Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 184.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty, nawet ujdzie o/
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
historyk - - DiD Fenrir
PostNasze ekspedycja doniosła o nietypowym, spektakularnym fenomenie: nagromadzeniu antymaterii w magazynach energii tarcz statku. Nasi starają się zgromadzić jak najwięcej antymaterii dopóki zjawisko trwa. Zrabowano: 588 Antymateria. Ekstraktor deuteru: 30 lvl
-
Nie wiem, który to raz napisze ale "Fajnie się tu bawicie" Ja jestem wam wdzięczny, że gramy razem na tym uni, naprawdę. Założyłem konto z przypadku, bo jedna lama założyła konto przez przypadek (nie trafiła w odpowiedni knyfel w lobby ) a druga się chwali, że też gra. Hmmm dobra niech stracę i też założyłem konto "Ciekawe jak to jest po nastu latach zaczynać od O" Tak sobie czytam te ST, czytam o tych ustawkach, widzę jak sobie skaczecie do oczu i licytujecie kto tu się bardziej pushuje. Jestem…
-
AntiGameReborn
PostZgadzam się fajnie, że w ogóle poprawili ładowność
-
AntiGameReborn
Postgadu gadu, pitu pitu a powiedźcie co zrobić a by w okienku kopalni w pasku brakujące surowce pokazywało prawidłowo ilość dt? czy to trza gdzieś przestawić czy nie ma update? mowa o AGR tutaj
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
historyk - - DiD Fenrir
PostNo jest to niedoprecyzowane ale Ja liczę bez. ps. fuzyjna? jakieś zboczenie czy dla rekordu robisz?
-
Ogólnie, to zawsze się zastanawiałem, czym kierują się osoby, które kupują konta --->robią ST---> wstawiają na boarda? Zamiast pushowc się po cichu, trąbi o was całe uni - ale chyba o to chodzi?
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
historyk - - DiD Fenrir
PostEkspedycja donosi o znalezieniu ogromnego wraku obcego statku kosmicznego. Nie udało się poznać ich technologii ale zdołano podzielić statek na podstawowe elementy i odzyskać z nich surowce. Zrabowano: 1.164.000 Kryształ Nasza Ekspedycja namierzyła zardzewiałą stację kosmiczną, która wydaje się niekontrolowanie dryfować od dłuższego czasu w przestrzeni kosmicznej. Sama stacja była całkowicie bezużyteczna, jednakże w jej reaktorze znajdowała się pewna ilość antymaterii. Nasi technicy starają się …
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
historyk - - DiD Fenrir
PostWynik ekspedycj02.03.2019 21:16:38 Od: dowódca floty Ekspedycja natknęła się na planetę niemalże całkowicie zniszczoną przez wojny. Różne statki krążą na orbicie. Technicy starają się naprawić niektóre z nich. Może uda się również uzyskać informacje, co się tu wydarzyło. Następujące statki dołączyły do floty: Ciężki myśliwiec: 26 Mały transporter: 1 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana. Wynik ekspedycji02.03.2019 00:36…
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
historyk - - DiD Fenrir
PostWynik ekspedycji 02.03.2019 19:20:35 Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Mały transporter: 25 Lekki myśliwiec: 112 Ciężki myśliwiec: 1 Sonda szpiegowska: 16 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
historyk - - DiD Fenrir
Posthistoryk [ZAKON] Budynki na planecie Ekstraktor deuteru: 29 lvl fabryka robotów: 11 lvl Badania tech. komputerowa: 13 lvl Flota Satelita słoneczny: 522 Obrona działo jonowe: 100 [ Wydobycie Dobowe ] - bez geologa wydobycie deuteru: 6 325 604 Od: dowódca floty Ekspedycja natknęła się na planetę niemalże całkowicie zniszczoną przez wojny. Różne statki krążą na orbicie. Technicy starają się naprawić niektóre z nich. Może uda się również uzyskać informacje, co się tu wydarzyło. Następujące statki do…
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
historyk - - DiD Fenrir
PostMacie do pobicia historyk [ZAKON] Flota: Duży transporter: 5 024
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
historyk - - DiD Fenrir
PostOd: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Sonda szpiegowska: 412 Wpis z dziennika pokładowego oficerów komunikacyjnych: Zdaje się, że ta część wszechświata jeszcze nie była badana.
-
Rekordy Uniwersum Fenrir
historyk - - DiD Fenrir
Posta nie ma rekordu na największego moona? może rekordy z ekspedycji jeszcze? jak coś to: * Średnica: * 8.944km Ogólnie rekordy zaraz ktoś przebije ale niech się wpiszę: historyk [ZAKON] [ Budynki] Kopalnia metalu: 32 Kopalnia kryształu: 27 Ekstraktor deuteru: 28 [ Budynki - Sumarycznie ] Kopalnia metalu: 247 Kopalnia kryształu: 216 Ekstraktor deuteru: 224 Obrona na planecie: Działo jonowe: 100 [ Obrona Na Planecie - Sumarycznie ] Działo jonowe: 800 Ciężkie działo laserowe: 806 [ Budynki Na Księżyc…
-
Andre [P N] & francik [P N] & Hamer [P N] & Hertebox [P N] vs. bart_r [3 X] ~ 54675.07%
historyk - - Starcia U68
Post54 k % to już bardzo fajnie gratuluje a obrońcy szo
-
Nie miałeś boosterów, żeby dospawac ciut statków na te 20 pancków? Wyszło spoko, przetapiaj a obrońcy szo, bo dramatu nie ma