Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 335.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
dziuniek ... tak zwiedzam dział i Goyo chyba GS już ma malutko ... teraz wpis robię a nie wiem co jeszcze jest niżej .. Graty ... odpowiedni gracze są pociągani do odpowiedzialności przed KOMORNIKIEM Jeszcze do niedawna Filu liczył starcia Misie vs KOMORNIC ... czemu zaprzestał ? tak czy inaczej napieraj bo masz czym
-
Cytat od ciap: „@CRIS* Nie jestem GO na s68 więc proszę mnie nie mieszać do spraw na s68. Jak zawsze mówię: Nie podoba się? Rekrutacja jest otwarta. Zapraszam. Przyjęli mnie to myślę że każdy ma szansę kto nie miał bana za ciężkie przewinienia (np. programy). Skończy się marudzenie a zacznie mieć realny wpływ na to jak wygląda banowanie. Team jest otwarty na nowe osoby z nowymi pomysłami, podejściem do pewnych spraw. Dlaczego tego nie zrobicie? Niech każdy sobie już sam odpowie na to pytanie. Pa…
-
FIlu święty Nasz Cytat od FILU: „wpisać i pogratulować trzeba bo obrońca naprawdę uciekał i był trudnym celem więc za to łapka w górę ale szukając dziś planet twoich patrze a tu przekreślony nick Gruby znowu na banie może starcie nie czyste było ? a tu wyjaśnienie znalazło się w układzie konto Romano ( stare konto serdella ) na banie czyżby push nie wyszedł pamiętaj my wiemy jakie konta masz i jak nie czysto grasz * 2017-04-05 * serdell * > * ROMANO * 2017-06-07 * ROMANO * > * ZAMIENIE * 2017-06…
-
Graty Gruby klikanko owocne a szał macicy obrońcy i przydupasów bezcenny teraz spiny multikonciarzy jeszcze bardziej beznadziejne .. trawnik chce się wybielić z poprzednich kont i tłumaczy że nie gra, a na nowym koncie które zapewne dostał za darmo jak dostanie strzała niebawem to się znowu posika Poza tym ostatnio banów było sporo i nie ominęło to kont trawnikstory Tyle dobrego że Pazik nie mówi że to był pusz Gratulacje
-
Cytat od T-bag: „Ajjj nie chce patrzeć Szkoda Pazik że Cię ustrzelil Komornik oj szkoda choć pewnie nie raz przepaly złapał, no ale w końcu mu się udało. EKO masz zajefajne szybko odbudujesz trampki ale szczerze to już nie chciał bym się wpisywać po tej złej stronie odbudowy jak najszybciej życzę dla Grubego graty trafienia. PS; Kaliber czy Ty nie potrafisz z kulturą się odnosić? Po niego znowu robić śmietnik u swojego kolegi.... ” Drogi T-bagu Potrafię i odnoszę się z kulturą do tych co na tako…
-
Gratulacja jest Wazeliniarz do przetworzenia gotowy Cytat od Pazik: „Awe Gruby smile.png Masz na co zasłużyłeś. Cicik źle sprzedał konto Oby to ban na amen. ” jednak nie był na amen, a ty jesteś teraz częścią jego Floty ... ubolewam że tak skromną Tym co liżesz napisz ... może cie odbudują ? Gruby Weselicho i odwiedzaj jegomościa częściej
-
Selene [P N] & Andre [DoF] & Kromak [P N] vs. wilku [MISIE] ~ 102650.3%
KALIBER - - Starcia U68
PostGratulacje całej trójce Piękne starcie, BRAVO Co do obrońcy przyznam szczerze że to był ostatni w kolejce MIŚ do takiego końca Trzymaj się wilku Jesteś jednym z lepszych graczy i szacun dla Ciebie Pozdro i Wszystkiego dobrego ojczulkowi Niech wraca do zdrowia
-
Cytat od Obi Wan Ben Kenobi: „Bez komentarza ... żalosne jest to co piszesz Kaliber thumbdown.png ” lekcja dla was by takiego brudu nie pisać w nie swoich tematach Cytat od Dark Passenger: „..... ” Przemilczę bo nie warto ...a że trawniki omijam to : Meluś ... lata do ciebie raz na tydz transport około 4 k DT z 6 gali i nie ściemniaj bo nawet jak na u jesteś to fala działa śmieszy mnie to tylko że widać to na fali i na 6 gali jak i na 3 u ciebie :P Cytat od ZDOBYWCA1: „...... ” Lechu bredzisz ! …
-
heh cieszą mnie wasze wpisy Cytat od FILU: „po prostu robi podłoże że jak kiedy MIsiek ustrzeli Komornica ” jak powiedz jak chcesz to uczynić ? przykre trochę te twoje marzenia bo nieudolność i lizanie masz od urodzenia w genach Cytat od Filu: „ps2:Mcslaw następnym razem jak pisze Kaliber będziesz robił wystawke to bynajmniej porób zsyłki i zeby było kupe surowców a nie jeszcze na minus wychodzisz biggrin.png zobacz jak to się robi w Komornicach tam zawsze jest zyski biggrin.png ” transporty z 6…