Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-137 z 137.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
#2 Niedzielny kuferek się zapełnia , odebrane za obrońce Dnia 09-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ________________________________________________ Okręt wojenny 15.000 Pancernik 9.500 _________________________________________ Obrońca Blendzior ________________________________________________ Mały transporter 4.141 Duży transporter 2.552 Lekki myśliwiec 2.665 Ciężki myśliwiec 1.802 Krążownik 993 Okręt wojenny 1.300 Recykler 256 Sonda szpiegowska 9.846 …
-
Należało by się grzecznie przywitać z uni tak więc Witam ! ponad rok pauzy , ale zerknięcie na klasy i wyczekiwanie odpowiedniego speed uni i o to jest :))) można coś poklikać Takie tam w wolnej chwili między praca a papieroskiem tak się chyba kończy wysyłanie ekspów po nocy ^ Pozdrowić moge ? Pozdro sojusz, dzięki za przyjęcie mam nadzieję że będzie się godnie reprezentowało barwy Part1. Dnia 08-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Bard0k [D_B] ______________________…
-
Shinigami [Shin] 5663,82% vs 4347,26% [NOLIMIT] NOLIMIT - KONIEC - WYGRANA SHIN
bard0k - - Wojny Kalyke
Postdla mnie bomba , to się nazywa wojenka walczyli do ostatniej krwi !!!!!!!!! aż dopieli końcowy wynik Wielkie gratulacje za podjęcie takiej walki jak i wygranej !
-
Cyrax [TYLKO MY] & Klaudek [TYLKO MY] & po prostu Szymon & Agresor Zlo [TYLKO MY] & PapapaPa [ZlySen] vs. Nari oddam [KARTEL] ~ 220702.73%
bard0k - - Starcia Europa
Posttaki ładny push ;)) co by pancerniki transportery i recki zostały bo to się długo klepie ;)))))) haha -1 ;/
-
topowi gracze .. najarani akcją ... nie wzieli pod uwagę że agresor ma turborece i wpadnie 5 min po wlocie wszystkimi jakie ma ? Teraz to ty błyszczysz jak woda w kiblu to od początku było skazane na porażkę i brak zysku dla mnie na obecnym poziomie uni to było głupie zagranie ale każdy orze jak może
-
Cytat od UncleBadi: „hmmm To ST powinien wrzucic agresor, to on jest zwyciezca tego starcia wiec nie mieliscie poki co prawa go zamieszczac. Nie wiem czego sobie gratulujecie bo ogolnie to sie dosc sowicie zezlomowaliscie. Ossamie gratuluje grubego top solo a obroncom kalkulatora ” Z całym szacunkiem ale niestety badi ma racje a że to chłop z WSNR to ma podwójna racje ! tutaj agresor jest zwycięski .. tak się nacieszyliście czytając opis starcia , ale ani zysku ani nic na chwile obecną a agresor…
-
Cytat od Pan S: „Cytat od bobiczeq: „Klasycznie, nowy właściciel się nie nacieszył kontem ” A ile pogra twoje konto? widac jak narazie gra tylko pytanie jak dlugo? ” ale to tam więcej taki kont lata , a raczej stoi na urlopach :)) mam nadzieje że bugi z monów już ściągnięte.. tp może i się urlop zrzuci Gratulacje wlotu jak i zysku, uni niestety na chwile obecna zdominowane tą flota