Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 184.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zgadzam się, jednak mimo faktu pisania pod pseudonimem, budujesz obraz swojej osoby Po kilku latach spędzonych na boardzie, ludzie mają opinie na temat każdego Brakuje tematów, ale to efekt tego iż board już umarł parę lat temu..... w sumie to tylko dział ST i S&D go dźwiga. (do innych nie zaglądam więc mogę się mylić)
-
You Touch My Tralala aka* KKS [KOMORNIC] vs. Zakins [PZWP] & Mihuszowo [PZWP] & FILU [MISIE] ~ 71556.23% + BONUS 14270.32% TOP ACS 7
historyk - - Starcia U68
PostFajna podstawka nie ma to jak złom pod dom tylko tych niszczarek szkoda.... Gratuluje i więcej dystansu do gry
-
Cytat od Calipso: „[...] Ps.: Leonidas, ty jestes z uni1 (ja nie), to powinienes lepiej wiedziec, ze osoby ktore probowaly, czy zaczely grac nieuczciwie, byly z PN usuwane i takich tez tam nie przyjmowano i takie zasady w PN pozostaly do dzisiaj. Ja rozumiem cala ta niechec, wywolana rywalizacja Templars z PN na uni1, ale bez przesady z tymi zlosliwosciami. ” Co prawda nabrałem duuużo dystansu do przeszłości z u1/u68 ale rozbawiłeś mnie tym postem Ogólnie pisanie "co prawda nie grałem tam (czyli…
-
Cytat od Wisior: „TUKAN po prostu chciał wygrać walecznego łowcę nie przemęczając się Pisałem o tym przy ostatniej edycji. Wystarczyło zgłosić mikro flotkę i dobudować w czasie trwania i wygrana w kieszeni. Za 4 godziny można startować, a jeszcze nie wiadomo z kim A co jak mam cel, trafię i za 20 minut się okaże, że jestem z nim w drużynie ? Pozdrawiam Wisior ” Powołasz się na "prawo Kromaka"