Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od Ardnas: „- Usunięcie błędu NOTORYCZNEGO WYLOGOWYWANIA To było dobre! ” Dodatkowy smaczek, szczególnie w sytuacji kiedy ktoś atakuje. Nigdy nie było wiadome czy się zdąży.
Każde nowe uniwersum musi mieć konfiguracje która pozwoli zachować graczy (aktywnych) przez dłuższy czas. Najlepszym pomysłem byłoby prześledzenie które konfiguracje cieszą się największym (najdłuższym) uznaniem i tworzenie nowych o podobnych/zbliżonych parametrach.
Cytat od Adam525: „Jeśli jest ktoś chętny do poprowadzenia topki to śmiało, Trochę zalatany byłem ostatnio postaram się zaktualizować niedługo sorrki ” Mogę Cie wymienić, nie ma sprawy.
Mocno zastanawia mnie co motywowało kogokolwiek do zagłosowania za taką konfiguracją. W moim odczuciu nie jest ona w żaden sposób atrakcyjna, nie wspominając o pozostaniu na tym uniwersum przez dłuższy okres czasu.
Najrozsądniejszym pomysłem byłoby poczekanie na kolejny event (o ile takowy w ogóle się odbędzie) jeżeli nie chcesz wydawać antymaterii. Jeżeli się zdecydujesz to jest właśnie promocja jeżeli chodzi o zmianę klasy.