Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 444.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[WINTER] Winter Is Coming 42 743% : 6 135% [RMN] Royal Manticoran Navy Zakończona
Yossar - - Wojny Libra
PostYossarian [WINTER] vs. KONIEC [RMN] ~ 3949.13% On 10-01-2017 --:--:--, the following fleets met in battle: Attacker Yossarian [WINTER] ________________________________________________ Battleship 4.673 Battlecruiser 11.308 _________________________________________ Defender KONIEC [RMN] ________________________________________________ Small Cargo 14 Large Cargo 10.100 Light Fighter 16.496 Cruiser 4.176 Colony Ship 7 Recycler 10.072 Espionage Probe 357 Battlecruiser 1.430 __________________________…
-
Winter is Coming [WINTER] 23 267,39% vs. 50 015,32% Mafia Sycylijska [MAFIA] Zakończona
Yossar - - Wojny Libra
PostYossarian [WINTER] vs. Bizon [MAFIA] ~ 122.11% Dnia 09-01-2017 04:15:01 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yossarian [WINTER] ________________________________________________ Mały transporter 6.600 Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 1.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bizon [MAFIA] ________________________________________________ Wyrzutnia rakiet 40.961 Lekkie działo laserowe 4.600 Działo Gaussa 400 Wyrzutnia plazmy 333 Mała powłoka ochronna 1 …
-
S&D - wątek dyskusyjny
Yossar - - Seek & Destroy
PostCytat od chemikos: „Cytat od DarthMario.: „ Widać, że chemiś górnikiem jesteś, ni wiem jak postawiłeś te 800 gs i resztę tej szybkiej floty.” To, że "leń" dopada prawie wszystkich wcale mnie nie dziwi, wiem sam po sobie. Zgadzam się z Tobą, że jest to główny powód małej ilości zgłoszeń, ale chyba nie jedyny. W sumie napisałem tego posta po rozmowie z pewnym graczem. Stwierdził, że mógłby się zapisać, ale "wstyd" Mu wpisać skład swojej floty (taki mały w porównaniu do topowych flot), dlatego zapr…
-
ciamajdek [WINTER] & Method [WINTER] vs. Polepiony [MRUCZKI] - 22860.33%
Yossar - - Starcia Libra
Post% kapitalny. flota atakująca jak na Librę genialna. Może jeszcze nie królewska, ale biorąc pod uwagę tempo przyrostu juz niedługo zgwałcisz Królewnę SzO dla obrońcy, skoro nie ma ciśnienia to czemu nie pograć na lajcie:) Dzięki za pozdrówka.
-
Genialne uderzenie genialnej floty. Gratulacje zysku i %. SzO dla Torq bo chociaż się średnio lubimy to mam nadzieję, że nie będzie się poddawał. Zaczyn od pla już jest.
-
Cytat od .Smyk.: „Jak dla mnie cały problem tkwi w tym, że z założenia OG, to gra która toczy się 24h na dobę. W praktyce wygląda to tak, że dla osób grających fsem tak rzeczywiście jest, a dla osób grających ufs toczy się 2-3h na dobę, po czym znikają za tarczą urlopu. Nie można powiedzieć, że niektóre kontrargumenty nie są słuszne. Każdy pomysł można dopracować i ustalić kompromis. Ktoś wspomniał o minimalnym okresie na który urlop musi zostać wyłączony, też jest to pomysł nad którym warto się…
-
Pomysł ciekawy. jaok ufs z Q mam kilka kontrargumentów: 1. Od momentu wprowadzenia szybkich recków koszty fsa są horrendalne. ja jestem top 300 a moje recki palą 65kk deuteru a poza układem 175kk. Zwyczajnie nie stać mnie na fsy. Swoją drogą mogliby wprowadzić możliwość wyboru na którym napędzie te zacne statki mają latać. 2. Nie ma na Q dużej floty która grała by bez fsa więcej niż 72 godziny bo zwyczajnie by się nie utrzymała. Już tłumaczę: jak masz dużą flotę to nie zrobisz fsa gala x --> gal…
-
Acetonitryl [GraOZlom] & Sienio [GraOZlom] & Kanade [GraOZlom] vs. zielu75 [WINTER] & astellipe [Elite] & Sky Is Over [WINTER] & ciamajdek [WINTER] & Ruda [WINTER] ~ 31865.16% TOP1 ACS OBRONA do WOJNY
Yossar - - Starcia Libra
PostCiężko przejść obojętnie koło takiego klasowego RW. Wojna jedna z ciekawszych i bardzo wyrównana no ale jak się ma przeciw sobie speca od kombinatoryki stosowanej i dżindżer złośnicę to trzeba bardzo uważać. Atakującym SzO. Pokazali, że umieją grać więc z czasem by to odrobili z nawiązką. Obrońcom gratulacje i spokojnego przetopu.
-
Hah pl znowu chcesz dyskusję rozpocząć i się smiać potem z forum : 1. GO nie miał tu nic do tego 2. nie zdażyło mi się widzieć oszustwa ZS 3. a po co tu program 4. jak basz jak jeden atak i żaden pusz bo się chłopaki ostro pilnowali od długiego czasu z punktami: ogniter.org/pl/201/statistics/1/0/2016-04-15:/153315-153342 ogniter.org/pl/201/statistics/1/0/2016-04-30:/153315-153342 5. zaraz tam kupione. Myślę, że się znali bardzo długo i idlak miał już dość i oddał swojemu koledze za przysłowiowe …