Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 741-760 z 765.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
colarz aka qtaz
PostCytat od Toksyczny Spamer: „Wypowiedzi widzę tu przeróżne Może dla ciekawszych stosunków sojuszy : New World Word[NWO] i Siths [SITHS] Będzie w oddzielnym dziale pojawi się tam mała wojenka oczywiście dla zabawy w końcu to gra:) I zamiast skamlenia będę RW tak jak na to grę przystało "Tysiące graczy zbiera się jednocześnie, by grać ze sobą lub przeciw sobie"” Lepiej ująć tego nie można Życzę powodzenia w tępieniu robactwa.
-
Czas ożywić temat Dnia 06-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 200 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Lorkin [BOS] ________________________________________________ Duży transporter 100 Krążownik 198 Recykler 68 _________________________________________ Po bitwie... Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Pancernik 198 ( -…
-
Próby moonowe
PostWymienie PM Nick w grze : zielu75
-
Hehe to obserwujemy pregierz w takim bądź razie
-
Dnia 27-02-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Duży transporter 60 Lekki myśliwiec 79 Ciężki myśliwiec 75 Pancernik 33 Krążownik 185 Okręt wojenny 81 _________________________________________ Obrońca VIGO15 ________________________________________________ Mały transporter 5 Duży transporter 294 Lekki myśliwiec 217 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 95 Recykler 13 Sonda szpiegowska 23 Satelita słoneczny 30 Pa…
-
#15 Sariel666 [Elite] vs. assasin - 163,6% vol. 2 czyli kara za pyszczenie na pw
zielu75 - - Starcia Libra
PostHehe takie akcje mi się pdoobają Gz . Zysk bardzo ładny.
-
Satana Klaus & #15 Sythe & kamo & Taxer [PonyClub] vs. telesio ~ 135.63%
zielu75 - - Starcia Libra
PostPo 2kk na łeb spoko Graty i przetapiajcie
-
Witam Debiut na tym uni Mam nadzieje , że zawitam tu na stałe Pozdrowienia dla znajomych Co do wlotu to cóż pisałem agresorowi , że jestem ale nie chciał zawrócić więc wyszło jak wyszło Dnia 08-02-2016 10:34:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor jjj [HUS] ________________________________________________ Duży transporter 6 Krążownik 71 _________________________________________ Obrońca zielu75 [Heheheee] ________________________________________________ Satelita słoneczny 56 Wyrzutnia …
-
Przyszłość Libry
PostCytat od david2695: „INAR!! INAR !! INAR!! :D” Hahahahaha padłem. Inar to lamka wiec nie ma sie czego bać
-
Niekoniecznie trzeba kupić anty by ją mieć polecam [ciach] juz 2 razy wymienialem tamtejsze pkt na anty a wystarczy raz dziennie zalogowac Moderator kruszynka:Link do strony usunięto.
-
Hehe jak mówił przedmówca najprawdopodobniej w 2 miesiące tacy "gracze" się wykruszą. Ja sobie poklikam tutaj troche Fajna konfiguracja swoja droga