Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje Gruby Piękne PB SOLO masz większe niż ja także szacun co do tego nad Seleną: brzydko piszesz, a piszesz tak dlatego bo tylko tyle wiesz, a wiesz tylko tyle bo tylko tyle Ci przekazano, a przekazano Ci tylko tyle bo tylko tyle możecie wymyślić kierując się własnymi doświadczeńiami. PS Filu ... ban na 3 tyg ... jeszcze ze dwa i będzie Perma Cytat od FILU: „Ps: co do ilości euro ile wydaje w ogame i boostery to nie twoja sprawa ale jak poruszasz temat to tak lubię wydawać kasę bo to jest…
Cytat od marcin21m: „Kobieta za sterami ciężkiej floty o rany. Nie pozdzierało tipsów z paluszków? Takie dwa pytanka? Czemu Grubego nie ma już w Komornikach? a druga sprawa kiedy Kaliber wróci z urlopu? ” Wróci wtedy kiedy będzie uważał za stosowne i czas mu na to pozwoli Gratulacje zygunia napieraj
Cytat od zygunia: „Kaliber, maul wybiera zlomiarza. jak bys zajrzal na pw w sojku , to bys wiedzial pozdrawiam ” Ty zajrzyj kiedy napisałem wiadomość w sojku i kiedy ogłosiłem co wybrał w temacie podsumowanie Poza tym jakoś udało mu się napisać mi PW kilka godz temu więc dał radę
@Lightman jeżeli jest gdzieś błąd to podpowiedz bo dla mnie wszystko wygląda ok Jakby Lord Maul wybrał drużynówkę to byłaby szansa na jedną nagrodę więcej dla kogoś z poza pierwszych trójek złomiarza albo WŁ
Lord Maul wybrał nagrodę złomiarza także nagroda Walecznego Łowcy przypada dla jumek destroyer Nagrody rozdane zwycięzcom Gratulujemy Po nagrody zapraszam do tematu Nagrody S&D
poprawię jak tylko Lord Maul zadeklaruje nagrodę do tej pory nie mam PW , może także napisać w temacie tym że ... tobez różnicy ale niech złoży deklaracje
Cytat od ^ZemstA^: „Cytat od KALIBER: „PS @^ZemstA^ a może My Ci umilimy grę ” czekam z utęsknieniem buhaha, dzięki Kaliber za poprawę humoru hahaha ” polecam się na przyszłość