Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 335.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Andre [DoF] & zygunia [KOMORNIC] & Mallory [DoF] vs. Kaliber [CShopSc] ~ 58074.21%
KALIBER - - Starcia U68
Postgraty .. wszedłem na forum to mi też graty i jeszcze ja w obronie poniekąd
-
FILU [MISIE] & rudi rzeznik [MISIE] & Graf [MISIE] & CoSieDzieje [MISIE] vs. Cienias X [H...] 15014.24%
KALIBER - - Starcia U68
PostGratulacje Selena Do reszty Pozdrawiam ... żałosna syt
-
Pozdro dla KOMORNIC, wierzących, znajomych i w szczególności dla płci pięknej tej gry z zygunią na czele Historia dzisiejszej nocy z obrońcą była napięta, spaliłem przez 4 usy 100kk deu latając do niego samymi pancami, ale wreszcie weszło i to z ciekawym farmingiem zresztą nie tylko ja zarobiłem na owym uciekającym obrońcy Takie zyski cieszą najbardziej Dnia 14-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KALIB3R [KOMORNIC] ________________________________________________ Pan…
-
Pozdro dla KOMORNIC i znajomych Dnia 02-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor KALIB3R [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 50.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca elmcp [WOLF_U67] ________________________________________________ Mały transporter 7.900 Duży transporter 9.870 Lekki myśliwiec 3.320 Ciężki myśliwiec 1.016 Krążownik 611 Okręt wojenny 194 Recykler 1.139 Sonda szpiegowska 4.627 Bombowiec 14…