Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bryyy Mały spontan Dnia 31-05-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor znamek [The Best] ________________________________________________ Pancernik 100.000 _________________________________________ Obrońca Jaroslave [Formoza] ________________________________________________ Mały transporter 40.000 Duży transporter 40.000 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.000 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.000 Sonda szpiegowska 100 Bombowiec 1.000…
-
Bryyy Zawsze się zastanawiałem nad fenomenem budowania bunkrów , przecież już nie raz rzekomy "bunkier nie do zdobycia" nie jedno krotnie został rozbity . Czy nie łatwiej zwyczajnie robić FS-y Pozdro dla znajomych, buddy i TheBest Dnia 27-05-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor znamek [The Best] ________________________________________________ Krążownik 855.577 Okręt wojenny 121.001 Pancernik 200.001 Niszczyciel 20.000 Mały transporter 200.000 Lekki myśliwiec 2.321.842 _…
-
Bryyy takie tam pitu pitu Dnia 24-05-2021 05:34:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktos_inny [Amigos] ________________________________________________ Okręt wojenny 20.000 _________________________________________ Obrońca Komendant [BOA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.648 Ciężki myśliwiec 1.996 Krążownik 3.305 Okręt wojenny 226 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 26.531 Bombowiec 435 Niszczyciel 89 Gwiazda Śmierci 1 Pancernik 343 Reaper 39…
-
Graty Panowie. Bunkier nieco zmniejszony, zapewne obrońca zacznie inwestować w coś innego Ładne stado Gąsek poderwane więc zapewne to już wiosna
-
Bryyy Taka sytuiacja: Skan, lot i powrót Pozdro dla Amigos, buddy i znajomych Dnia 20-05-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktos_inny [Amigos] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca cukierkowy [won] ________________________________________________ Duży transporter 19.690 Wyrzutnia rakiet 2 _________________________________________ Po bitwie... Agresor ktos_inny [Amigos] _______________________…
-
Bryyy Taka sytuacja : Obrońca mi się ujawnił jakiś miesiąc temu , może nie co wcześniej, nie mniej jednak powstał chęć zapukania do jego drzwi bez większego rozmachu. Niczym na haju non stop siedział na koncie , znikał na kilka chwil i się pojawiał na nowo. Jakiś tam nie udany start wykonałem , jakaś wymiana słowna powstał i tak sobie czekałem na mały błąd . Obserwacja miała spowodować wcześniejszy pakunek do worka , ale też zmrużyłem oko i nie wychwyciłem momentu który śmiało nazwał bym błędem …
-
znamek [The Best] vs. masterofpuppets [CDnDR] ~ 378% Dnia 14-05-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor znamek [The Best] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca masterofpuppets [CDnDR] ________________________________________________ Duży transporter 10.500 _________________________________________ Po bitwie... Agresor znamek [The Best] ________________________________________________ Krążownik 10.…
-
Cytat od RAFUS1973: „opanceżenie sobie wklep ” jeszcze chwilka i będzie