Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 642.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam , w końcu się udało Zabawki znów komuś popsułem a przy okazji ciutkę zarobku jest . Faktycznie może nie tyle co obywatel Durendal, ale zawsze coś. ...A zaraz zaraz przecież Durendal ten nasz kryształ Kalykowy na banie zlądował W każdym razie ja jak zawsze pozdrowieniami obsypuje ekipę z JEDI oraz znajomków Dnia 18-02-2021 12:54:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Pathfinder 25.000 ___________…
-
Dzień Dobry wieczór , znaczy nie taki dobry , dla pani kapitan ... znów sie udało wbić miedzy odświeżaniem Pozdrowienia dla JEDI i dla znajomych Dnia 13-02-2021 19:13:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 30.000 Pathfinder 40.000 _________________________________________ Obrońca Captain Virgo [EPB] ________________________________________________ Duży transporter 30.727 ______________________________________…
-
No co ja mam powiedzieć jakby to @KrecikMax określił to już powoli Dynastia się robi czy inna Moda na Sukces znaczy nie to abym narzekal mi osobiście bardzo się taki Netflix podoba Pozdro jak zawsze dla JEDI i dla znajomych ! Dnia 07-02-2021 23:05:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 222.222 _________________________________________ Obrońca Keyk [BAt] ________________________________________________ Mały tr…
-
Witam , obrońca po raz kolejny w moich reckach Pozdro dla JEDI i dla znajomych :D Dnia 06-02-2021 22:28:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 200.000 _________________________________________ Obrońca Keyk [BAt] ________________________________________________ Mały transporter 100 Duży transporter 41.228 Lekki myśliwiec 1.289 Krążownik 1 Sonda szpiegowska 450 Pancernik 2.723 Pathfinder 138 Wyrzutnia plazmy 50…
-
Znów kawałeczek Twierdzy został ukruszony , farming po raz kolejny wszedł niezły i ST przy okazji kolejne Pozdro jak zawsze dla JEDI i dla znajomych Dnia 31-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Pathfinder 15.000 _________________________________________ Obrońca BOBBY [TWIERDZA] ________________________________________________ Duży transporter 30.587 Lekki myśliwiec 1.333 Ciężki myśliwi…
-
Co prawda farming , ale niezły i ST wyszło więc jest git Pozdro dla JEDI i dla znajomych :) Dnia 30-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pawel1000 [JEDI] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Pathfinder 48.603 _________________________________________ Obrońca Kruczeq ________________________________________________ Duży transporter 28.936 Recykler 6 _________________________________________ Po bitwie... Agresor pawel1000 [JEDI] ___________…
-
No cóż , tak jak @Walgamer napisał w swoim ST , miałem na celu kilka moonów i na coś trzeba było sie zdecydować , niestety opcja nr1 nie wypaliła , ale opcja nr2 już jak najbardziej wyszedł z tego czyścioszek na dużą bańkę , wiec jest w sumie ok. Znaczy , jeden efekt alko Jedi widac jak na dłoni znaczy zamiast 100k panca to poszły wszystkie, ale jako że sobota , alko itp to jak na standarty Jedi w sumie wszystko ok Pozdro dla JEDI i dla znajomych ! Dnia 24-01-2021 --:--:-- następujące floty spot…