Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 184.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Fajnie się tu bawicie Na u1 wiadomo jaka była relacja na linii PN - T ale podczas s&d gracze byli wymieszani i nikt z T czy PN nie płakał, że nie chce z kimś być i normalnie acs-y były itp. Nikt z tego co pamiętam nie odwalał szopki, ze skanowaniem drużyny a i chyba w większość w buddy siebie miała (mogę się mylić). Albo niektórzy gracze zbyt fanatycznie podchodzą do gry, lub relacja między wami ewoluowała przez te ostatnie 2-3 lata w bardzo złą stronę. Zamiast bawić się i latać z "wrogami" robi…

• Elegancko, fajny zysk z tego wyszedł . Gratuluje PB

• Czyli co? Latacie po satelitach z ujemnym bilansem? byle % wpadł? eko x7 top 1 000 ~ ok. 20 kk pkt i jest 90 % jako min. jakież to prymitywne.....

• tyle ładnych pushówek

historyk - - DiD U68

Przelicznik to jedno a farmienie swoich pushówek to drugie w końcu bfs

• tyle ładnych pushówek

historyk - - DiD U68

Widzę, że poziom (sic!) dyskursu na forum trzyma się na stałym i niezmiennym pułapie Od zawsze było, że 3/4 graczy lata na multi. Różnica polega na tym, kto nie przypilnuje ip i wyląduje częściej na pręgierzu, tego obrzucają większym błotem.

• yyyy teraz takie % śmigają? całkiem spoko, gratuluje.

• Wy jeszcze w to gracie? pozdro

• hmm................ ogólnie, to ponoć jest x5 i zyskałem ogromną motywację do działania.....także..... aktualizacja w tym roku....

• Cześć, Zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie zbiórki pieniędzy niezbędnych na koszty rehabilitacji i opieki dla Jarka Gałązki, który w dniu 26 marca 2017 roku uległ poważnemu wypadkowi komunikacyjnemu i obecnie przebywa na oddziale intensywnej terapii w szpitalu w Garwolinie. Operacja przeprowadzona bezpośrednio po wypadku powiodła się, niemniej Jarek dotąd nie wybudził się ze śpiączki, co skutkuje negatywnie dla jego organizmu. Szerzej o tym po kliknięciu w poniższy link. Część z Was grającyc…

• up Linki ACS działąją SOLO zrobię jak czas pozwoli. Za racji iż mało ostatnio jestem aktywny, to proszę by zainteresowane osoby sprawdziły czy nie pominąłem ich wątku w temacie czy na pw.

• Kto popsuł forum? dlaczego nie ma sortowania tematów na dole strony? Będę miał więcej czasu to ponaprawiam linki. Tymczasem mała aktualizacja. Trochę mnie nie było więc proszę sprawdzić czy nie pominąłem jakiegoś tematu

• Aktualizacja Jak ktoś zauważy błąd to niech pisze

• Aktualizacja Jak ktoś zauważy błąd to niech pisze

• Nie chciało się ale efekt jest - brawo

• Cytat od Ciernik [COMA]: „Cytat od historyk: „ Ciernik nasze top 1 było robione tak jak piszesz i w nazwie linka jest tylko Mili. Jeżeli twórca RW uzał przy zakładaniu tematu na forum, że w tytule uwzględni takie osoby >>>> bo tak chce<<<<< to dlaczego mamy się sprzeciwiać? ” tak, doczepka usunieta z solowki ale tym bardziej nie pasuje mi dlaczego robisz wyjatek dla acsow, rownie dobrze mogloby mi przeszkadzac usuwanie sond z solowek ” Bo SOLO z dwoma agresorami brzydko wygląda

• Cytat od kasai: „ A co do Topki, to wg mnie wypadaloby wpisac te osobe wymieniona w naglowku, ale z drugiej strony dziwnie wyglada jak w rekordach solo stoja 3 nicki ^^.” Jak już napisałem wczesnej w SOLO w tytule jest jedna osoba.

• Cytat od priesten: „ Zdaje sobie sprawę że to Ci pracy nie ułatwia - ale liczę że minimum obiektywizmu jednak będziesz w stanie zachować” Nie obiektywne by było, gdybym zostawiał tylko osoby, które bym chciał. Tu konsekwentnie wpisuje wszystkie. Cytat od priesten: „ Są jakieś regulaminowe zasady dotyczące tego jaki procent % musi spełniać warunek aby agresora dopisać - o ile mnie pamięć nie myli ” Pierwsze słyszę regulamin: Cytat: „Twój raport powinien mieć odpowiedni tytuł. Przez odpowiedni tyt…

• Cytat: „ przykladowo jesli bedzie bitwa solo i czterech kolegow zwyciezcy dolaczy sondy to jak to bedzie wygladalo w takim top10? bitwa solo a temat a+b+c+d+e vs f... silnik porsche pod maska fiata ” Ciernik nasze top 1 było robione tak jak piszesz i w nazwie linka jest tylko Mili. Inaczej jest w ACS, w nazwie są i Ci z ss i Ci z flotą. Podyskutujcie i może z waszych argumentów coś wywnioskuje. Jeżeli autor ST przy tworzeniu tematu (nie rw) uwzględnia osoby z samymi ss, to Ja również to uwzględn…

• aktualka

• Można by dodać top złomowanych sojuszu