Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 537.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Adwokat największego grającego pushera na UNI cosmos się odezwał, może napisz ile on kont kupił... jak kupował od własnych sojuszników. Przypomnij sobie może że konto które zasiedlił też jest kupione i spakował nim sojowe byłe konto. poza tym normalny człowiek nie jest w stanie uciec w 2sek.... mając na uwadze że często lagi zdarzają się po kilka sekund...
-
Witam szanownych graczy tego UNI skoro dobrze zacząłem to teraz najważniejsze... pozdrowionka dla: @Alcoholik51% @Agent Bolek @wishmaster @Vulcan_ @WACEK @Han_Solo @OMI @czarownica oraz innych znajomych bo długo by było wymieniać Pierwszy locik, pierwszy STejk... (ps... nie licząc farmingu obecnie byłego top1 ) tu co w reckach u mnie wylądowało: Dnia 09-05-2020 02:55:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Qui-Gon Jinn [S_W] ________________________________________________ Lekki myśli…
-
nieodebrany FSik wrócił Dnia 04-05-2020 16:43:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Pancernik 22.418 Pathfinder 2.999 _________________________________________ Obrońca Czar Amos [E-K-O] ________________________________________________ Duży transporter 23.008 Recykler 10 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 37 _________________________________________ Po bitwie... Agresor w0jci3ch [MNS] ___________________________________________…
-
oranie bunkierka kur4ka na początek ... lobię EKO sąsiadów Dnia 04-05-2020 11:39:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Bombowiec 6.171 Niszczyciel 9.945 Reaper 4.190 Krążownik 126 Okręt wojenny 25.283 _________________________________________ Obrońca kur4k ________________________________________________ Mały transporter 5.455 Duży transporter 8.750 Lekki myśliwiec 1.448 Ciężki myśliwiec 427 Krążownik 142 Okręt wojenny …
-
drugi raz dziś trafiony, jakieś akta przed dolotem matki się pojawiły ale nie podniósł floty więc pewnie coś doleciało lub ktoś mu akty robił Dnia 03-05-2020 13:03:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 24.593 _________________________________________ Obrońca Zygmunt [B W] ________________________________________________ Mały transporter 3.558 Duży transporter 1.226 Lekki myśliwiec 448 Ciężki myśliwiec 863 …
-
Dnia 01-05-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [MNS] ________________________________________________ Krążownik 39.791 Okręt wojenny 19.664 Pancernik 13.198 Pathfinder 3.095 Mały transporter 20.000 _________________________________________ Obrońca Zygmunt [B W] ________________________________________________ Mały transporter 5.939 Duży transporter 9.047 Lekki myśliwiec 3.325 Ciężki myśliwiec 1.617 Krążownik 1.477 Okręt wojenny 86 Recykler 1 Sonda szpiegowska …
-
jak zwykle prawdy nie piszesz nic się nie zmieni chyba u ciebie... myślisz że minusika klikniesz i jesteś fajny? pozdro... zdrowiej jak żeś chory.
-
a ty żałosny jesteś że ciągle kłamiesz... pomyśl po co mi statusy wariata? amatorka.. konto na cosmos mam od niecałego tygodnia! i to dostałem top400 pozdro,
-
takie tam siadły, teraz trzeba kilka dni odpocząć pozdro... Dnia 25-04-2020 17:12:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor come back [MNS] ________________________________________________ Krążownik 27.378 Okręt wojenny 15.524 Pancernik 10.942 _________________________________________ Obrońca Greta [ZFP] ________________________________________________ Mały transporter 15.127 Duży transporter 3.913 Lekki myśliwiec 3.816 Ciężki myśliwiec 5.518 Krążownik 1.346 Okręt wojenny 1.002 Sonda sz…
-
youtu.be/T0sEQCXH7yI Witam, Taki mój chwilowy powrocik na cosmos, na wstępie podziękowania dla @wishmaster za konto. Jak na konto top400 co dostałem to upiekłem kilka steków, %-ty może nie powalające jak u @Vulcan_ czy @Alcoholik51% ale w progu się mieszczą i zyski drobne bo drobne ale są. Tak sobie latałem i latałem a tu nawet trafiła mi się kontra przytrafiła, co poderwało na mnie 120k pc co nie @sAINT - nie spodziewałem się że tu coś takiego jeszcze może się zdarzyć Pozdro dla znajomych ( @Al…
-
6x? hehe to pewnie orka nie zła musi być i statki trzeba trzymać w powietrzu jak się odwracasz przy dobrych napędach lot 10 układów z 7-8 minut... można latać w ciemno z aktami bo może co trafi się hehe między spoglądnięciami na telefon GSy nie wiele ponad 1h lotu... poza układ. Nie było mnie na takim jeszcze i raczej nie będzie nowe zasady zepsuły tą gre i chęci do grania odchodzą szybko... Takie moje zdanko i większości znajomych. Pozdro
-
Cytat od Profesor: „@w0jci3ch za to ty opanowales mistrzostwo w puszczaniu pz lecialem akurat na nyge misiu zloty, no ale mozna sobie posty nabijac na forum jak sie nie moze niczego trafic poza gowniakami i jedzie na starciu sprzed lat w stopce buduj eko za anty jeszcze raz szczere gratulacje ” od początku uni czekałem aż polecisz i jakoś się nie doczekałem.... więc słabo z tobą. ja przynajmniej nie ukrywam sie za maskami, nie zmieniam co uni nicków i co uni nie zakładam nowych kont na boardzie …