdzić czy mogę wysłać surowce do gracza YYY " i po sprawie , zobaczymy jak szybko będą reagować na zgłoszenia

• Wiadomo że w praktyce to jest nie do sprawdzenia ile miałem surki 3 dni temu na przykład (przy reakcji teamu na zgłoszenia ) ale jednak powinno to być wyjaśnione zgłoszenie napisałem ,"czy gracz X może mi wysłać surowce " odpowiedz pewnie za 2 tygodnie edit : Ktoś wyjaśni jak przeliczać surowce na punkty ? co z surowcami w rynku ? co z flotą w rynku ?