Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-159 z 159.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[Suma: 200.889.000] Bladas [TEMPLARS_1] vs. Spoon [Explorer] (A: 0, O: 200.889.000)-600,13%
Bladas - - Starcia U68
PostRYBKA79 zle przeprowadzacie rozmowy ptzy przyjeciach hehe i taka wlasnie moonoweczka Wam sie trafila Co do uni1 ..to przeszlosc bo moj ulubieniec od dawana juz nie gra,a i JA mam mniej czasu na latanie Bladas na banie ??? o kurde a jednak zostalem zgloszony hehe... Tak to jest jak sie chce zrobic za wszelka cene kolejnego STka i wysyla zbyt duzo misji niszcz...gracz kisatjow jesli bedzie chcial to to potwierdzi-nie mam za zle ze zglosil-nie policzylem atakow To ST jest czysciutkie
-
[Suma: 200.889.000] Bladas [TEMPLARS_1] vs. Spoon [Explorer] (A: 0, O: 200.889.000)-600,13%
Bladas - - Starcia U68
PostLapie sie to wklejam Nie jest to moj debiut no ale od bardzo dawna nic nie wklejalem a biorac pod uwage to iz Gruby jest na banie to i Ja nie mam co robic-nie ma zlecen na robienie kulek to tak odnosnie tej informacji: goyo 25.09.2017 19:11:19 Juz poinformowalem twoj sojusz zes jest monowka komornikow. Pozdrawaim i jak sie myle to przepraszam ale watpie w to Czy kolega ma racje ? Cos wie ale nie wie dokladnie co hihi-dalej kombinuj Troszke poskanowalem i takie cos znalazem..niby nic a cieszy Zlo…
-
Konkurs: Typer piłkarski - Euro France 2016 - ZAKOŃCZONY - wygrana: Dragon1991
Bladas - - Piłka Nożna
Postpiątek, 10 czerwca 21:00 Francja – Rumunia 2:0 sobota, 11 czerwca 15:00 Albania – Szwajcaria 0:3 18:00 Walia – Słowacja 1:1 21:00 Anglia – Rosja 2:0 niedziela, 12 czerwca 15:00 Turcja – Chorwacja 0:3 21:00 Niemcy – Ukraina 2:1 poniedziałek, 13 czerwca 15:00 Hiszpania – Czechy3:0 18:00 Irlandia – Szwecja 1:3 21:00 Belgia – Włochy 2:2 wtorek, 14 czerwca 18:00 Austria – Węgry 2:0 21:00 Portugalia – Islandia 1:1 Mecz punktowany x2 niedziela, 12 czerwca 18:00 POLSKA – Irlandia Północna 1:1
-
Czyli wychodzi na to ze Pluszak i Loci maja wspolnego kumpla ktory to wlazil od czasu do czasu na konto Lociego i tam zabawial,az ktoregos dnia Loci wkurzyl kumpla i ten odrazu polecial do Pluszaka aby poinformowac ze nie wbije Lociemu urlopu,flota bedzie stac od 2 w nocy i niech On wleci kiedy chce:-) Pluszak wolal nie ryzykowac i polecial nad ranem bo wiadomo,mniejsze ryzyko:-P niz zaraz po 3 tak to wyglada,a jak jest naprawde to wie Loci ktory zapewne zabalowal i teraz ciezko sie przyznac do …
-
Cytat od Logi-tech: „Cytat od mario500v: „Ciekaw jestem Twych opowieści logitech , popisz się swoją erudycją - czekamy.” No i po tak krzyczysz?? Zejdź na ziemię bo nic się nie dowiesz wazeliniarzu PS. Pluszowy - dlaczego nie wkleiłeś godziny tego pięknego starcia? Przeoczenie? :}” A po co CI godzina ? Dobry lotnik nie ujawnia takich rzeczy
-
I pieknie Pluszowy-ubic takiego grajka-piekna rzecz Paletal sie po uni i kazdemu grozil ze w jego rekach skonczy ,nawet przyframic dziada sie udalo kilka razy Gratulacje Grzon skanowanie poplaca,zawsze to powtarzam,piekna zemsta za Twojego zloma-nie trzeba miec poteznej floty aby ubic duzego Loci-tlumaczenie ze myslales iz masz wbity urlop to Sobie wiesz gdzie wsadz ? noo...... Tylko lama wbija urlop i nie sprawdza czy jest na niebiesko z "U" Dales ciala i tyle-trzeba to wziac na klate i brac si…
-
TOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum 1 + Sojusze - Poszukiwany prowadzący
Bladas - - Hall of Fame
PostProwadzacy to ............................ [ciach] Znowu usuniecie posta ? JA pisze prawde-czekac rok na aktualke to chyba przesada-sam zreszta napisal ze bedzie robil to co 2 tygodnie Jak Historyk napisal-prawda w oczy kole Moderator Toadie:To, że długo nie ma aktualizacji nie upoważnia Cię do obrażania autora tematu
-
TOP Największych Złomiarzy i Aktywistów Uniwersum 1 + Sojusze - Poszukiwany prowadzący
Bladas - - Hall of Fame
PostJak ida prace ? Aktualka bedzie w tym roku ?
-
Bladas - - Hall of Fame
PostPoczekamy kilka kolejnych miesiecy ?
-
Bladas - - Hall of Fame
PostRegulamin: Aktualizacje postaram sie przynajmniej raz na 2 tygodnie co by sie nie zgubic