Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 444.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wiedźmiński
Postno w koncu. Prosze zadawac
-
Wiedźmiński
PostCypis jest znanym tworca muzyki. Znanym w gimnazjach. Nagrywa z Popkiem. Znanym w liceach.
-
I o, znowu kontrowersja. Szkoda ze nick jakis taki nieznany. Juz nie wiadomo kto kogo, kto z ZS a kto nie w ZS. Putin pisze jedno jakis kolo pisze drugie. Wiadomo natomiast, że top1 world w rękach Paczki. Mimo, że nadal uważam Marysie za (pejoratywna opinia) to gratulacje jak najbardziej składam szczerze raz jeszcze. Moderator mntek:Upominam za pseudocenzurę
-
Wiedźmiński
PostTo może coś na rozluźnienie: Jaki specyfik zapodaje Geralt oraz znany i wyrafinowany współczesny bard Cypis?
-
Wiedźmiński
PostWnuczka Jarre.
-
Wiedźmiński
PostPoprawna i wyczerpujaca odpowiedź. Przejmujesz pałeczkę (podobno masz w tym doświadczenie).
-
Wiedźmiński
PostRyba o którą pytam bardzo chciała hmmm, nazwijmy to uciec od pewnego nilgaardzkiego oficera patrolującego teren przed bitwą.
-
Wiedźmiński
PostJaka ryba i dlaczego stała się pośrednio przyczyną klęski Nilfgaardu podczas bitwy pod Brenną?
-
Wiedźmiński
PostEmiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy
-
Wiedźmiński
PostJawohl. Zadajesz.
-
Wiedźmiński
PostKto w opowiadaniach Sapkowskiego prawie "zaszczycił się na śmierć"?
-
Cytat od DarthMario.: „(ciach!) ” Ja po prostu nie wierzę, że to push. Chociaż może inaczej: nie chce w to wierzyć. Sam napisałeś (albo Terry) że wiecie kto tam gra. Robicie sobie po kilka kont wymieniacie się nimi albo sprzedajecie a potem się dziwcie że są podejrzenia. Może to czas napisać jak to starcie wyglądało od kuchni? Chociaż w sumie mi to na jedno wychodzi. Dwie floty co mnie składały poszły w piach. Jedno na pezecie a drugie pewnie skasujecie. Ale nic to już jest szykowane następne . …
-
I o znowu ta dziwna retoryka. Ziomy z ZS ogarniają reszta nie. "My wiemy kto tam siedział a kto budował a wy nie wiecie bo macie w głowie kukurydzę". No może i racja, ale dostałeś bana za hiper starcie, które jest znane na całym ogame to może czas napisać skoro wiecie? Co wy w tym ZS, na krew przysiegacie czy co?
-
Ajajajaj się narobiło, ale może się to da wyjaśnić bo lekka siara na całe ogame światowe. Czekam z niecierpliwością na jakieś info zainteresowanych stron
-
Wiedźmiński
Postsheala de tancarville powiedziala ze Istredd powinien zasiadac w radzie zamiast niej
-
Wiedźmiński
PostBrawo. Dajesz.
-
Wiedźmiński
PostDodam, ze dotyczy pobytu kompanii wiedzminskiej w Toussaint
-
Wiedźmiński
PostCytat ten znajduje sie w tomie "Pani Jeziora". Proszę nie szukać w samym tekście powieści.
-
Grubo. Jak widać legendy mają ciężko na Q. I zdążył byś tymi Gsami? bo widziałem, ze inne moony tez zdążyłes obskoczyć. Gratulacje i zazdraszczam. Widać poprawę bo starcie poprawne technicznie