Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 375.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Skojarzenia v. 0.3
PostDzień dobry
-
Skojarzenia v. 0.3
PostTraktor.
-
Skojarzenia v. 0.3
PostLenistwo.
-
Andre [P N] & kajako uni6 [P N] & dorsz [AVALON] vs. reus [MISIE] ~ 67949.29%
Ingolf - - Starcia U68
PostHah, widzę, że ktoś się rozkręcił Gratulację i więcej takich
-
Skojarzenia v. 0.3
PostLas.
-
Pluszaczek Zaqes :)
Ingolf - - Archiwum CT
PostHej Dlaczego "Zielone niewiniątko"? Tak nazwali Cię Twoi SModzi? Lodzik, czy sorbecik?
-
Ingolf
PostCytat od Zaqes: „Hejka! o/ Hej ;) Skąd się tu wziąłeś? Dobre pytanie xD Grałem w 2015 roku i w tym samym czasie założyłem konto na forum, a po czasie przestałem. Ostatnio naszła mnie ochota na powrót no i jestem ^^ Nie uważasz, że 1 gra GF to już za dużo do ogrania? A co dopiero 2! Masz dużo czasu to śmiało możesz próbować :D I pytanko, które mi ostatnio przyszło na myśl... Z jakim zwierzęciem się utożsamiasz? Z Wilkiem oczywiście xD ”
-
Ban dla @FINEZJA1 za piękny kolor dywanu na ścianie
-
Lobby nie działa!
Ingolf - - Błędy w grze
PostUżywasz/masz w innej grze konto Gameforge? Konto Gameforge jest tworzone tylko wtedy, jeżeli w systemie zostanie użyty e-mail, który jeszcze nigdy nie był powiązany z platformą Gameforge. Skoro wywaliło Ci zapamiętane dane i nie pamiętasz e-maila możesz go przypomnieć pod warunkiem, że podasz nick z gry i hasło do konta, ale piszesz ...., że go też nie pamiętasz. [lobby.ogame.gameforge.com/pl_PL/ ---> LOGIN ---> (Przypomnij adres e-mail)]. Przeszukaj swoje skrzynki e-mailowe i zobacz, czy nie ma…
-
Lobby nie działa!
Ingolf - - Błędy w grze
PostTo nie są poprawki tyko udoskonalenia Firma wprowadziła ten system w kilku innych swoich grach i pewnie pozostałe gry też otrzymają taką aktualizację. Zawsze są jakieś plusy i minusy, ale ... każdemu się nie dogodzi.
-
Lobby nie działa!
Ingolf - - Błędy w grze
PostJest informacja o blokadzie ataków od godziny 10:00 do 20:00 : Konta OGame stają się kontami Gameforge
-
Próby moonowe
PostUni jest dość stare, ale wątek może się przydać. Wymienię się próbami moonowymi. Jest ktoś chętny? Kontakt - najlepiej na forum PW w celu uzgodnienia szczegółów.