Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja właśnie nad morzem , więc może sie spotkamy Bardzo szybko załączyłeś urlop , a złom jeszcze leży , trzeba było zbierać bo recki za godzinę:)

• Dnia 08-08-2020 33:33:33 następujące floty spotkały się w walce: Takie tam bfs Dzięki dell za cynk ,bo nie planowałem ściągać urlopu na weekend ale jak dziki jest do rozwalenia to i na końcu świata się sygnał złapie ,internet z telefonu wystarczył rezultat poniżej , gąski które zostały również dobite Pozdrawiam i do kiedyś Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Okręt wojenny 80.000 Pancernik 295.354 _________________________________________ Agresor dell1…

• Zmiana spalania

BlackLatteCoffee - - DiD Taurus

Wiem doskonale jak zostać odkrywcą ,dzięki @Sobieski że dałeś instrukcję Ale pisałem już i to nie raz, dlaczego nim nie zostanę .Tak dla zasady Antymateria tu nie jest problemem @Maniak87 nie mam bólu 4 liter jak to ująłeś I wiem doskonale czym jest ogame obecnie , bo gram odkrywcą na innym uni . dla mnie to chore i to że na swoim pierwszym koncie czyli latte , gram generałem jest to dla mnie walka z systemem Piszesz że każdy chce więcej i więcej , oczywiście że tak jest ale do czego to doprowad…

• Zmiana spalania

Macie jakieś floty widmo?? Których nie widać w statystykach? Z jakim spalaniem macie problem? Z farmingami? Bo w dziale ST cisza Jak już sie leci ,to na zaplanowaną akcję. Czyli jest czas na organizację dexu,ew przypadkowy skan na bfs Pokaż mi jeden z drugim gdzie chciałeś lecieć i czym ale zrezygnowałeś bo dexu brak Jak chcesz latać to sie na to przygotuj na każdej pozycji. Do podniesienia floty i tyle Prosty przykład moje ostatnie ST na bfs Miałem dex na moonie kiszony od miesięcy Podniosłem f…

• Dnia 02-08-2020 28:98:76 następujące floty spotkały się w walce: Przypadkowy skan po wyłączeniu urlopu lot przez galę ale opłaciło się Pozdrawiam Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Pancernik 298.773 _________________________________________ Obrońca Bardzo nieletnia [OGN] ________________________________________________ Duży transporter 90.111 Lekki myśliwiec 310.846 Ciężki myśliwiec 11.227 Krążownik 632 Okręt wojenny 4.213 Statek kolonizacyjny 1 Recy…

• Zmiana spalania

@Maniak87 przypomnę Ci to ,jak się o Ciebie rozbiję i zbiorę złom plus dok dla mnie stówka na anty to żaden koszt a mimo to , dla zasady gram generałem i chociażby dla mniejszego spalania

• Zmiana spalania

zmień sobie sam spalanie zmieniając klasę ne generała

• Taurus i sojusz Sky

Cytat od Guen: „Pana zgłoszenie numer 17968209 jest wciąż w trakcie analizy z uwagi na zawiłość problemu. ” taaa , oczywiście Już dawno dostałeś odpowiedz - "wszystko zgodnie z regulaminem "

• Dnia 12-07-2020 15:77:77 następujące floty spotkały się w walce: czyścioch - farming Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Krążownik 60.000 _________________________________________ Obrońca Robertuse [NWOR] ________________________________________________ Mały transporter 510 Duży transporter 38.810 _________________________________________ Po bitwie... Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Krążownik 60.000 ( -0…

• Taurus i sojusz Sky

BlackLatteCoffee [SKY] & Marsic [SKY] vs. Brain Dancer ACs był robiony przed policzeniem, ,chciałem dograć ewentualnie czas po policzeniu dokładnego czasu to po 1 po2 zaprosiłem marsica ,bo to on to liczył po3 mogę nawet opoznić atak na idlera jak mi sie spodoba pochwal sie odpowiedzią od GO

• Taurus i sojusz Sky

czy ktoś może temu panu wyjaśnić po co sie robi związek flot acs ,kiedy w starciu uczestniczą dwie osoby ?\ bo ja sie nie zniżam

• (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść)

• Taurus i sojusz Sky

utopiony farming (Ukryta treść)

• Taurus i sojusz Sky

W tym dziale można wrzucać farmingi na Dzikim (Ukryta treść) (Ukryta treść) (Ukryta treść)

• Ok to poczekam na odpowiedz dzikiego Jak wstawi steka na 5k%to odpowiem w moim stylu "Złom z wyliczenia z forum" xD Nie wiem czy ogame to juz widziało ,ale tego nie zapomnę mimo że %marny

• Wszystko masz opisane wyżej Płaczesz jak dziecko ,było sie nie odzywać lepiej bo zachowujesz sie jak mała dziewczynka Jakim trzeba być [ciach] żeby wklejać raport na forum zanim jeszcze zebrałeś złom ?? i to z datą i godziną @Neferet z góry dziękuję [ciach] Moderator Neferet:obraza. W linku nadal widoczne są wulgaryzmy

• Cytat od ArtemisEntreri: „Skoro jestescie tacy perfekcyjni i doskonali to po co byly te kany,skoro i tak bym nie uciekl? Ktos logiczny to rozumie? ” Bo grałem w LoLa, i dopiero na 2 min przed wlotem zadzwoniłem , powiedzieć o której dokładnie wlatuję i że wysłałem już sobie skan Tyle w temacie POKAŻ SCREEN Z WIADOMOŚĆI O KTÓREJ BYŁY JAKIE WLOTY bez tego nie spamuj mi w moim poście

• Cytat od ArtemisEntreri: „Yesttttttttttt Moja szkola Gratki shadow Ja od jutra dolaczam do tego dzialu! ” No i wróciełeś do działu ST jak mówiłeś wczoraj * KURTYNA

• Dnia 06-07-2020 01:06:30 następujące floty spotkały się w walce: Wyjaśniam Dziki wkleił raport na forum o godzinie 00:22 Fart chciał że zminimalizowałem Lola i poodświeżałem karty w przeglądarce raport zawierał dokładny czas dolotu, szybkie zerknięcie w galę i widzę że mam do niego na tych kordach jeden układ ,patrzę na godzinę i myślę ,że jeszcze mu to wraca ale gierka w tle chodzi ,już mnie wołają na chacie więc wysłałem atak w ciemno bez liczenia Lot pancami 1us to 0:37:34 recki to 0:48:27 P…

• Dnia 04-07-2020 04:47:41 następujące floty spotkały się w walce: Obrona teleport Historii bez końca , ciąg dalszy .Bez komentarza too easy 0 fun Agresor Brain Dancer [IRA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 932.622 Krążownik 144.614 Okręt wojenny 8.058 Pancernik 26.572 _________________________________________ Obrońca BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Mały transporter 192.412 Duży transporter 58.315 Lekki myśliwiec 114.749 Cięż…