Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 63.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
OKA: Dzień 4
Postuniversum 50
-
OKA: Dzień 3
PostPozycja 8
-
OKA: Dzień 2
PostModerator działu Pierwsza Pomoc, FAQ.
-
OKA: Dzień 1
Post3 Października 2002
-
Cytat od Hypnosis: „No cóż. Nie trzeba mieć teraz żadnego skilla,żadnych umiejętności wystarczy karta płatnicza. Ta gra coraz bardziej schodzi na psy.A było tak pięknie. Atakującym SZO obrońcy kolejnego zasiłku z 500 +. ” Punkt widzenia. Dla osób postronnych ciekawie się ogląda takie akcje i czyta te wpisy na forum, coś się dzieje przynajmniej na uni i chętniej tu zaglądam dzięki temu. A kto ma portfel i potrzebę wydawania w gierkę przeglądarkową, jego sprawa
-
Stracić 100k pancy i nie spaść w rankingu nawet o 1 pozycję - bezcenne Gratki obrony, miłego przetopu
-
Niewystarczajaca ladownosc
HighV - - Błędy w grze
PostZauważyłem że wystarczy odjąć kilka jednostek, ilość nie musi pokrywać w całości spalanego deu przez flotę. Co ciekawe, błędu nigdy nie miałem przy transporterach, tylko jeżeli w skład wchodzą inne statki.
-
Ależ tutaj burza, wyobrażam sobie jakie emocje musiały wami wszystkimi targać, tylko pozazdrościć Gratulacje wypadu, zysk czy strata, zapisze się w kartach historii.
-
Sombrero
HighV - - Błędy w grze
PostBlokada ataków jak nic po czymś takim
-
Moje pytanie pojawiło się głównie przez ten zapis: Cytat od Zawisz: „Każdy statek ma określoną liczbę punktów ekspedycji, która jest pięciokrotnością liczby punktów strukturalnych podzieloną przez tysiąc. Np. niszczyciel ma: 110.000 punktów strukturalnych /1.000=110, a 110*5 daje 550. Poniższa tabela pokazuje ile dany statek ma punktów strukturalnych: ” Na Sombrero widzę, że Niszczyciel ma 198.000 punktów strukturalnych. Tj. 198*5=990, a nie 550. Podobnie z DT, 21.600 zamiast 12.000. W takim wyp…
-
Cześć! Wróciłem do ogame po paru(nastu) latach, sporo się tu zmieniło. Chcę dokładniej zrozumieć działanie ekspedycji, prześledziłem cały wątek FAQ: Ekspedycje Moje pytanie; zacząłem grać na Sombrero. Wg tabeli z FAQ, liczba "punktów ekspedycji" dla DT to 60, a idąc tym wzorem (klasa zbieracz), wyliczam że dla DT mam tych punktów 108 (punkty strukturalne 21.600, 21.6*5 = 108). Czy idąc za tym, ilość DT do osiągniecia progu dla 1kk-5kk będzie 83 DT, a nie 150 DT. (9k, 9k/108=83,333). Czy może pun…