Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 468.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ogame Quiz House
BlackLatteCoffee - - Gra
PostWracam do tematu po prawie 2 latach zapomnienia o sprawie arkusz się nie skasował na szczęście mam 320 pytań zapraszam do pisania pytań ,sporo będzie związanych z wersją 7.0 Potrzebuje też osoby która znajdzie i podlinkuje , grafiki ze statkami .wymóg to rozmiar minimum 800x600 EDIT: CZY KTOŚ AKTUALIZUJE DZIAŁ FAQ ??????? przeglądam forum w poszukiwaniu pytań do Quizu i to co czytam straciło ważność dawno dawno temu Nasuwa sie inne pytanie Jak nowy gracz ma się nauczyć grać jeżeli w dziale do za…
-
OGn jest bez głównego lotnika -obrońcy uciśnionych odpisali mu 20mln we flocie za lewą surkę to już sie z urlopu nie wychyla błoga cisza i spokój
-
Dnia 28-02-2020 05:32:09 następujące floty spotkały się w walce: Starcie pod tytułem Brak fsa ,brak dexu ,Brak recków ,brak snu,brak ludzi , i pewnie ze 50 nieodebranych połączeń pozdrawiam Agresor BlackLatteCoffee [FenikS] ________________________________________________ Reaper 59.199 _________________________________________ Agresor dell1983 [FenikS] ________________________________________________ Pancernik 364.125 _________________________________________ Obrońca Fourier [OGN] _____________…
-
PRZEPROSINY FILU
Postpolecam wtyczkę ukrywajacą ataki dłuższe niż 6h I niech spamuje. Nawet tygodniami Jak dobrze pamiętam to można tam ustawić mniejszy czas np 1h i.mieć względnie święty spokoj;)
-
nie pierwszy raz dziki wkleja przekłamane st o kilka miliardów, tylko po co żeby pokazac jakie to on zyski robi? I tak każdy wie jaki zysk był naprawdę Mnie wyzywal od ciot ,ze na urlop ucieklem Urlop byl planowany ,weekend (4dni)z rodziną A sam gra 1-2dni w tygodniu Dziki mam wyzwanie dla Ciebie Miesiąc bez urlopu -zobaczymy ile wytrzymasz
-
atak zwiazku
Postna operze działa wszystko poprawnie ,problem jest na Mozilli i chrome
-
Dnia 25-01-2020 06:00:36 następujące floty spotkały się w walce: w sumie nie wiem co sie stało ,może obrońca wyjaśni jeszcze około 1 w nocy z nim pisałem ,bo zrobiłem mu małe rajdy po planetach tak for fun a o 4 akty na moonie -flota wróciła ja jednak skan otworzyłem dopiero o 5 plus godzina lotu -efekt jak widać Pozdrawiam, lecimy z surką w stocznie Agresor BlackLatteCoffee [FenikS] ________________________________________________ Reaper 49.595 Pancernik 104.865 Krążownik 50.000 ______________…
-
@KAyto takich dwóch jak nas trzech to nie ma ani jednego a tak serio to zysk 2 x większy
-
Dnia 23-01-2020 06:05:40 następujące floty spotkały się w walce: Moda ostatnio na wietrzenie floty to i nasze się trochę przeleciały.Pozdrawiam obrońce -wzorowe zachowanie Agresor Marsic [FenikS] ________________________________________________ Niszczyciel 100.000 Duży transporter 1.000 _________________________________________ Agresor BlackLatteCoffee [FenikS] ________________________________________________ Okręt wojenny 159.565 Reaper 39.003 Lekki myśliwiec 1.500.280 Pancernik 103.755 Ciężki…
-
O Boże :DD najlepszy prezent noworoczny ever Marsic dawaj tu ,upijamy się jeszcze raz mówiłem ,że dziki w tym roku albo skończy albo my go skończymy i będzię święty spokój .Jeszcze piszę ze chciał mnie złomować ?brakuje ci jaj koleżko a co do kasacji to rozumiem że wszystkie swoje konta scalasz w jedno ? żeby łatwiej było skasować ?? [ciach] Moderator Neferet:Offtop i flame
-
Ja zamin dostałem odpowiedz (wiecej niż tydzień ) to badanie samo sie skończyło ,z tygodniowym opóźnieniem ale jednak nasz Team to po śmierć wysłać Ważne tickety ,odwołania , zgłoszenia i tydzień czekania Kolejna sprawa, kiedy zostanie naprawiony błąd z wyświetlaniem ACSów !! wystarczy zrobić acsa i przeciwnik nie widzi czy leci 1mln mtków czy owiec a może sond nie widać też ilośći atakujących nas rakiet międzyplanetarnych Falanga sie zepsuła! itd itd jednym słowem nie da się grać flotą !!może p…
-
To samo z 4 dni na 1t i 16h zgłoszone ticketem do tego 30k anty zniknęło z konta
-
BŁĘDY !!!!! totalne dno znikła anty 30 k przedłuża badania- zostały 4 dni , nagle sie zrobiło tydzień ascy nie działają nie można dołączać flot połowa rzeczy jest źle wyświetlana fsy z tel to porażka z tym ustawianiem prędkości i co mam to wszystko zgłaszać kilkanaście rzeczy ? co chwila pojawiają się nowe . misje szpieguj na 16 pozycję ruchy flot w podglądzie nie widoczne , znikają ładują sie bez końca itd matoły [ciach] gre Super Moderator Ruda:wulgaryzm Ten kto dał zielone światło na wprowadz…