Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 537.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
haha znów zaczął pyskować... wkleił bym i ja kilka screenów jak i info o kupowaniu kont sojuszników jak nastraszali wariata bo chcieli jemu konta sprzedać kończąc grę na cosmos ale nie chce mi się tego w historii już szukać. wariat nie szczędzi grosza na kupowanie kont Nuriela, Dekiego, nieznajomego, namira, chyba artel jeszcze mu się sprzedał i wielu wielu innych... @Alcoholik51% jak go spakujesz może mu odsprzedasz konto jak już nie będziesz miał po co klikac
-
Procencik może skromny ale na tyle co mnie stać po złomie który miałem wczoraj nad ranem... Miałem oddać, klepnąć Uuuu ale stwierdziłem że jeszcze pognębie tu nie których schrupie smacznie surkę Pozdrawiam tych co wieżą się się uda [url]https://www.youtube.com/watch?v=LRxaXmXvjnU[/url] Agresor w0jci3ch [C_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.533 Pancernik 243 _________________________________________ Obrońca Oszolom ________________________________________________ …
-
Stek może czysty nie odebrałem bo zaspalem ale czy ich gra jest czysta to już nie mi oceniać. Ja tam domyślam się swojego i śmierdzi mi to multi ale to tylko moje zdanie. Bawcie się dobrze pozdro
-
Cytat od Time2Party: „Cytat od boniek2246: „Graty!!! Nic tak nie cieszy jak Rafik w Reckach Rafik czekamy tutaj na Ciebie ” ty napewno mozesz czekac ladujac w reckach rownie raz po raz. Gratki Vulcan coz fs polecial ja po prochach usnalem flota wrocila prawie 3 przed starciem ,wyspac moze i sie wyspalem ,ale czas powiedziec dosc . Niema sensu dalej grac i budzic sie po fsie gdzie juz foty niema Powodzenia wszystkim na cosmos ” poza Vegetto to chyba top2 w zwiedzaniu recków masz na COSMOS zawsze …
-
Salvador Dali 35869 [Dali] & Salvador Dali 35896 [Dali] vs. Salvador Dali 35849 ~ 1409.9% + 380.52%
PostCytat od Devuriel: „Cytat od kiki3: „dokładnie żal tego komentować to uni nazywać sie powinno Pushoctans codzienne widze w statystykach spadki we flocie po 100kk lub lepiej ” taka możliwości daje nam Gameforge niestety,z tego co po krótkiej przerwie zauważyłem to rynek dalej mnoży surowce i nie wiem czy tak ma być już i to jest ta wersja poprawiona (?) czy znów poczekamy miesiąc aż to naprawią i potem wszystko ucichnie i dalej będą wszyscy grać?? w ogame już teraz grają osoby co mają parcie na t…
-
Salvador Dali 35869 [Dali] & Salvador Dali 35896 [Dali] vs. Salvador Dali 35849 ~ 1409.9% + 380.52%
Postoddane chyba na złom... nie ma co więcej komentować pozdro bawcie sie dobrze.
-
każdy złomik dobrze smakuje tym bardziej że już nie zabardzo jest na co poderwać stateczki
-
taki poranny locik obrońcy , nie zdążyłem po drugą część floty ale PZ z tego mój schrupiemy smacznie Pozdro dla znajomych, sojuszników Dnia 04-04-2020 08:50:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [NetR] ________________________________________________ Krążownik 2.207 _________________________________________ Obrońca Mr Majbus [GORNICY] ________________________________________________ Mały transporter 581 Duży transporter 1.279 Lekki myśliwiec 1.690 Krążownik 3 Okręt wojenny …
-
Siema, tak sobie poskanowałem i coś stoi puściłem recki na to co stało i nagle po minutkach akta na matce się pojawił... ruszyłem, dolot w ciemno a tam stało już 15kk floty więcej więc nie zebrałem całego PZta bo jak trafiłem to się lognął i zaczął wiosłować. Pozdrawiam sojuszników oraz znajomych.... @Vulcan_kilka minut temu pisałeś że nie ma drugiego STeka i się upiekł chwile po złomik smacznie będzie chrupany Dnia 31-03-2020 21:37:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor w0jci3ch [Ne…
-
Witam, tak sobie klikałem kilka dni EKO + ekspy ale nudne się zrobiło i zacząłem statki klikać od wczoraj.... Kilka skanów, coś tam znalazłem, patrzę chwile później dalej stoi minutki się zgadzają to polecieliśmy. Obrońce obudzili jak zobaczyli jego PZta, twierdzi że mu się % na pasku z FS pomylił (termometr się zepsuł ) no i trochu powiosłował tego PZta na pocieszenie. Pierwszy STek mój na tym uni złomki smacznie schrupiemy Pozdro dla sojuszników, że mnie zechcieli buddy, znajomych z tego uni o…
-
oj z tymi jego FSami, ja sam pamiętam jeszcze sytuacje z przed kilkunastu miesiecy jak byłem z wami... dla niektórych weekend tak się zaczyna: youtu.be/PM-6NQIDnPU?t=16 trzeba się odkazić @Vegetto a pamiętasz jak jeszcze moje recki kilku krotnie zwiedzałeś? teraz masz chyba swobodniej @Vulcan_ tak trzyma, dobra passa musi trwać...chrupaj złomik
-
jak się śpi całymi dniami to tak jest
-
no no niby uni umarłe a tu co chwila takie STeki pieczecie z Alco...