Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

set Ile brakuje ci dni aby miec bobasa?? co najmniej 9 miesięcy ;) Amakira ulubiona piosenka? Nie mam ulubionej, znam wiele świetnych utworów, które słucham w zależności od nastroju :D lubisz mnie? i to bardzo :* dlaczego? za całokształt

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Amakira ulubiony piosenkarz/piosenkarka? brak :) ulubiony aktor? Denzel Washington ulubiona potrawa? leczo, ziemniaczki + schabowy + surówka i dania eksperymentalne :D ulubiony film? Gladiator ;) ulubiona aktorka? nie mam :) ulubiona ksiazka? "Alchemik", "Anioły i demony"

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Setzer Co dokladnie ? lody ]:-D Najpiekniejsze miejsce w Polsce jakie odwiedziles ? nie pamiętam może dlatego że ciągle szukam czegoś lepszego :P [88] czemu nie chcesz wpasc do ina na wodeczke?? :D w ino nic nie ma ciekawego :E Amakira Jakiej muzy słuchasz? głównie pop, przeważnie słucham radia (RMF FM lub Zet) ;) Jak masz wolne to do której spisz? do 10-11 Lubisz czytać książki? od zeszłego roku bardzo polubiłem a komiksy? komiksy czytałem i lubiłem dawno, dawno temu i dawno nie miałem żadnego …

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Wisnia Jaka Jest ich Ilość [SIZE=1]Bo chce przy ostatnim poscie walnąć tak około 500 Pytań ^^[/SIZE] na posty gdzie jest więcej niż 10 pytań już nie odpowiadam 8) Czyli moge ile chce byle po 1 pytaniu ? nie kuś losu :P Czy jesteś częstym Użytkownikiem Google ? tak Oglądałeś Ziomka ( ziomekrb.webd.pl ) nie Uznajesz niepodległość Kosowa ? tak :) Kto to Jozin z Bazin ? Jozin z Bazin ^^ Jak Można zabić Jozina z Bazin nawozem ^^ Internetu na Kom Używasz ? nie Jak często pokazujesz język nie pokazuje …

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Miracle Dzien dobry... moge? Ty zawsze możesz :P 1. Co znaczy być przedmiotem, a co znaczy być podmiotem? "Być przedmiotem znaczy być ukonstytuowanym mocą myślącego ja - i odwrotnie, być podmiotem znaczy przedstawiać sobie jakiś przedmiot." ;) 2. Dlaczego uważamy się za zobowiązanych przez normy moralne? Ponieważ normy moralne są w każdej społeczności, nie są sprecyzowane bo każdy z nas inaczej ocenia zachowania w kategoriach dobra i zła 3. Co to jest wolność? Wolność jest wtedy gdy nie ma przym…

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Ojciec Chrzestny pierogi z jagodami/truskawkami jajka sadzone/ na miękko/ na twardo maślaki/ podgrzybki ryba filet/ ryba z ościom - pytam jako rybak bieganie/spacery rower/auto/autobus Wisnia Jak Często Myjesz zęby ? :E dość często ;) Jaką Gume Konsumujesz ? nie żuje już od paru lat :] Dlaczego Taką --//-- Ile żujesz --//-- Używasz Nici Dentystycznych ? sporadycznie jak często bywasz u stomatologa ? oj dawno nie byłem ^Szprajcik^ tutaj jeszcze nie bylem interia/onet? ulubiona druzyna koszykarska…

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Setzer Myje zeby bo wiem dobrze o tym, kto ich nie myje ten ma klopoty I tu Setzer prawdę rzecze :P Szczotko szczotko e szczoteczko o, o, o ... zatańcz ze mną, tańcz w kółeczko o, o, o google mi pomogło ;) Dokoncz, jak juz zaczelismy tematy uzebienia rami20 pytanko do ciebie i hatake wiecie gdzie jest mrocza taka wiocha 30km od bydzi ja tam mieszkam Wiem gdzie to jest, gdzieś w pobliżu Nakła, nie byłem tam nigdy ale pewnie kiedyś wpadnę pytania Ulubiona pozycja seksualna ?? Bmw czy Mercedes? ost…

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Angelique88 Zgadzam sie z kolega zdjecie mile widziane... póki co zdjęcia nie ma :P kurcze.. ciagle sie dziwie i jestem w szoku ja też :D Miracle Terapii ciag dalszy ... 1. Dlaczego obojetnosc jest bardziej nieludzka niz nienawisc ? Nie ma nic gorszego niż obojętność na otaczające zło i cierpienie. 2. Dlaczego wiele zalezy od niezaleznosci? Bo wiele zależy od szczęścia; przeznaczenia ? 3. Dlaczego wladza czyni glupim? Człowiek dopiero wtedy jest w pełni szczęśliwy, gdy może służyć, a nie wtedy, …

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Cytat: „Angelique88 napisał(a) Okolice Bydgoszczy tzn gdzie ?:D Nie powiem ale w Bydgoszczy jestem prawie codziennie ;) studiujesz na UKW, UTP, WSG, KPSW, NKJO czy jeszcze gdzie indziej ?:> UKW w sobote jest zlot w Kubryku jak nie masz zadnych planow to zapraszam Przemyśle, póki co nawet nie wiem gdzie to jest na IRCu można mnie znaleźć i uzgodnić ;) tu jest wiecej info --- > ACS bydgoszcz 26.01” Cytat: „Wisnia napisał(a) Zadaje Ci żeby Cie Poznać Pytam bo nie każdemu zadajesz pytania ]:-D” Cyta…

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Cytat: „Wisnia napisał(a) Masz Swój FC nie mam Oglądasz Jutro Milionerów ? przegapiłem ;) Jakiej Muzyki Słuchasz pop Dlaczego Własnie takiej ? bo mi się podoba ]:-D Robin chód? nie znam Wypowiedz Sie na Tamat Pokemonów (Pishącysz Thak Yak Ya Tełas) nie jestem w temacie ;) BearSher Czy eMule? Bearshare jak już ]:-D MP3 czy WMA MP3 Teledysk Czy Piosenka ? piosenka Night Club Czy Dance Club ? to drugie Pub Czy Club ? to pierwsze ;) Grałeś W Gothica jak Tak To jak Ci Sie Podobał ? dawno temu grałem …

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

SirJacek Dostałeś kiedyś bana ? jak tak to za co i jak się wtedy czułeś ? Nie dostałem nigdy, ani na forum ani w grze :) Miracle To ja znowu sie uspokoje, spamujac w Twoim topiku Taka terapia 1. dlaczego zycie parzy jak pokrzywy? 2. dlaczego nazywa sie glupcem , kogos madrzejszego od ogolu? 3. dlaczego ludzie zawsze wyrownuja do dolu? 4. dlaczego niektorzy z daleka pachna brakiem znaczenia? 5. dlaczego Miraclusia uwielbia sloneczniki ? 1. Bo świat ten nie jest idealny 2. Żeby nie robić z siebie …

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Setzer Najbardziej lamerska akcja, jaka zrobiles grajac w ogame ... Przyznaj sie bez bicia nie bedziemy sie smiac .... Była jedna taka akcja, pamiętam ten dzień - 01.01.2007 Lecieliśmy w pięciu z sojuszu na pewnego delikwenta lot trwał około 6 godzin a lecieliśmy w dzień No i jak to bywa w takich sytuacjach ktoś się podstawił, nikomu nie chciało się opóźniać floty, jedynie skan przed atakiem, jak się później okazało planeta obrońcy była w zasięgu naszych falang Na szczęście straty nie były duże,…

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

.:ByKu:. Podaj jeszcze adres zamieszkania to będę wiedział kogo klepać Jak chcesz mnie klepać to na Uni42 no chyba że wolisz na Uni54, tyle że tam to ja klepie :P Luppus O jej.. Nasz świąteczny prezent^^ Jak Ci u nas w Teamie?:) Kolorowo ale ogólnie jest fajnie Marcepanowy bo lubisz marcepan czy Marcepanowy bo ładnie brzmi?:) I to i to ma to też związek z imieniem i nazwiskiem - ale odkryłem to później Mar od imienia, ce od nazwiska na "C" i pan - że jestem pan to się mogą Panie przekonać :P Koj…

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Cytat: „Setzer napisał(a) Juz po obiedzie i odpowiedzi nie ma :rolleyes:” Ja nie mówiłem że odpisze po obiedzie :] Setzer Kto Cie namowil do wstapienia do teamu, jakas inspiracja ? Oficjalnie nikt mnie nie namawiał sam się zgłosiłem i sie udało ]:-D Legenda Ogame wg Ciebie ? Popuri i jego jedno logowanie dziennie HeLLGirL Jakie to uczucie wlepić komuś bana ^^? Mniej więcej takie jak wysłanie floty na stacjonuj ;) Co robisz poza rozdawaniem banów? Studiuje Jak Ci się podoba w Teamie? Jest bardzo …

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Kojot Czy ja dobrze widze? Zupelnie nowy temat do spamowania 1. Za co dales swojego pierwszego bana i na jak dlugi czas? za push, 5 dni z urlopem :P 2. Jakiego typu ludzi nie lubisz? fałszywych 3. Ulubiona Gra PC ? Brak Czy to oznacza ze nie grywasz na komputerze? kiedyś grałem obecnie mam tylko jedną na kompie ale ulubionej nie mam 4. Ile dziennie marnujesz czasu w "wirtualnym swiecie"? o kilka h za dużo ;) To chyba bedzie na tyle (przynajmniej narazie) jupi :P wqjtek Który GO zmusił Ciebie do …

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Friday The 13th Gdzie Twój Avek ? Trwają nad nim prace Co Cie Skłoniło Do Tak Drastycznych Decyzji ? (czyt. Zostaniem GO) To długa historia Dlaczego Marcepan To jeszcze dłuższa historia Brunetki , Blondynki ? Brunetki i Blondynki Komu Skrzydła a komu Rogi ? Tobie Rogi Maślanka Czy Kefir ? Maślanka Nie Dziękuje Czy Tak, Poprosze ? :> Nie Dziękuje Okulary Optyczne Czy Przeciw Słoneczne ? Przeciw Słoneczne Zegarek Ze Wskazówkami Czy Elektryczny ? Zegarek Ze Wskazówkami Jaki Masz Telefon ? LG KG800 …

• Marcepanowy GO

Marcepan - - Archiwum CT

Witam Nie spodziewałem się że kiedyś tu zagoszczę ale zostałem zmuszony do tego temat Imię: Mariusz Miasto: Bydgoszcz i okolice Wiek: oczko Znak zodiaku: Koziorożec (gdyby ktoś chciał mi powróżyć ) Data przystąpienia do Teamu: 24.12.2007 - dostali mnie w prezencie Więcej danych nie pamiętam Jak coś chcecie wiedzieć to pytajcie [SIZE=7] Zastrzegam sobie możliwość nieodpowiadania na wybrane pytania [/SIZE]