Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 537.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Świetna robota, świetna zabawa... Każdy grosz jest ważny. Pozdrawiam Bawcie się dobrze
-
Cytat od Bunny: „no i w koncu się wpisałem. Graty Alko. Super, ze takie mocne trafienie! Przetapiaj flo i pora cisnąć tego lamusa z Top1 co pozazdrościć Ci starcia i juz się przypushowal. ” no strasznie gość się stesuje jak w reckach zaczyna się mieścić ale trzymam kciuki że pozwiedza recki od wewnątrz @Alcoholik51% na pushu nie da się całe życie grać.... już w reckach z tego co pamiętam był byłego właściciela konta które zasiedla. Pozdro, bawcie się dobrze chrupaj smacznie złomik
-
no no no... rekordzik coraz ładniejszy tylko pozazdrościć zostaje... pozdrawiam
-
Cytat od DudaKolno: „Moim zdaniem (wiem że niezbyt ważne) Uniwersa powstają zbyt szybko. Zanim się człowiek odpowiednio rozwinie na danym uni to już powstaje następne Uni. Tak być nie może bo to zniechęca niektórych do dalszej gry i powoduje odpływ ludzi. To tylko moje skromne zdanie. Tak co pół roku by było ok ” zgadzam się, raz na kwartał to max powinno być jak nie rzadziej ale widocznie interes większy jest w nowym uni ze względu $$$ za niedługo co kilka tygodni będa.
-
Spoko starcia... Drobnica też drobna jak nie ma na co latać... Pozdrawiam
-
no no @Vulcan_ się wziął do roboty baw się dobrze i przetapiaj świetna robota
-
conto poszło do... już nie moje.... więc życzę udanej zabawy nowemu właścicielowi oraz innym.... pozdro... Moja przygoda na tym unii dobiegła etapu THE END prawdopodobnie to ostatnie moje UNI... z jednej strony mi szkoda... ale druga sprawa jak mam od 2 tygodni czas na ogame sięgający 1-2h max to szkoda klikać... . a ta gra wymaga duuużżżżoooo więcej Pozdrawiam znajomych, byddy i innnych których nie wymieniłem.... @maratonczyk, @Okurde, @WACEK, @Vulcan_, @czarownica, @Namir @Artel @unavit @Alcoh…
-
[ciach] Wiadomo mój błąd, może i specjalnie.... bo chciałem zakończyć ta przygodę a mając zabawki to ciężko to uczynić, z resztą dzeiń dwa wcześniej pisałem Eli... że nie mam czasu na ogame priv... wykożystali to ich sprawa. Obserwowali.. obserwowali bo już kilkanaście jak nie dziesiąt razy na mnie lecieli i ich pozrawiałem. miałem wone poszalałem, polatałem.... teraz już zostało mi pogratulować że umią liczyć i obserwować... a to że jest ich 3... a już 4 nie wiadomo kto jeszcze z nimi współracu…
-
Cytat od freelove: „Bardzo dziwne zachowanie obrońcy od momentu zmiany nicku konto spadło z top80 na top 230 codzienna zsyłka sury na 1 planetę, często widywałem tam po 20-30kk sury. Flota bardzo rzadko widziana od czasu zmiany nicku. I wczoraj wlot gdzie obrońca się palił, bo sam go obserwowałem. Nie oskarżam, ale mówię jak to wygląda z mojej perspektywy ” no wlaśnie dziwne zachowanie ale z moich informacji konto top100 przejeła osoba z granić top 1k... kilka razy mu tą surkę zarąbąłem... z 2-3…