Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Witam Nie bd się rozpisywać co do genezy bo nie ma takiej potrzeby Dzięki za lot , a obrońcy odbudowy o ile takowa będzie I szczęśliwego nowego roku 2018 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Po brakujący złom się zgłosimy bez obaw KUPIMY CAŁY DOSTĘPNY DEX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat od Levyx: „dzieki za lot pozdro soja i dostawcow i Szczesliwego Nowego Roku:D” Dnia 01-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Levyx [Heheheee] ________________________________________________ Lekki myśl…
Wałkujecie temat a wystarczy doczytać Wszystko jest w tym temacie. Polecam pomysł z 3 Sam go realizuje ale nie aż na taką skalę ze względów finansowych
Hehe sorki za off top ale narazie nie wracam Gram na xanthus i narazie tak zostanie z braku czasu na dwa konta flotowe Dobra by nie było offtopu to podpowiem , że warto posłuchać tego co tutaj przeczytałeś Poszukaj na forum jest arkusz do liczenia amortyzacji to sobie możesz tam wpisać co masz i fajnie masz to wtedy rozpisane. Może to Ci ułatwi dalsze górnikowanie EDIT: Widze , że nieaktualne gdyż już masz ten arkusz ;)
Hehe dla tego Pana specjalnie przenosiłem planetę ale pilnował dobrze Graty dziki ustrzelenia "mojego" celu Vim nie przejmuj się odbudujesz a ja się wyniosę od Ciebie z układu to sobie spokojnie eko możesz klikać .
Cytat od FILU: „Cytat od Mari: „W sporcie akurat sprzęt nie jest tak istotny, a bardziej umiejętności, także nie trafiłeś z przykładem. Dobry sportowiec jest w stanie pokonać każdego niezależnie od sprzętu. ” Podaj sportowca którego tak jak to stwierdzasz "umiejętności" nie są zdobyte na ^sprzęcie^ i to coraz nowszym/droższym.NIe "umiejętności" zdobia portowca a lata ćwiczeń na ^sprzęcie^ nawet pijąc napój regeneracyjny mówimy o Boostrze za kasę więc ochłoń . Kolega @zielu75 myślisz że tylko flo…
Hehe jak ktoś lubi wydać pareset zł by być przez pare h TOP 1 to niech sobie będzie. Umiejętności nie kupi a topowi wyjadacze szybko go wyfarmią i bardzo dobrze Swoją drogą fajnie , że już wiadomo kiedy nowe uni myślę , że sobie zacznę tam grę . Niezła konfiguracja. EDIT: 997 post