Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 618.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Harry Potter

K A S T O R - - Rozrywka i hobby

Pytanie dodatkowe? Ano Gobelin byl punktem orientacyjnym w poblizu pokoju zyczen. Myle sie?

• Sportowy

K A S T O R - - Sport

Wybaczcie, szczerze zapomnialem, ze w ogole tu pisalem Dobra, o kogo chodzi? Polski skoczek narciarski pokroju Roberta Mateji skakal chyba tylko dlatego, ze jego tata byl trenerem reprezentacji w ktorej skakal

• Harry Potter

a) ze znajduje sie na gobelinie? b) ze dostal maczuga w czape?

• Biologiczny

K A S T O R - - Nauka

I znowu dobrze. Tu tez zadajesz

• II wojna światowa

K A S T O R - - Nauka

Tak jest Panie Pulkowniku! Zadajesz!

• Geograficzny!

K A S T O R - - Nauka

Nie postaralem sie, zmeczenie dopada . Ja ide spac a Ty zadajesz

• II wojna światowa

K A S T O R - - Nauka

Ktory ze znanych przywodcow ''zaslynal'' z tego, ze mimo mozliwosci nie wymienil swojego syna, ktory dostal sie do niewoli wskutek czego tez zginal

• Geograficzny!

K A S T O R - - Nauka

To lecimy dalej z jeziorami. W czasie czasie II wojny światowej w jednej z najbardziej istotnych i przelomowych z bitew calej wojny jezioro to było jedyną drogą transportu zywnosci i rannych ze szczelnie otoczonego miasta. Co to za jezioro? Dodam ze jest duze, bardzo.

• Historyczny

K A S T O R - - Nauka

Skoro Draken uprzedzil mnie z podbojem mongolskim to moze ewentualnie odkrycie Ameryki?

• II wojna światowa

K A S T O R - - Nauka

Czyzby Erwin Rommel?

• Biologiczny

K A S T O R - - Nauka

Istnieje pewna teoria naukowa o ciekawej nazwie ktora mowi ze czlowiek wywodzi sie ze srodowiska wodnego. Co to za teoria?

• Historyczny

K A S T O R - - Nauka

Edit: spozniona bledna odpowiedz, to czekam na pytanie

• Historyczny

K A S T O R - - Nauka

Rokosz Lubomirskiego?

• Geograficzny!

K A S T O R - - Nauka

Moze Morze Kaspijskie?

• Biologiczny

K A S T O R - - Nauka

Blona plawna?

• Harry Potter

No oczy by bolaly, ale dla samego swiata Harryego Pottera czlowiek zagryzlby zeby, kupil ksiazke i patrzyl jak zmienia sie ten magiczny swiat, powstaja nowe zaklecia czy nowe magiczne odkrycia, a tu? Ani swiata, ani dobrej fabuly, ani jakiegos rozwiniecia bohaterow. To sie nazywa popelnic ksiazke. Dzieki Panu, ze ja tego nie kupilem a udalo mi sie pozyczyc

• II wojna światowa

K A S T O R - - Nauka

I moim. W tym tygodniu kupilem w antykwariacie ksiazke: 'Ardeny 1944-1945, Tajne Operacje Skorzennego', odbicia Mussoliniego tam nie bedzie, ale i tak szykuje sie dobra ksiazka. Guderian? Ewentualnie Patton, ale w to to ja juz szczerze watpie

• Harry Potter

Pytanie jest slabe ale Hagrid i jego kuchenne wypieki pasuja. Zadajesz. Uszlaby tez profesor McGonagall napastujaca Harrego ciastowymi traszkami Co tyczy sie ksiazki to powiem tak: problemy relacji Harryego z synem sa przedstawione w sposob sztuczny i mnie nie przekonywujacy, same dialogi były suche i bez polotu, Ron stal sie nadwornym blaznem, a Albus co chwilę ściska się ze Scorpiusem. Do tego akcja z glowna antagonistka jakos tak sie kupy nie trzyma. Moze jesli ta sama tresc rozbudowano i prz…

• II wojna światowa

K A S T O R - - Nauka

Tak jest Draken! Zadajesz Pulkowniku, co to za gosc ten Ulrich Willer?

• II wojna światowa

K A S T O R - - Nauka

Ojoj, ja tego pana to nie znam i nawet moje google go nie znaja jak podrzucisz jakies zrodlo albo stronke gdzie wszystko spasuje, to nie ma problemu, ale generalnie to chodzi mi o kogos innego