Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od powyginany drucik: „W 10 miesięcy to już 65kk różnicy. ” No i to jest mniej więcej różnica między kontami. Dość duża aktywność odkrywcy skutkowała nieco wyższym przyrostem, jeśli chcesz tak to liczyć. Tak czy owak zbieracz nie ma się czego po nerfie odkrywcy wstydzić. Cytat od powyginany drucik: „Rozumiem że do aktywności mocniejszego konta doliczyłeś czas który poświęciłeś na prowadzenie sieci na innych serwerach. ” Sieć mi świadkiem, że tak Tego czasu na prowadzenie reszty było tyle, …

• Cytat od powyginany drucik: „"Na Xanthus zaczynałem ten rok ze 118 kk punktów, (...) Na Bellatrix zaczynałem rok z 16 kk punktów" ” Dlatego nie porównywałem punktów końcowych, a same przyrosty. 16 kk dawało mi możliwość wysyłania ekspów cywilnych w ciągu, czyli czerpania 100 % mocy odkrywcy cywilnego, a wydaje mi się, że grałem dość aktywnie, choć nie twierdzę, że grałem równie sumiennie, co zefir.

• buleon [Xanthus] - 64 219 544 pkt. planeta, 17.11.2020 r. - Wyrzutnia rakiet: 7 842 279 - Lekkie działo laserowe: 7 699 993 - Ciężkie działo laserowe: 1 200 000 - Działo Gaussa: 215 000 - Działo jonowe: 1 200 000 - Wyrzutnia plazmy: 46 000

• Cytat od Apofis: „To źle grałeś się okazuje haaha bo ludzie mld flot na odkrywcy zebrali a Ty nic czyli nie umiałeś wykorzystać najwyraźniej tej klasy odpowiednio i tyle dowiodłeś jedynie. ” Oczywiście, że zebrali - przed nerfem odkrywcy militarni mieli ogromną przewagę nad zbieraczem, przy czym w tym momencie jest to niemożliwe, z uwagi na nerfa. Dlatego moje wyliczenia, bo niektóre osoby uważają, że odkrywca ma nadal jakąś przewagę nad zbieraczem. Przewagę mieć oczywiście może, ale wymaga to a…

• Cytat od Incoming: „Niestety patrząc na przebieg ( zaczynając już od zgłoszeń kandydatów ) lepiej jeśli by jej nie było. ” Sam chciałem wstawić Zefira za styl gry, ale gdy zobaczyłem styl innych zgłoszeń, to stwierdziłem, że wstyd byłby, gdyby znalazł się w takim towarzystwie - ludzi zgłoszonych z przekory.

• Cytat od Apofis: „Jak grasz aktynie a raczej na tym gra polega w miarę możliwości to odkrywcą zarobisz więcej. Ludzie już to udowodnili. ” Grałem bardziej aktywnie odkrywcą niż zbieraczem, pomimo tego konto ze zbieraczem zarobiło więcej niż konto z odkrywcą.

• Cytat od Muniek: „To mało znaczy, ja grałem na tym samym uni (te same warunki) zbieraczem i odkrywcą, oczywiscie na tym samym koncie. Polecam pograc odkrywcą i nie ograniczac sie do jednej klasy to bedziesz miał wieksze doswiadczenie. ” Cytat od Muniek: „zgadza sie - grajac aktywnie odkrywca mamy duzo wiekszy zysk od zbieracza . tłumacze to od wczoraj ” Tak sobie pomyślałem, że skoro gram dość aktywnie zarówno odkrywcą, jak i zbieraczem, to porównam sobie zyski, które miałem przez rok na dwóch k…

• Wersja 7.x - dyskusja

buleon - - Porozmawiajmy o OGame

Nie o to mi chodzi. Chodzi o konstrukcję serwera. Bo można zapisać dane konta w pliku (i wtedy może być on przepastny), ale można też wykonać fuzję i przerzucić konkretne konta na serwer z wyłączonym ruchem. Wtedy musi być choćby miejsce w układach itd. I - jeśli ta druga opcja jest prawdziwa - ile taki serwer ma galaktyk i układów

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od Void: „O tak, dobre posunięcie. Zwłaszcza, że idlaki z urlopem lub bez stanowią ponad połowę graczy serwera. To cmentarzysko zaraz się zapcha i trzeba będzie tworzyć kilka serwerów, a pozostałe będą świecić pustkami. ” Abstrahując nawet od idlaków - jeśli to jest serwer taki jak normalny, tylko z jakąś blokadą ruchów (czymś na kształt blokady ataków), to musi być spory, jeśli ma pomieścić wszystkie urlopy.

• Wiedźmiński

buleon - - Rozrywka i hobby

Kto rozmawiał z Geraltem na temat czterech żywiołów?

• Merchant Deuterium [ISS] & thomaseq [ISS] vs. ZEMSTA [SBU] ~ 255499.68% x4 ACS

• Po upadku Gachy osiągnęliśmy na Bellatrix przewagę w ofensywie na tyle wielką, że mogliśmy w planach pomijać nawet flotę Lemura, jednak... Bellatrix wkrótce (w co wierzymy) zostanie połączone z innymi serwerami, co sprawi, że tą przewagę ponownie utracimy. Szansa na to, że w 2-3 floty będziemy w stanie pokonać 5 czy 9 flot przeciwników jest niewielka, dlatego podjęliśmy decyzję o połączeniu ISS z JWGang i SLU, tworząc sojusz nie na miarę Bellatrix, a na miarę uniwersum, które dopiero powstanie. …

• Wersja 7.x - dyskusja

Tylko te z urlopem.

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Merchant Deuterium [ISS] odkrywca Niszczyciel: 146 unknown.png

• Wersja 7.x - dyskusja

Cena przedmiotu jest już znana?

• Rekordy ekspedycyjne

buleon - - DiD Bellatrix

Czas na małe odświeżenie tematu. Ciomg wisi co prawda wiecznym przymusowym urlopie, ale raczej jego rekordy nie są przyczyną bana. Dodam coś od siebie, zrobię aktualizację. Co do bitew z piratami, raczej nikt już na nich nie lata, więc wstawię tam spojler, może komuś będzie się chciało poprawić wyniki Gachy i ciomga. Coś ode mnie: Merchant Deuterium [ISS] odkrywca Niszczyciel: 54 Pionier: 510 unknown.pngunknown.png

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od prepare ur anus: „Przecież napisałem co się dzieje - granicę wyznacza najmocniejszy gracz top20 ze wszystkich uni, a nie gracz top20 world. Na forum org ktoś to sprawdził parę miesięcy temu i granica była na poziomie 800-900mln punktów (jakoś TOP350-400 graczy na świecie), ale jest to granica ruchoma czyli wraz z przenosinami graczy między uniami może zmieniać się gracz który jest tym najmocniejszym top20. Jedyne co top20 world ma do tego, to tyle, że gracze z tych miejsc mają zawsze za…

• Wersja 7.x - dyskusja

A jeśli ktoś nie jest w top 20 world, ale jednocześnie jest top 20 na każdym uni? Np. top 21 world?

• % mały, ale się wlicza póki co Cieszę się, że w ISS przybył nam kolejny lotnik Gratki i coraz większych % życzę

• Wiedźmiński

buleon - - Rozrywka i hobby

Brugge