Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
youtube.com/watch?v=YQRHrco73g4
-
Ingolf
PostCytat od ackra: „Hej Hej Jakie samopoczucie w ostatni dzień wakacji? Chyba w ostatnim czasie się nie zmieniło mimo, że nigdzie nie wyjechałem odpocząć :< W jakie gry oprócz ogame grasz? Wiedźmin 3 Czy lubisz chodzić do kina czy raczej w domu filmy oglądasz? W ostatnim czasie oglądam w domu, w kinie bywam sporadycznie. Kawa czarna czy z mlekiem? Czarna. Jak rozładowujesz nerwy jeśli ktoś/coś Cię wkurzy? Wychodzę na łono natury powdychać świeżego powietrza. Przyroda dobrze mi robi .. :d Wolisz wód…
-
ostatnia litera
PostOzdoba
-
Tak, Ikariam. Nie wiem, bo nie śledziłem tego i nie korzystałem z tej funkcjonalności gry. Wszystkiego dorabiałem się samodzielnie za czasów, gdy jeszcze tam grałem Wiele razy zakładane były tematy by zlikwidować opcje handlu flotami z różnych powodów, ale do dziś wszystko funkcjonuje i GF z tego nie zrezygnował. Coś czuję, że w ogame będzie baaardzo podobnie
-
Cytat od Qnick: „Cytat od Art: „Do gry trafi Rynek! Tak, dobrze przeczytaliście! Dzięki Rynkowi będziecie mieli możliwość handlu surowcami, statkami i przedmiotami z surowcami, z innymi graczami! Czy uważaliście, że nowe statki będą ograniczone wyłącznie do wybranej klasy? Otóż nie! Będzie możliwość pozyskiwania statków różnych klas właśnie poprzez Rynek od innych graczy! ” Czy to oznacza, że będzie można sprzedawać floty? Co będzie walutą? Jakieś pomysły jak rozumieć powyższą wiadomość ARTa? ” …
-
Skojarzenia v. 0.3
Postwyjazd
-
youtube.com/watch?v=lWUQCjhLWYM
-
Skojarzenia v. 0.3
Postogródek
-
Skojarzenia v. 0.3
PostPiaskownica.
-
ackra
Ingolf - - Archiwum CT
PostHejka Lubisz jesień? Czy Ty również nie wywiązałeś się ze swoich "wakacyjnych" planów? Czy urlop jesienią to dobry pomysł? Jak zabezpieczasz się przed jesienną depresją? :d
-
Skojarzenia v. 0.3
PostOdpoczynek