Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 281-300 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Migotka
Ingolf - - Archiwum CT
PostBry dzień Masz jakieś plany na weekend? Wakacje pracujące? Planujesz jakiś urlop? Na ostro, czy na słodko? Ulubiony smak lodów? Wpadnę później!
-
Wiedźmiński
PostPo chorobie na apopleksję?
-
Jeżeli jest tak, jak piszesz (koleś powtarza swoje działania, pierwsze wysłanie flot jest o tej samej godzinie bądź bardzo podobnej, atakuje jak leci) to myślę, że Obsługa Gry z pewnością by mogła to zweryfikować i może da się kolesia troszkę "pohamować". Spróbuj napisać zgłoszenie na Support: ogame.support.gameforge.com/. Może wystarczy go obserwować kilka dni by dowiedzieć się, że to faktycznie oszust. Warto spróbować. Generalnie również wątpię w to, aby osoba siedziała przed kompem na tym kon…
-
Ingolf
PostCześć. Już od jakiegoś czasu kusiło mnie, aby założyć tu prezentację Mam na imię Damian, ćwierćwiecze od dość dawna mam za sobą. Jestem po kierunku Biologia Ogólna, obecnie pracuję. Uwielbiam jazdę na rowerze, oraz dobry film. Relaksuje się spacerując. Chcesz mnie bardziej poznać? - zadaj pytania
-
youtube.com/watch?v=RICRlX1HVCA
-
ostatnia litera
PostTajfun.
-
ostatnia litera
PostAntropologia
-
Skojarzenia v. 0.3
PostChemia.
-