Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-460 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dnia 23-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Jest zielono to jest dobrze , flota sie sama nie odklepie Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Duży transporter 800 Krążownik 9.286 Niszczyciel 1.181 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca tomeczek151 ________________________________________________ Duży transporter 1.158 Lekki myśliwiec 52 Krążownik 163 Okręt wojenny 69 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 83 Bom…

• no no rip elegancko:) ,pewnie padł by dziś w nocy gdybyś mnie nie wyprzedził

• Dnia 17-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: złom goni złom Nawet nie skomentuje tego ataku , bo był żałosny , ktoś sie chce dowiedzieć to priv ledwie wystarczyło na podstawkę to co z doku zostało a no i nie wiem jak uwzglednić w raporcie że odbudowałem część strat w doku , może mnie ktoś oświeci Agresor zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Duży transporter 400 Lekki myśliwiec 1.506 Ciężki myśliwiec 304 Krążownik 4.151 Okręt wojenny 2.439 Sonda sz…

• Teścik pisze ze mna na priv tylko jak mnie zezłomuje , to daje sie zezłomować żeby z nim kilka wiadomości wymienić nie polecam serialu the listener-slyszacy mysli , nudny jak flaki z olejem i usypiający strasznie

• Ociec sie nie bawi w historyjki tylko w zyski Gratulacje

• takie tam nagięcie czasoprzestrzeni Moderator Ruda:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.

• Może przesadziłem że 6 godzin ale prawie 4 na pewno , musiałem plazmy z planety zezłomować żeby mieć dex na lot

• Dnia 26-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Dzięki Parufffka za lot . obrońcy oczywiście Szo ,Tak to bywa po urlopie , wiem z doświadczenia przez braki w dexie złom leżał przez 6 godzin ale udało sie zebrać cały pozdro dla nc Agresor ParufffkowyJohn [D M] ________________________________________________ Okręt wojenny 4.371 Pancernik 4.479 Krążownik 4.229 _________________________________________ Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] _____________________________________________…

• Dnia 19-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Po złom nawet nie wyleciałem , bo to i tak cud ,że sie udało dolecieć :)) Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Mały transporter 9.000 Krążownik 6.000 _________________________________________ Obrońca ociec Test [N C] ________________________________________________ Mały transporter 6.066 Duży transporter 1.368 Krążownik 58 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Sonda szpiegowska 284 _______…

• Dnia 09-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: nocny skan i dość długi lot,ale sie opłacało. obrońcy oczywiście Szo Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Duży transporter 1.111 Lekki myśliwiec 35.626 Okręt wojenny 9.063 Niszczyciel 1.359 Pancernik 4.974 _________________________________________ Obrońca Gregu [Korona] ________________________________________________ Mały transporter 83 Duży transporter 11.002 Lekki myśliwiec 542 Cięż…

• Dnia 05-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: pozostałości po flocie .latają jak trzeba troszkę dexu wpadło, odbudowa w toku Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Krążownik 4.078 Pancernik 1.000 _________________________________________ Obrońca Moon killer [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 655 Duży transporter 5.804 Lekki myśliwiec 6.297 Ciężki myśliwiec 299 Okręt wojenny 13 Recykler 82 Sonda s…

• noo i w końcu na mnie trafiło oczywiście gratulacje , pierwsza nocka po urlopie zawsze najgorsza i co tu dużo mówić zwyczajnie przysnąłem \ recki na pz-a latały jak szalone :p z doku wyciągane co sekundę , i te budowane na bieżąco ,w pierwszej kolejności odbuduję owieczki wiadomo że dex na pz-ecie nie leży jest top 1 ST może nie po właściwej stronie ale jednak jest odbudowa oczywiście będzie , cała akcja pobudziła mnie do grania trzeba będzie znowu latać na wszystko co zielone a nie wybrzydzać K…

• Jeszcze odpoczywam po weselu i zbieram siły na grę :)ale przyznajcie że nudno beze mnie :PP

• elegancko zwierzu ja odpoczywam ale już nie długo do was dołączę . Nie zrabujcie mi wszystkiego .:) -------------------------------------------------------- Jak nazywa się księżyc z cyny ?? = = = = = = = = = = = = = Cynamoon

• Dnia 28-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Bez szału.. ale powoli nie ma na co latać:) Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 51.223 Okręt wojenny 12.464 Bombowiec 1.453 Niszczyciel 3.716 Pancernik 10.137 _________________________________________ Obrońca xmx10 [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 219 Duży transporter 2.966 Lekki myśliwiec 27 Ciężki myśliwiec 13 Krążownik 13 Okręt…

• Dnia 27-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Pan snajper to bardzo specyficzny pan i nikomu kto nie chce wylądować w psychiatryku nie radzę wdawać sie z nim w rozmowę Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 22.222 Okręt wojenny 8.888 Niszczyciel 3.717 Pancernik 5.151 _________________________________________ Obrońca snajper ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 900 Recyk…

• widzę że pancki powoli się odbudowują:)

• Dnia 22-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Dzięki teścik że mnie rozbudziłeś w nocy swoim atakiem Stwierdziłem że jak juz nie śpię to się porozglądam i na dobre mi to wyszło ostatnio tego dexu wpada sporo Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 45.000 Okręt wojenny 12.952 Niszczyciel 3.631 Pancernik 9.765 _________________________________________ Obrońca EBOLA [SPM] ________________________________________________ …

• wujkowi po ostatnim chyba sie odechciało grać

• Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Planowałem lotkę w układ wpuścić ale udało sie bez i są cztery cyferki Agresor BlackLatteCoffee [LEGION] ________________________________________________ Okręt wojenny 10.500 Pancernik 9.667 _________________________________________ Obrońca Bej ________________________________________________ Mały transporter 855 Duży transporter 1.940 Lekki myśliwiec 1.527 Ciężki myśliwiec 555 Krążownik 147 Okręt wojenny 1.474 Recykler 1.900 Sond…