Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 184.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Fajnie się tu bawicie Na u1 wiadomo jaka była relacja na linii PN - T ale podczas s&d gracze byli wymieszani i nikt z T czy PN nie płakał, że nie chce z kimś być i normalnie acs-y były itp. Nikt z tego co pamiętam nie odwalał szopki, ze skanowaniem drużyny a i chyba w większość w buddy siebie miała (mogę się mylić). Albo niektórzy gracze zbyt fanatycznie podchodzą do gry, lub relacja między wami ewoluowała przez te ostatnie 2-3 lata w bardzo złą stronę. Zamiast bawić się i latać z "wrogami" robi…
-
Przelicznik to jedno a farmienie swoich pushówek to drugie w końcu bfs
-
Widzę, że poziom (sic!) dyskursu na forum trzyma się na stałym i niezmiennym pułapie Od zawsze było, że 3/4 graczy lata na multi. Różnica polega na tym, kto nie przypilnuje ip i wyląduje częściej na pręgierzu, tego obrzucają większym błotem.
-
Cześć, Zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie zbiórki pieniędzy niezbędnych na koszty rehabilitacji i opieki dla Jarka Gałązki, który w dniu 26 marca 2017 roku uległ poważnemu wypadkowi komunikacyjnemu i obecnie przebywa na oddziale intensywnej terapii w szpitalu w Garwolinie. Operacja przeprowadzona bezpośrednio po wypadku powiodła się, niemniej Jarek dotąd nie wybudził się ze śpiączki, co skutkuje negatywnie dla jego organizmu. Szerzej o tym po kliknięciu w poniższy link. Część z Was grającyc…
-
Cytat od Ciernik [COMA]: „Cytat od historyk: „ Ciernik nasze top 1 było robione tak jak piszesz i w nazwie linka jest tylko Mili. Jeżeli twórca RW uzał przy zakładaniu tematu na forum, że w tytule uwzględni takie osoby >>>> bo tak chce<<<<< to dlaczego mamy się sprzeciwiać? ” tak, doczepka usunieta z solowki ale tym bardziej nie pasuje mi dlaczego robisz wyjatek dla acsow, rownie dobrze mogloby mi przeszkadzac usuwanie sond z solowek ” Bo SOLO z dwoma agresorami brzydko wygląda
-
Cytat od priesten: „ Zdaje sobie sprawę że to Ci pracy nie ułatwia - ale liczę że minimum obiektywizmu jednak będziesz w stanie zachować” Nie obiektywne by było, gdybym zostawiał tylko osoby, które bym chciał. Tu konsekwentnie wpisuje wszystkie. Cytat od priesten: „ Są jakieś regulaminowe zasady dotyczące tego jaki procent % musi spełniać warunek aby agresora dopisać - o ile mnie pamięć nie myli ” Pierwsze słyszę regulamin: Cytat: „Twój raport powinien mieć odpowiedni tytuł. Przez odpowiedni tyt…
-
Cytat: „ przykladowo jesli bedzie bitwa solo i czterech kolegow zwyciezcy dolaczy sondy to jak to bedzie wygladalo w takim top10? bitwa solo a temat a+b+c+d+e vs f... silnik porsche pod maska fiata ” Ciernik nasze top 1 było robione tak jak piszesz i w nazwie linka jest tylko Mili. Inaczej jest w ACS, w nazwie są i Ci z ss i Ci z flotą. Podyskutujcie i może z waszych argumentów coś wywnioskuje. Jeżeli autor ST przy tworzeniu tematu (nie rw) uwzględnia osoby z samymi ss, to Ja również to uwzględn…