Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 188.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bryyy Jak wspomniała Perełka w swoim starciu " stało to poleciałam", więc i ja tak zrobiłem. Szkoda że "ptactwo" puste ,ale chociaż gąski nie będą musiały się smażyć w tej za oknem patelni Pozdro dla TheBest, buddy i znajomych Dnia 19-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor znamek [The Best] ________________________________________________ Okręt wojenny 199.415 Pancernik 245.000 Niszczyciel 20.000 Lekki myśliwiec 2.348.356 Krążownik 1.002.950 ____________________________…
-
Bryyy Wczoraj obrońca zdjął urlop, poleciał skan i sobie to wypatrzyłem. Dziś robię skan i sobie to stało . Pytanie brzmi czy stało od wczoraj , czy wylądowało dziś przed pobudką Dziwna sprawa Pozdro dla TheBest, buddy i znajomych. Dnia 16-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor znamek [The Best] ________________________________________________ Krążownik 100.000 Mały transporter 200.000 _________________________________________ Obrońca Yagami [Formoza] __________________…
-
Bryyy Lot bez finezji , zwykły BFS Pozdro dla Amigos , buddy i znajomych. Dnia 11-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor ktos_inny [Amigos] ________________________________________________ Pancernik 30.000 _________________________________________ Obrońca Vartrox [Smuggler] ________________________________________________ Duży transporter 20.508 Lekki myśliwiec 46.490 Ciężki myśliwiec 259 Krążownik 1.132 Okręt wojenny 213 Statek kolonizacyjny 3 Bombowiec 144 Gwiazda Śmi…
-
Bryyy Dziwna sytuacja . Obrońca w układzie, pilnował się skrupulatnie. Dziś wylądował, zrobił zsyłkę i już się nie pokazał , nawet zacząłem się martwić bo może zasłabł, czy udławił się tostem któż wieee Pozdro dla TheBest , buddy i znajomych Dnia 10-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor znamek [The Best] ________________________________________________ Krążownik 1.002.164 _________________________________________ Obrońca Terra [4FuN] ___________________________________…
-
Bryyy Taka sytuacja, zwykły BFS Pozdro dla TheBest, buddy i znajomych. A i zapomniał byyyyyyym, HBI nie licz na drapane tylko wracaj do gry Dnia 06-06-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor znamek [The Best] ________________________________________________ Pancernik 200.001 _________________________________________ Obrońca Drapacz [.:FUMA:.] ________________________________________________ Mały transporter 2.709 Duży transporter 53.251 Lekki myśliwiec 12.043 Ciężki myśliwi…
-
Bryyy Miało być ponad 2kkk zysku , ale że "PCHŁA" jak wiadomo szybko skacze, to tuż przed wlotem zdążył/a większość wepchać bez sensu chyba w obronę . Wyszło jak wyszło , coś tam za tankowane i do przodu Pozdro dla TheBest , buddy i znajomych. Dnia 06-06-2021 12:21:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor znamek [The Best] ________________________________________________ Pancernik 120.000 _________________________________________ Obrońca Pchła [AiE] ____________________________________…