Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-335 z 335.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje ze akcję .. stare, proste zwierciadełko na którym powiną mi się sojusznik z 8 lat temu .... teraz złożyło pogromcę Andro i NeW-ów odbudowy jeżeli będzie a jak nie to samych sukcesów w realu życzę
-
sorro [MNS] & DonTabson [MNS] & Plamka & Brawurka [MNS] & Cannabis [MNS] vs. PioTro [GEN] & FaTaL1Ty [BWOLF] & DrJointOddam [BWOLF] & malyszu [BWOLF] - 332156.17% - TOP1 ACS. Pożegnanie z Ursą.
KALIBER - - Hall of Fame
PostEpicka walka ... Gratulacje dla wszystkich uczestników .... PioTro powinien dostać oskara za koordynację Bwolf i DR.Joint w pierwszym szeregu ... masz swój długo oczekiwany wpis w historię uni Ursa Doktorku ...Barvo Straty się nie liczą, szybciej się je odrobi aniżeli zejdzie banan z twarzy zwycięzców ... Poturbowanym poszkodowanym odbudowy i dalej musi być czuć ich oddech na waszych plecach .... wtedy gra jest przyjemniejsza
-
Cytat od pozamiatany: „Cytat od Art: „Cytat od pozamiatany: „Jak sam widziałeś kilku graczy Ursy chce przejść na standard x1 ... część woli przyśpieszone, więc jeśli "góra" by się zgodziła na rozbicie 1, 66, 67 68 69 A czy innych na dwie grupy to myślę, że mogliby rozbić Urse na dwie opcje np. tak jak proponowano 66,69 Andromeda i Ursa - Ursa może mieć ograniczone do tego ilosć miejsc - ankietę dałeś - Ci którym zależy na x1 z pewnością na to zagłosowali. A pozostałej reszcie dać możliwość przej…
-
Cytat od kynyky: „x1 z Ursy??? Nigdy w życiu. Po co te kopalnie stawiałem? Żeby mi wydobycie trzykrotnie spadło????” ja tez kopalnie stawiałem nie po to by mieć wydobycie x3 .... spokojnie każdy poziom kopalni idzie podnieść ..... chcesz mieć większe wydobycie to załóż konto na x 5 i zacznij się wypowiadać na temat ten co jest rozpatrywany a nie na temat Twojego wydobycia .... ogarnijcie się ludzie!!!!
-
Cytat od .:skar:.: „Cytat od JTR: „Chodźmy wszyscy na N i już ;D” zapraszamy zapraszamy okna w recka pobudujemy zebyscie mogli pozwiedzac przy okazji hehe :D” skar ja mam okna, byłby psikus jakbyś przez nie wyglądał nie? 66,69 i A ... nekkar jeszcze i mamy 14k graczy 1,67,68 i Ursa i mamy 12k graczy dobrze pamiętam co do x 5 nie wypowiadam się bo tam nie gram J niech ma fory i wybiera:P o iglakach czy bananach mi nie piszcie bo i tak ich nie skasują
-
Cytat od RydzSmigly39: „Nie ma takiej możliwości. Ludzie aktywnie grający na kilku kontach nie maja prawa tracić je na rzecz łączenia uniwersów! To niezgodne z prawem inie fair wobec takich graczy! Skasujcie prędzej tych oszustów co grają na programach i są banowani na kilkadziesiąt lat a potem magicznie zdejmowane są im bany. Ja mam 4 konta na Elekrze, Draco, Quantum i Eridanusie i z żadnego nie zrezygnuję! Za dużo czasu poświeciłem, sił, czasu, środków a nawet antymaterii ,żeby je likwidować. …
-
Top 1 ACS uni Electra; Zima i Skipa [BlackSun], ZostanMoimPztem aka Candy i terry [300], blitz aka typhoon vs stefanek i STIMO [--S--S--], Wolverine i aggressive i NaZz aka Syberius [DREAMS] - 936675,22% + zbiórka
KALIBER - - Hall of Fame
Postbrawo ... % imponuje szkoda tylko kilku graczy i decyzji jakie podejmą .... Starcie mistrzowskie SZACUN ...