Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 468.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TUTAJ masz identyczne starcie w innym wykonaniu Tyle że wiecej agresorów ale dwóch obrońców gdzie tylko jedem był celem Co teraz powiesz ? tylko że wtedy rush zaufał jednemu screnowi chwilę po starcie gdzie później floty się dołączyły Z ripem by to nie wyszło ,a przynajmniej tak podejrzewałem że może będzie chciał screna jeszcze później .nie pomyliłem sie ale na szczęście udoskonaliłem sposób do wersji 2.0 Wszystko co napisałeś o kardim to brednie reszta zgadza się mniej więcej . Nazywając to st…

• OOOOOOOOOOOO cenzura :DDDD no nic trzeba będzie to przepisać na papier / A z drugiej strony rip twierdzi że to nie on więc to nie prywatne tylko moje ,Totalnie bez sensu bo za chwile to przepisze jeszcze raz

• Historia jedna z tych długich nawet bardzo , ale postaram się skrócić ST mogło być dużooo większe ale stwierdziłem że nie ma co przesadzać ,lepszy wróbel w garści , niż próbować kolejny raz ,a była to 3 lub 4 próba . Do rzeczy .Zrobienie ripa wymagało niestandardowego podejścia nawet bardzo ,ale to wszystko dzięki naszemu wspaniałemu teamowi Cała historia zaczyna sie 02 09 18 od tej wiadomości [ciach] o konto dla "kolegi " Reszta rozmowy odbyła sie na GG [ciach] widzimy próbę odkupienia konta al…

• Dnia 13-10-2018 05:14:22 następujące floty spotkały się w walce: Co z tym gościem jest nie tak Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Niszczyciel 30.508 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 40 Duży transporter 1.315 Lekki myśliwiec 1.868 Ciężki myśliwiec 35 Krążownik 1.840 Okręt wojenny 1.735 Recykler 300 Sonda szpiegowska 362 Bo…

• @riphagen Sam sie nie będę zgłaszał ,wymyśl coś Zgłaszam kandydaturę @Usagi -za sojusz Korona widziany na kilku uniwersach

• Rip ja tylko zgłosiłem Twoją kandydaturę a nie oddałem głos na Ciebie Kolejna kandydatura Ociec test - Najwięcej zakupionej antymaterii

• Cytat od kruszynka: „zgłoszenie musi zawierać uzasadnienie (rw, rankingi, ilość rw, osiągnięcia w S&D i inne) ” Zgłaszam kandydaturę gracza @riphagen -Jako najlepszy pusher na uni powinien on szczycić się mianem najlepszego gracza ,na szczególną uwagę zasługują nie publikowane ,mega wypieczone ,ustawione steki .Proszę jednak wziąć pod uwagę że oddawane na niego głosy mogą być kupione tak jak surowce od innych graczy

• Dnia 06-10-2018 03:52:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 Niszczyciel 30.423 Pancernik 37.150 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 58 Duży transporter 1.026 Lekki myśliwiec 1.892 Ciężki myśliwiec 33 Krążownik 1.874 Okręt wojenny 1.580 Recykler 559 Sonda szpiegowska 56 Satelita słoneczny 100 Niszczycie…

• Dnia 06-10-2018 07:32:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Duży transporter 912 Krążownik 12.345 Okręt wojenny 33.333 Niszczyciel 30.418 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca bugaj007 [Sherwood] ________________________________________________ Mały transporter 294 Duży transporter 687 Lekki myśliwiec 355 Ciężki myśliwiec 170 Krążownik 4.802 Okręt wojenny 219 Statek kolonizacyjny 1 Recykl…

• Cytat od ciap: „W sumie można by do tego dodać bo gracz pisze "stałe ustawienia" do czasu aż gracz sam przeniesie planetę za anty lub z puli darmowych. ” Dzięki za odpowiedz , o to właśnie mi chodziło .Czy po kolejnych przenosinach planeta zmieni właściwości Jednak nadal uważam że gospodarze powinni dostać jakieś darmowe przenosiny .Mimo tego że nie muszą obawiać sie zmiany kordów . Sytuacja kiedy do układu wpada nam jakiś nie dobry sąsiad strzela nam do kotów z wiatrówki i takie tam :D.No nie p…

• Fuzja to najlepsze co mogło spotkać ogame , bez względu na ustawienia jakie będą na docelowych uniwersach .Nie ma co się przejmować krytycznym zdaniem kilku graczy ,może nawet wrócę do grania flotą ,jeśli będzie sporo graczy Kilku graczy płacze bo nie ma wyjścia i będzie musiało grać z większym stadem wilków bo niby można zaryzykować i iść na jakieś losowe uni ,ale co z wszystkimi multi /moonówkami /paliwówkami/ ??:D ?Bez kliknięcia przenosin rozejdą sie po świecie;) Z 2 strony gdybym miał możli…

• Dobry szachista potrafi się pobawić w trakcie rozgrywki a każda Gra ma w założeniu służyć zabawie /i/ rywalizacji To co powiesz o rekordach typu grawitony na 6 lvl ,po co ktoś to zrobił ? raczej nie dla pt , nie dla rankingu (wiedział że satki spadną tak czy siak ) czyli zostaje .przyjemność i satysfakcja .Jego też wyśmiejesz ? to spróbuj go pobić

• @Starrk Mnożenie cyferek ok ,ale w celu zabawy i frajdy , nie możesz porównywać gry do niczego innego z życia ,bo to gra I nie ma jednego jasno określonego celu gry , poza rankingiem koniec kropka . Czyli wg Ciebie jeżeli ktoś zaczyna grę z założonym celem wybudowania 20 mln kolonizatorów czy pobicia innego rekordu , po X czasie udaje sie mu ,jest zadowolony i kasuje konto to przez cały ten czas zajmował sie głupotami ,bo nie brał udziału w wyścigu szczurów ?

• Dnia 22-09-2018 01:27:07 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Pancernik 13.000 _________________________________________ Obrońca Pawson90 [SPT] ________________________________________________ Duży transporter 699 Lekki myśliwiec 1.312 Krążownik 157 Okręt wojenny 1.231 Recykler 1.783 Bombowiec 122 Niszczyciel 582 Pancernik 149 _________________________________________ Po bitwie... Agresor BlackLatteCoffee _____________…

• Dnia 23-09-2018 00:48:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Lekki myśliwiec 261.477 Ciężki myśliwiec 15.693 Krążownik 46.332 Okręt wojenny 62.804 Bombowiec 1.101 Niszczyciel 30.502 Pancernik 37.311 _________________________________________ Obrońca zdzichowo [NPS] ________________________________________________ Mały transporter 94 Duży transporter 2.142 Lekki myśliwiec 2.396 Ciężki myśliwiec 110 Krążownik 2.762 Okręt…

• Dnia 23-09-2018 03:27:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BlackLatteCoffee ________________________________________________ Krążownik 45.562 Okręt wojenny 62.605 Niszczyciel 30.491 Pancernik 37.245 _________________________________________ Obrońca bugaj007 [Sherwood] ________________________________________________ Mały transporter 591 Duży transporter 856 Lekki myśliwiec 408 Ciężki myśliwiec 458 Krążownik 7.120 Okręt wojenny 180 Statek kolonizacyjny 3 Recykler 114 Sonda szpiegow…

• Ogame jako gra nie ma celu , nie można w nią wygrać bo nie ma endgame ,cele każdy sobie stawia sam , w takich plemionach np czas świata jest ograniczony i cel jest jeden ,przejęcie świata . Rok-półtora i zaczynamy od nowa I niech nikt nie mówi że cel gry to punkty .Możesz dać sobie cel żeby być top 1 i albo rozwijasz sie jak najkorzystniej albo nie dajesz sie rozwijać innym A punkty nie mówią za wiele o tym jakim jesteś graczem .a z 2 strony co jak już osiągniesz top 1 ? kogo ścigać ? kiedy uni …

• Cytat od ciap: „Wyliczyłam mu kiedyś ile traci na takiej rozbudowie ” Co traci ???? punkty ?

• Nikt nie mówi że nie możesz gościowi odpowiedzieć na jego pytanie , Ty odpowiedziałaś ,podałaś przykłady rozbudowy bo takie było pytanie i widocznie kolega chce tak grać .Ja odpowiedziałem po swojemu że takie granie nie ma sensu

• Jaki cel ma ogame ? wg Ciebie @Starrk