Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 478.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rozmówki u68
PostSzkoda że zniknął temat założony przez @FILU. Oczekuję teraz przeprosin od Niego. Do oczerniania innych to jest pierwszy. Jak kupił flotę z CSD to siedział cicho. Ciekawe czy teraz będzie miał odwagę przeprosić. Pozdrawiam Wisior
-
Rozmówki u68
PostMówiłem że za płatność, już wróciłem Pozdrawiam Wisior
-
Błędy związane z falangą
Wisior - - Błędy w grze
PostJest coś co nie ma błędu po nowej aktualizacji? Pozdrawiam Wisior
-
Hmm, wychodzi na to, że Zbieraczom dać bana za rynek (bo mieli więcej slotów i na pewno coś przehandlowali), Generałom bana za spalanie recków (tak wiem że przez tydzień, ale ja np zyskalem na tym całkiem sporo) no i w końcu Odkrywcom za bugi w ekspedycjach, które po cichu usunęli. Wychodzi na to że wszyscy którzy wybrali klasę są skazani na perma. Wszystkie błędy były opisywane na FORUM, na które na pewno każdy gracz wchodzi codziennie i czyta całe info, zatem nie może powiedzieć że nie wiedzia…
-
Błąd rynku
Wisior - - Błędy w grze
PostCytat od bocieek: „@Wisior to konto nieistotne obserwacyjne do testów właśnie - trzeba było widzieć wyścigi flociarzy po iglakach ” Tak zwane konto kolegi? to się ceni Ja głupi kupowałem na rynku z swojego konta bo nie miałem tak dobrych kolegów żeby pezetestowali rynek Pozdrawiam Wisior
-
Błąd rynku
Wisior - - Błędy w grze
PostCytat od bocieek: „Cytat od Elmo[Wieiworak]: „podobno teleport teraz wychodzi lepiej ale co ja tam wiem uczciwy jestem a nie jakis cheater ” Testowałem na Q i potwierdzam, telep działa jak ma średnio z 40 prób 31 razy sklonowało flotę i wygenerowało się rw ” Lepiej zgłoś bo ewidentnie robisz to celowo flotę rozbij i planetę GO anty materię wydaj szybko bo i tak Ci wyzeruja przy okazji backupa
-
Błąd rynku
Wisior - - Błędy w grze
PostPotestowalbym sobie ryneczek Ale za takie zabawy w legalnym narzędziem ostatnio bany się dostaje Pozdrawiam Wisior
-
Rozmówki u68
PostTo za payment. Wrócę jak wyjaśnię Pozdrawiam Wisior
-
I tak przy okazji bana dla Ciebie, możesz podrzucić kukułcze jajo wrogom - sfarmiłeś lewe surowce - wyślij wrogom w paczkach po np 122.232.323 szt na liczeniu spędzą następne dwa dni (jak wyślesz w nocy na różne koordy w 4x25 transportach to przy okazji zalejesz gracza setką raportów ) On będzie musiał to wszystko zgłaszać albo bana wyłapie Pozdrawiam Wisior
-
Klonowanie Surowców Rynek
Wisior - - Błędy w grze
PostLudzie mnożą surowce bo jak Oni nie namnożą to namnożą przeciwnicy. Poukrywają na nowych kontach, wrzuci się urlop i po trochę będzie się skubało Błąd w obecnej postaci powstał 27 grudnia, 29 grudnia powstał temat, 30 grudnia napisałem o koniecznym NATYCHMIASTOWYM wyłączeniu rynku (wcześniej też myślałem, że błąd jest losowy). Dzisiaj mamy 2 stycznia, administracja milczy, rynek pięknie mnoży surowce. Na banie wylądowało kilku losowych graczy, WIEM o miliardach surowców dodanych. Tylko moje leni…
-
Rynek - dyskusje
PostJest super !! Zostawcie to założę konta na wszystkich uniwersach
-
Wisior - - Błędy w grze
PostRynek to totalna patologia. Natychmiast do zamknięcia. Nieświadomie mnożysz surowce ! 5kk deuteru za 350kk kryształu ? Proszę bardzo - odpowiednio dogadać się z sojusznikami i każdy ma ręce czyste. @Art - wiem, że zgłosiłeś, ale to nic nie dało. To było 4 godziny temu, a wciąż działa. Ja się przyznałem i przestaje korzystać - ilu graczy mnoży nieświadomie ? Trudno zliczyć. Pozdrawiam Wisior EDIT Nie działa to losowo. Wieczorem opiszę dokładny algorytm - teraz już czasu nie mam za bardzo
-
Wisior - - Błędy w grze
PostZgłoszone 2 godziny temu a bug dalej istnieje. Nikt z tym nic nie robi Ciekawe kiedy ta karuzela śmiechu się skończy Pozdrawiam Wisior
-
Wisior - - Błędy w grze
PostNie zgłaszajcie, tylko czym prędzej zamykajcie ten rynek