Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 308.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• To się zgadza, ten konwerter na S&D jest fajny, zwłaszcza, że pozwala wkleić raport harverstu, co eliminuje wszelkie wątpliwości dotyczące tego, kto zebrał złom, natomiast minusem jest, że nazwę drużyny trzeba zmienić, bo domyślnie i tak w nawiasie kwadratowym jest nazwa sojuszu a nie drużyny i na to trzeba uważać.

• Niedługo zostaniemy tylko my, to znaczy nasza dziesiątka, no i... niedościgłe samochody i misie na wymarciu...

• Coś urlopów przybyło...

• 23-03-2019 11:42:05 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 477.78% (Ukryta treść)

• Ja zaczynałem na U19. Wszystko x1, 30% złomu z floty, moony kosztowne, a złom jak bolał. Ojjj.

• Tyle to ja się chyba w życiu na tym uni nie nalatałem. W sumie 10 wlocików na łączną sumę 13901%, ale jak widać, spadam ze średnią. Ma to wszakże swoje dobre strony. Z bandyty stałem się władcą układu. I tu powraca pytanie natury egzystencjalnej. Otóż czy lepiej mieć czerwonego, no wiadomo co, czy złote rogi...

• Jak nie widać flot, to trzeba zbierać obronę. No ale gdyby był log, to pewnie bym zawrócił, bo staram się nie być jakoś zbyt bezczelny. Ale zawsze kilkadziesiąc banieczek do przodu. Jak to powiadają, ziarnko do ziarnka... Uszanowanie dla Obrońcy, pozdrowienia dla Sojuszników, Buddych, a także rewerencja dla Przeciwników. Dnia 22-03-2019 20:41:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 7.281 Niszczyciel…

• Zgarnianie obron to jest orka na ugorze, ale opłacać się opłaca, zwłaszcza w przyfarmieniem. Dnia 22-03-2019 16:16:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 7.281 Niszczyciel 3.597 Okręt wojenny 24.923 Pancernik 15.006 Krążownik 52.131 Ciężki myśliwiec 94.181 Lekki myśliwiec 207.854 _________________________________________ Obrońca Rolus Skunototeles ________________________________________________ Le…

• 22-03-2019 16:16:42 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 1101.66% (Ukryta treść) 22-03-2019 20:41:57 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 1440.89% (Ukryta treść)

• Poszukiwania w czwartej gali okazały się skrajnie mało owocne, ale że skoro już zostałem tam, a transport wody gdzieś indziej sporo by trwał, to trzeba się było zdecydować na odwiedziny w obronie, która jest o tyle niezawodna, że nie ucieka. Ale punkciki są do projektu, więc i tutaj, chociaż "tytaniczny" wyczyn to może nie jest, można się pochwalić. Obrońcy, no nie wiem, czy szybkiej odbudowy, bo tak naprawdę, to ona na tym krańcu świata chyba jest zbędna, w każdym razie wytrwałości, jak najbard…

• 21-03-2019 16:17:54 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 1052.23% (Ukryta treść)

• To się nazywa dysonans poznawczy. Z jednej stronie Obrońca jest moim sojusznikiem, więc serce boli. Z drugiej strony Agresor jest w mojej drużynie, więc serce się raduje. No i co ja mam zrobić? Ta gra mnie do psychiatryka zaprowadzi. Schizofrenia jak bum cyk cyk. A tak na serio, to Agresorowi oczywiście gratki akcji, bo coraz trudniej o udane ataki, natomiast Obrońcy faktycznie szybkiej odbudowy, na pomoc w której może liczyć, a jeśli obiecuję, to pomagam.

• Hue, hue, proszę Państwa, zapisując się nie spodziewałem się, że aż tak się ożywię (jak na mnie, to to !jest! ożywienie się). W siedmiu atakach 10308%, to tyle to ja chyba dawno nie latałem. No i całkiem fajna (jak na moje skromne możliwości) średnia 1472% to też jakoś tak ładnie. Same plusy tej zabawy. Naturalnie gratuluję wszystkim współbraciom drużyny koncertowego latania i jak najbardziej przeciwnikom również. Obyśmy dotrwali do końca.

• A to druga planetka u Szanownego przeciwnika, więc również żal było nie skorzystać. Sam się zdziwiłem, ze udało mi się obrócić najpierw na jedną, potem na drugą, ale gra była warta świeczki. Raz jeszcze SzO Szanownemu Obrońcy i podziękowania dla buddy za pomoc w sfalangowaniu dla bezpieczeństwa. Dnia 20-03-2019 16:06:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 7.319 Niszczyciel 3.560 Okręt wojenny 25.12…

• Stało trochę latajek, to trzeba było się wybrać. Obrona całkiem przyzwoita, więc również coś z tego dało się uszczknąć. Ogółem strata wyrównana plus tyle samo zysku, więc nieco milutko. Oczywiście Szanownemu Obrońcy szybkiego odbudowania tych lmów no i tej obrony co się skasowała. Strata nie aż tak wielka. Dnia 20-03-2019 12:59:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Conradus Ars Humana [GT_HP] ________________________________________________ Bombowiec 7.338 Niszczyciel 3.561 Okręt wo…

• 20-03-2019 16:06:30 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 2087.73% (Ukryta treść) 20-03-2019 12:59:42 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 3565.29% (Ukryta treść)

• Moja ostatnia wrzutka w raportach nie jest raportem moim, ale jest to raport ODDAAAMM. On sam nie może tego chwilowo zrobić, więc na jego prośbę wrzuciłem raport. Zakładam, że to nie problem, bo skoro gramy jako jedna drużyna, to te punkty na pewno są cenne.

• W takiej drobnej kwestii, z trzech moich dzisiejszych, dwa są na MONCa i to wygląda co prawda jak dofarmienie, ale to są dwa różne ataki na dwie różne lokalizacje. To tak w kwestii ścisłości, bo w raportach tego nie widać.

• 19-03-2019 19:29:40 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 634.79% (Ukryta treść) 19-03-2019 15:54:25 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 745.25% (Ukryta treść) 19-03-2019 15:44:16 - Conradus Ars Humana [Temeria] - 816.24% (Ukryta treść)

• Pan PANDA

Conradus Ars Humana - - DiD Zibal

Cytat od ciap: „Cytat od Conradus Ars Humana: „Dla mnie dowodem jest własnie taki skan, bo takie konto nie mogłoby samo się tak napakować, a nawet jeśłi ktoś by to tak napompował, to "danie się zezłomować" jest całkowicie niewiarygodne. ” Czego taki skan dowodzi? Otrzymanie surowców od konta wyżej? Każdy transport od osoby wyżej znaczy multi? Zasady Gry przewidują jakiś limit surowców który można posiadać? Sama jestem chomikiem i często miałam więcej surowców niż moje konto jest warte. Dlaczego?…