Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 537.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
gratuluje trafienia... gońcie tego top1
-
Witam Dziś nastąpił ten czas, trzeba sobie powiedzieć dość bo nie dość że nie mam weny do gry, to trzeba odpocząć od tego... Miałem plan długoterminowy na tym uni, lecz złom podciął mi skrzydła... szybko flotę odbudowałem mimo wszystko i powrót do okolic top 10-15 nie był trudny... od kilku dni odpuściłem latanie, myślałem że chęci wrócą ale to już nie to Ogame co było kiedyś i to też sprawiło że się nie chce i dla wielu robi się ta gra krótko terminowa. Pozdrawiam znajomych, sojuszników, Hana S…
-
Han Solo...histori ciąg dalszy - kontynuacja podbijania galaktyki Gratki i dzięki za zaproszenie do lotu, ta sonda miała znaczenie w tym pojedynku Chrupaj smacznie złomik. Pozdrawiamy juan-solo_o_1218885.jpg Dnia 21-04-2020 22:03:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Han Solo [C_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 21.809 Pancernik 4.722 Mały transporter 16.659 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Agresor w0jci3ch [C_B] _________…
-
świetna robota @Vulcan_, znów jakiś push komuś nie wyszedł hehe... trzeba ich tępić w zarodku... bo widziałem co wstawiałeś co się wyprawia. Przetapiaj bo pusherek top1 zabawek dospawał... ciekawe jak długo opanuje taka ilość kont. Pozdrawiam również i @WACEK który zaniedbany ps... ostatnio częsta akcja z tymi strajkującymi krążkami, ja już zgłaszałem to do GO bo nie raz się to już trafiało nie tylko tobie. MOC jest z NAMI chrupaj smacznie złomik
-
w0jci3ch [C_B] & Han Solo [C_B] & wishmaster [C_B] & SZTURMAN [C_B] vs. Fishi [2bit] ~ 2965.69%
PostLocik który miał się już dawno odbyć ale tak wyszło jak wyszło, obrońca się bunkrował i głupie FSy robił co powodowało mały obaw spadającej kulki... Pozdrowionka do sojuszników i znajomych. Nie wiem czy to nie ostatnie moje ST na tym uni ale czas pokaże... Obrońca klepnął U po starciu jak i inne konto Paddy z tego samego sojuszu "2bit" klepneło U w tym samym czasie - czy to dziwny zbieg okoliczności? tylko mogę podejrzewać... Dnia 20-04-2020 09:53:48 następujące floty spotkały się w walce: Agres…
-
Taka ofiara dziś upolowana dzisiejszego poraneczka złomik schrupiemu smacznie Pozdro dla znajomych oraz sojuszników Dnia 17-04-2020 06:28:27 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [C_B] ________________________________________________ Bombowiec 489 Niszczyciel 377 Reaper 135 Pancernik 1.099 Krążownik 17.967 Okręt wojenny 7.907 Lekki myśliwiec 22.222 Ciężki myśliwiec 27 Pathfinder 1.552 _________________________________________ Obrońca Ludexi ____________________________________…
-
no odbudowałem się, nawet nie spodziewałem się że tak szybko to pójdzie ale przez to topka uciekła sporo niestety. Po złomie pierwsza myśl, klepie U i usuwam konto ale przespałem się z myślą i na luzie kilka dni expy poklepałem. Konto po złomie było a miałem z kilkanaście pytań czy nie sprzedam konta... haha wolał bym usunąć niż sprzedać na push komuś. nawet zezłomowane chcą kupić...masakra, co się dzieje z tymi graczami. a gorsze to to że gracze napierdzielają na push innych a sami im konta spr…
-
Przez święta jakoś nie było mocy, przez ostatnie dni 2x leciałem ale nie doleciałem do obrońcy... za daleko było dziś siadło, % może nie największy ale łączny zysk zadawalający Pozdrowionka dla sojuszu oraz znajomych złomki schrupiemy smacznie Dnia 15-04-2020 08:44:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [C_B] ________________________________________________ Krążownik 12.209 Okręt wojenny 6.187 Pancernik 1.019 Pathfinder 1.647 _________________________________________ Obrońca…
-
Cytat od n1ce: „Flota pierwszy raz wysłana na fs w układ, na 20%, 17minut minęło od momentu wysłania fs'a i pojawieniu się minutek i skanu, a mimo to wyliczona na 2-3 sekundy po powrocie. legit? do waszej interpretacji ” obserwować niestety umią, wiem coś o tym na kalyke.... chyba 24h na dobę patrzą w te cyferki lecz nie koniecznie z swoich oficjalnych kont... Tu też mają takich kilka co PMki im klepali czy statki sa surkę sprzewadali...
-
hehe znów vegeta sie rozsypała ale masz te pushówki