Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 478.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ABW [P N] & kruchy [P N] & Incoming [P N] vs. Ventylek [KOMORNIC] ~ 155255.46%
Wisior - - Starcia U68
PostGratulacje Panowie !! Oby tak dalej plus coś tam o tagach Pozdrawiam Wisior PS. @Zbawiciel Jak już piszesz łaciną, której pewnie nie znasz, to nie rób literówek (Tak w Wikipedii mają literówkę)
-
Cytat od Zbawiciel: „Chciałem poinformować wszystkich graczy na U68, aby nie skanowali gracza Igrek dwa ka (Y2K, @Kamikazze_), gdyż będzie to zgłaszał do operatora gry. Skanuje kolesia aby wiedzieć gdzie ma flotę i oto co mi napisał na PW: cyt: "Y2K25.12.2020 20:12:06Spam sondami zostanie zgłoszony." koleś albo ma coś z banią, albo dawkę zwiększył nie kontaktując się z lekarzem... pomysły mi się skończyły ” Ciebie wystarczy przeskanować to 3 minuty później urlop wrzucasz Żeby nie było - trafiony…
-
Jaki płacz Moja 3 letnia córka potrafi przyjąć porażkę na klatę lepiej niż niektórzy tutaj Patrząc na ilości przelanych łez, to chyba Wasze puszówki idą na śrubki do PN Pozdrawiam Wisior PS. @Zbawiciel @halok wypłaczcie lepiej się do poduszki zamiast na forum. Chociaż przyznam, że dobry mamy ubaw z Was
-
Cytat od Zbawiciel: „kurde a malko już szampana otwierał A tutaj wystarczyło pozakladać 30 lewych kont na forum i oddać głos przed końcem plebiscytu Przypomina mi to pewną akcję komorników w s&d .... ” Proponuje usunąć wszystkie głosy z kont które zostały otworzone miesiąc temu. Wtedy będzie klarowne Pozdrawiam Wisior
-
Andre [P N] & Lzk [P N] & Wisior [P N] & ABW [P N] & Celestial General [P N] vs. dziob [3 X] ~ 241849.26%
Wisior - - Starcia U68
PostNo no, Andżej złomuje Jeszcze trochę a może ja kiedyś coś trafię ? Pozdrawiam Wisior
-
kruchy [P N] & Lzk [P N] & Wisior [P N] & ABW [P N] vs. MakeOgameGreatAgain [T_A] ~ 32211.1%
Wisior - - Starcia U68
PostNo no, pierwsze ST od miliona lat Może klątwa została zdjęta i nick Wisior częściej będzie pojawiał się w tym dziale (oczywiście po właściwej stronie ) Pozdrawiam Wisior
-
3X złomuje Komornika, ale to PNy są te najgorsze... Wiem, że wielu z Was boli, że mamy tyłu fajnych graczy, nawet z dawnych Misiów (co niektórych boli podwójnie). Wiem że na tym starciu to akurat PN zarobił najwięcej, ale serio. Cały świat nie kręci się wokół PN Jeszcze raz gratulacje wilku. Nie płacz, że Ci złom zwinęli bo jak sam pisałeś to też mi nieraz kradles Nie płaczcie tez, że Kromak złomuje bfsy bo co niby ty tutaj zrobiłeś? Pozdrawiam Wisior