Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 468.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[/color] aktualizacja: 14.07.2021 TOP 10 SOLO #1 BlackLatteCoffee [SKY] vs. Spawacz_36 [RoG] ~ 337.518,86% #2 BlackLatteCoffee [SKY] vs. Nagly-Atak-Spawacza ~ 184.587.92% #3 dell1983 [SKY] vs. Matt GZ [OGN] ~ 173.575,25% #4 to ja [SKY] vs. SPAWACZ36 [RoG] ~ 156,846,6% #5 dell1983 [SKY] vs. happy [NWOR] ~ 145,540.85% #6 LaMka [N C] vs. BlackLatteCoffee [Amigos] ~ 118,533.79% #7 el Nietoperz [OGN] vs. Marsic [FenikS] ~ 112,775.42% #8 BlackLatteCoffee [SKY] vs. Maniak87 [C E] ~ 108,227.51% #9Marsic…
-
Dnia 11-05-2021 następujące floty spotkały się w walce: Dzień wolnego , trzeba było wykorzystać lot na kinderniespodziankę ,bez wiedzy o zawartości w nocy poszły dwa moony , pojawiło sie stacjonuj .Całe szczęście animata sie zalogowała i zawróciła dzięki czemu miałem wyzwanie, w postaci liczenia zawróconej stacji , jak widać udało sie a ilość dexu miło mnie zaskoczyła Obrońcy Szo Pozdrowienia dla znajomych niestety takie akcje tylko od święta ;/ i za niedługo znowu urlop ;/ Agresor BlackLatteCo…
-
Dnia 12-04-2021 66:66 następujące floty spotkały się w walce: Urlop zdjęty tylko na event , ale dlaczego tego nie wykorzystać efekt lotki w układzie , dwa moony poleciały , liczyłem na stacjonuj ale kolega uraczył mnie tylko wracającym kolonizuj Pozdrawiam . Dzięki Panowie za pomoc dell za moona , ess za skruszenie betonu przed moim wlotem Do następnego ( farmingów poniżej miliarda+ nie wrzucam :P) Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 3…
-
Masz dysonans poznawczy , Twoje wypowiedzi przeczą logice i zdrowemu rozsądkowi Od 3 lat śpiewasz jedno i to samo , gdzie wszystko już było wyjaśniane setki razy .wg mnie to troche psychoza Wklejaj sobie tyle steków ile chcesz (kobiety na to nie poderwiesz ) ale możesz odpuścić szukanie atencji w internecie .Po pierwsze że ogame umarło, graczy dziennie aktywnych na uni jest może 50 os z czego połowa loguje się raz na 24h .Każdy gra dla zabawy , troche z nudów ale nikt nie traci cennego czasu Pog…
-
ładny farming gratulacje 5h konto zostawione na pastwę losu i tylko dwa moony i to bez dofarmów ,i kubusie ze stoczni ? myślałem że będzie gorzej jak olałem fsy ale tragedii nie ma Rośnij -może w końcu trzeba będzie fsy robić Jak sam pisałeś " na bfs i latanie po śmieciach -tylko tak potraficie, całości nie dostaniecie nigdy " obym się mylił bo zależy mi na top1 w straconych
-
Dnia 02-02-2021 xxxxxx następujące floty spotkały się w walce: Przenosiny planety , lot na remis krążkami w okienko ,tankowanie zaliczone Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Krążownik 250.000 _________________________________________ Obrońca Strangelet ________________________________________________ Duży transporter 240.003 Lekki myśliwiec 2.697 Ciężki myśliwiec 19 Krążownik 100 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 3.108 Sonda szpiegowska 10.943 Gwiazda Ś…
-
widzę ze teori spiskowych. Sporo a dziki próbuje swoje konta przypisywać mnie , A dziki na urlopie Push i urlop standardowo Z pol roku temu pisalem do della ze jak dziki dobije do 150mln floty. To sobie zrobimy acsa na top1. Wcześniej nie ma co zabierać mu zabaweczek na jakis marmy % Nadal top1 solo plus top1 w zysku(na maniaku) Jest.moje .ale prawie 40k%z pushu tez spoko Grajcie, zlomujcie -ochota na ogame przychodzi falami a ja obecnie w dolinie;) Trzeba z pol roku odpoczac A jeszcze są inne u…
-
Inaczej byś mówił gdybyś był generałem to jest jego jedyna korzyść dająca widoczny zysk 10% było by nic nie warte a ja dostałem 38,50% czyli gdybym do tego zebrał złom = 68,5% mimo przegranej . to prawie jak wygrana %
-
Dok generała wybacza przyspane farmingi gratki
-
Dnia 20-01-2021 xxxx następujące floty spotkały się w walce: Nudny brak fsa , po 3 w nocy Ale top1 solo jest @Fourier Agresor BlackLatteCoffee [SKY] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1.500.000 Ciężki myśliwiec 1.038.869 Krążownik 501.562 Okręt wojenny 150.000 Pancernik 539.308 Reaper 232.978 _________________________________________ Obrońca Nagly-Atak-Spawacza ________________________________________________ Mały transporter 323.907 Duży transporter 52.449 Lekki m…