Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 441-444 z 444.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Ja tam nie trzęsę. W sumie to mi na jedno wychodzi czy ktoś ma ode mnie 120kk pkt militarnych więcej czy 520kk pkt militarnych wiecej przy moich 24kk. Oczywiscie wolałbym póki co grać tylko na Q. A może opcja połączenia wszystkich uni ze speed x5? To by uporządkowało chyba wszystko ostatecznie. A różnica pktów Eridanusa i Q jest mniejsza niż Q i Elki

• To ja z innej beczki może: Po pierwsze to ogromne gratulacje dla obrońców bo % to mizaga. Po drugie samo przygotowanie akcji poezja ogame bo: DSP na urlopach, szybka flota Iry pewnie do wyskanowania (jakby co) a same szybkie Amstella i Rudej nie starczyły. Uśpienie czujności agresora kapitalne. Po trzecie udało się ocalić tę surę przed SAMI WIECIE KIM. A po czwarte to szlag mnie trafia na zysk, który wynosi 1,5 raza więcej niż całe moje konto. Co do kontrowersji to nie mnie oceniać i myślę, że n…

• Według mnie konto Zbyszka mogło powstac legalnie. Jeszcze jako Tsubasa był mega aktywny a w statach mocno nie szedł. Co do multi to to nie ma nawet dyskusji bo to akurat wie całe uni. Kwestia tylko czy multi czy zasiadanie. A samo starcie jeżeli było pushem to bardzo słabym bo: złom leżał masę czasu mogli polecieć flotą o wiele wiele ciekawszą a i zysk by był pewnie ze dwa razy lepszy z tego co czytam lecieli na 1,5k GS wracających z ataku a White Hand miał sporo więcej więc chcieli mieć pewność…

• To nie mogło być 1,5k gęsi. Tam leżało o wiele więcej złomu. No i widocznie obronca leciał na pz.